Albert doet oproep om gezicht Giel Beelen te redden

Albert Verlinde heeft vrijdagavond in 6 Inside een oproep aan zijn kijkers gedaan om tips in te sturen waarmee Giel Beelen zijn gezicht kan redden. Dat was te zien in de uitzending op SBS 6. Beelen is bezig om een sixpack te krijgen en hongert zich daarvoor uit. “Een sixpack betekent gewoon vooral fucking weinig eten. Een sixpack hebben we allemaal, maar als je het wil zien… Ik werd vannacht gewoon een paar keer wakker omdat ik honger had“, zei hij in een item in de showrubriek.

In de studio werd geschokt gereageerd op het gezicht van Beelen. “Het is in elk geval van z’n gezicht afgegaan hebben we gezien, want het is een ontzettend mager Gieltje geworden waar we naar zitten te kijken“, aldus Verlinde.

Jan Versteegh: “Ik vind het niet zo mooi eigenlijk.

Victoria Koblenko: “Ooooh! Z’n hoofd!!!

Albert Verlinde: “Je hebt ook dat Men’s Health, waarbij mensen bezig zijn om alles eraf te halen een sixpack te krijgen. Ik vind het lelijk. Het is dan net of het hoofd er los op gemonteerd zit.”

Beelen moet wat meer mayonaise eten, denkt Verlinde. “Het hoofd is zó mager. Dat je denkt: dat kan helemaal niet. Als je snel afvalt, dan houdt je gezicht dat niet bij. Bij Weighwatchers moet je afvallen en aan de andere kant mayonaise eten, zodat je gezicht overeind blijft.”

Dan tegen zijn kijkers: “Als er nou iemand thuis is die weet hoe het werkt en hoe je zo’n gezicht goed in vorm kunt houden, meld het gewoon even.”

Lees ook: Albert Verlinde vindt dat Giel Beelen erg mager wordt (dinsdag)

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen