Albert doet oproep om gezicht Giel Beelen te redden

Geplaatst op Sat 02 Feb 2019 om 13:15

Albert Verlinde heeft vrijdagavond in 6 Inside een oproep aan zijn kijkers gedaan om tips in te sturen waarmee Giel Beelen zijn gezicht kan redden. Dat was te zien in de uitzending op SBS 6. Beelen is bezig om een sixpack te krijgen en hongert zich daarvoor uit. “Een sixpack betekent gewoon vooral fucking weinig eten. Een sixpack hebben we allemaal, maar als je het wil zien… Ik werd vannacht gewoon een paar keer wakker omdat ik honger had“, zei hij in een item in de showrubriek.

In de studio werd geschokt gereageerd op het gezicht van Beelen. “Het is in elk geval van z’n gezicht afgegaan hebben we gezien, want het is een ontzettend mager Gieltje geworden waar we naar zitten te kijken“, aldus Verlinde.

Jan Versteegh: “Ik vind het niet zo mooi eigenlijk.

Victoria Koblenko: “Ooooh! Z’n hoofd!!!

Albert Verlinde: “Je hebt ook dat Men’s Health, waarbij mensen bezig zijn om alles eraf te halen een sixpack te krijgen. Ik vind het lelijk. Het is dan net of het hoofd er los op gemonteerd zit.”

Beelen moet wat meer mayonaise eten, denkt Verlinde. “Het hoofd is zó mager. Dat je denkt: dat kan helemaal niet. Als je snel afvalt, dan houdt je gezicht dat niet bij. Bij Weighwatchers moet je afvallen en aan de andere kant mayonaise eten, zodat je gezicht overeind blijft.”

Dan tegen zijn kijkers: “Als er nou iemand thuis is die weet hoe het werkt en hoe je zo’n gezicht goed in vorm kunt houden, meld het gewoon even.”

Lees ook: Albert Verlinde vindt dat Giel Beelen erg mager wordt (dinsdag)

Foto: SBS
45 Reacties op “Albert doet oproep om gezicht Giel Beelen te redden”


 1. magerehein

  giel ik kom je halen,kan niet wachten

 2. Richard Otto

  Giel lijkt inderdaad steeds meer op Tom Hanks aan het einde van Philadelphia :)

 3. Deadly Viper

  Hij zag er al uit als een smerig kadaver, nu kom kom ik woorden tekort.

 4. Johnny👀

  Mischien onder een trein gaan liggen maar die kop is niet te redden.

 5. Pieter

  Is dit niet gewoon pure bodyshaming? Lekker laag bezig dan en zeker om zo proberen de kijkcijfers op te krikken?

 6. Flexi

  Reacties van volgevreten, luie mensen zonder doel en toewijding in hun leven hoef je niet serieus te nemen, hoor Giel. Jij gaat tenminste ergens voor en hebt discipline en doorzettingsvermogen itt 70 procent van de Nederlandse bevolking die dat niet heeft.

 7. Flexi

  Bodyshaming is het alleen als het dikke vrouwen betreft, Pieter. Bij blanke mannen is alles geoorloofd.

 8. 1

  maar hij heeft nog steeds een lelijk geel hondengebit

 9. Curryworst

  Chiel wil gewoon lijken op Dolf Jansen.

  Albert, als je geen moeite hebt om de spot te drijven met vermagerde mannen heb je dan ook het lef om hetzelfde tegen dikke BN’er vrouwen te zeggen?
  Dat ze iets aan die pl0fk0p moeten gaan doen.

 10. Jantien Visser

  Giel was altijd al niet de knapste en nu traint ie voor een sixpack? Dat zien we dan alleen als ie zijn shirt uittrekt ( liever niet) maar zijn , nu rimpelige en broodmagere kop, zie je altijd of je wil of niet.
  Dus wees verstandig en word lekker bol en rond. In jouw geval staat je dat stukken beter en je hebt geen honger meer en hoeft je niet zo af te beulen. Een jonge god word je toch nooit meer.

 11. Zo ist, en niet anders.

  Die vent is ziek, volgens mij.

 12. Alex

  Sixpack of niet. Je blijft die rotkop houden.

 13. johan derkse

  Volgens mij weet albert niet echt hoe afvallen werkt.
  Je kunt niet bepalen waar je vet wordt weggehaald, dat is genetisch bepaald.
  Bij de een begint het in het gezicht, bij de een in de buik en bij een ander in de heupen.

 14. 1

  een coke hoofd

 15. ℙluk van de ℙetteflet Ⓟ

  Albert is van het padje.
  Dat programma is niet meer te redden.
  De staat van verhongering van Giel Beelen interesseert ons geen zier.
  En verder hebben we gewoon een hekel aan dat hele zwikkie.
  Zonder onderscheid. Allemaal.

 16. Joop55

  Had Albert pas een baas gevonden als hij er meer op doelde om a) Giel van de ether af te schoppen en b) toe te geven dat dit de zoveelste reddingspoging om zijn rukprogramma te redden.

  Talpa, het rijk der triestheid.

 17. 1

  mag van mij nog veel meer afvallen meer meer

 18. Pauline254

  Lijkt wel een junk

 19. Floor

  Het is de schuld van zijn verwijfde vriend.
  Die heeft hem besmet denk ik met hiv. Hij ziet er echt niet uit met dat vermagerde gezicht en gele gebit.

 20. otto

  R.I.P Giel Beelen.

 21. de gelovige

  Hij is niet te redden.

 22. Jordy

  Stiekem doggystylen met Robert Jensen heeft zijn tol geëist.

 23. Seropositief

  Duidelijk!

 24. LD

  Wat een anorexia gratenkop. Niet gezond dit!

 25. Lies

  Waarom Giel bodyshamen? Wat een laag bij de grond figuur is die Verlinde. Iedereen de maat nemen voor de kijkcijfers. Albert is nog steeds dezelfde gluiperd van jaren geleden die het leuk vindt om anderen kapot te maken. Vraag dat maar aan Georgina Verbaan, Yolanthe of Mariska Hulscher en vele anderen.

 26. Cafeine

  Broer van Dolf Jansen??

 27. Godefroy France

  Buitenechtelijk kind van gratekop dolfjanssen !

 28. Robbie

  Giel vond ik er altijd al niet uitzien. Daarom is het maar goed dat hij voornamelijk radio maakt. Alleen ik luister al jaren niet meer naar hem, ik vind hem niet toevoegen.

 29. liefkleinhertje

  Die Dolf Jansen is zo zielig politiek correct dat ie de mistanden (gruwelijk) van de NOVIB niet eens wil zien dat deze gebrilde hardloper er ook nog geld aan zal verdienen laat ik maar buiten beschouwing.
  Die Giel Beelen is gewoon een zakkenvuller die met iedere wind meewaait als het maar wat oplevert.
  Liesje hierboven heeft het er over dat Georgina Verbaan niet kapot gemaakt mag worden ,dit is een misvatting.
  Meisje Verbaan is alles wat er maar gruwelijk is aan de grachtengordel (voor zwarte piet spelen maar later er tegen ) en dient dus ogenblikkelijk bij haar vieze enkels afgezaagd te worden.

 30. Remi

  … en wanneer het klaar is, dit “afslanken” gaat Giel weer andere dingen doen.

  … De wanhoop, in z’n ogen … het is zó triest.

 31. gaathemnietworden

  Albert Verlinde heeft een punt als hijj Giel wat aan de magere kant vind.
  Giel Beelen moet heel snel weer een programmaatje op de NPO gaan doen, zit nu op niche zender naar aandachtig te zoeken.
  Zet hem i.p.v. Roodbeen in de ochtend van 2 , wel onder voorwaarden dat hij zich normaal gedraagt tegenover artiesten.
  Mannetje kan niet zo heel goed omgaan met de druk van commerciële radio vandaag het idiote gedrag , van beledigingen tot uithongeren van zichzelf.

 32. pip

  Hij is een verloren zaak valt niet meer te redden,

 33. Astrid

  En ik maar denken dat je een sixpack krijgt door het ontwikkelen van spieren. Bij hem is het dus bewegen om zoveel mogelijk af te vallen waardoor je uiteindelijk de spieren ziet omdat er geen vet meer op zit.

 34. Gaatnietgoedzo

  Afvallen is geen zaak van fucking weinig eten. Als je (veel) te weinig eet gaat je lichaam spiermassa afbreken voor brandstof, dit is makkelijker dan vet omzetten naar brandstof. Dit zie je vaak gebeuren bij mensen die alleen maar cardio doen en te weinig eten om af te vallen, het lichaam breekt spiermassa af omdat het te weinig eten krijgt waardoor het in gewicht afvalt maar de vetmassa redelijk stabiel blijft (wordt vaak skinny fat genoemd). Het is vaak meer een kwestie van gezonde(re) varianten zoeken van de voedingsmiddelen die je nu eet en meer eiwitten eten (eiwitten geven een meer verzadigd gevoel en kosten nog eens meer energie voor je lichaam om te verwerken).
  Dat hij vaak honger heeft ligt meer aan wat hij eet en wanneer. Neem je voor het slapen gaan een bak kwark, dan zal je niet zo snel wakker worden van de honger vanwege de langzamere (caseïne) eiwitten die erin zitten. Overdag bijvoorbeeld een zak wortels leeg eten en je maag blijft gevuld ondanks dat het weinig calorieën met zich meebrengt.
  De meeste mensen zullen tijdens het afvallen eerst vet verliezen bij de extremiteiten (voeten, benen, handen en armen) en inderdaad het gezicht. Pas later in het proces zal ook het buik- en rugvet afnemen. Een theorie is dat het lichaam dit vet wilt behouden als bescherming van de organen. Het vetverlies in deze regionen kost toewijding en discipline. Zoals eerder aangegeven (door reageerder johan derkse) is spot reductie (het plaatselijk afvallen) een mythe, die vooral door de Fitness industrie wordt uitgebuit met apparaten voor buikspieren en allerlei andere onzin dingen.

 35. Johan Cramer

  Wat een anorexiahoofd zeg. Dat is schrikken. En het is nutteloos om een sixpack te krijgen, dat krijg je door buikspieroefeningen, je kunt gewoon blijven eten, als je niet te dik bent.

 36. critikast

  Beelen wil alleen maar publiciteit en dat is hem weer gelukt ! Zielige jongen, die al zijn bekendheid aan het verliezen is en daarom nu maar zijn eigen lichaam inzet om alsnog aandacht te krijgen. Hoe diep kun je zinken !

 37. Sjors

  Hij ziet er heerlijk geil uit juist!

 38. Tv junkie xl

  Hij moet gewoon zijn bril aanpassen. Het probleem met Giel is dat hij met alle trends wil meedoen. Nieuw gebit, nieuw kapsel, moderne bril, zonbebankie en nu de sixpack. Maar al geef je een aap een gouden ring het is en blijft een lelijk ding.

 39. Paolo

  Al die cola moest er uit!

 40. basje

  Hey Giel, luister eens naar de Slam podcast Gezond Verstand. Dan weet je hoe je gezond kan leven zonder er als een lijk uit te zien.

 41. Shaniquilia vd Put

  19:04
  Duidelijk betoog!
  Maar Giel doet zo te lezen wel aan krachttraining. Het is ook een kwestie van genen. Mensen met een smaller, magerder gezicht zullen sneller tekenen in hun gelaat zodra ze wat kilo’s kwijtraken. Vanaf een bepaalde leeftijd moet een vrouw bijvoorbeeld kiezen of ze een wat jonger, voller gezicht met minder groeven wil of een strakker lichaam. Beiden gaat meestal niet.

 42. Bart

  geef die man een spuitje om uit zijn lijden te verlossen

 43. dd

  Een advies voor Giel, neem een kleine bril en ga je scheren.

 44. Claire

  Giel Beelen is niet knap en als je nu zijn afgeleefde a*dskop ziet dan is het helemaal niet meer om aan te zien. Giel met of zonder sixpack blijft een afgeleefde griezel om te zien.

 45. anoniem

  wat wel opvalt

  is

  je ziet zijn honden gebit ook niet meer…

  athans op deze foto

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.