Thierry Baudet zorgt voor ruzie in showrubriek 6 Inside

Geplaatst op Sat 02 Feb 2019 om 11:45

Albert Verlinde en Victoria Koblenko kregen het vrijdagavond in 6 Inside met elkaar aan de stok over een item over Thierry Baudet. Dat was te zien in de uitzending op SBS 6. Het programma heeft een reportageserie over de mens achter de politicus en ditmaal was Baudet aan de beurt. Al bij de aankondiging liep Koblenko te zuchten en steunen. “De opmars van Thierry Baudet zet door. Zijn partij stijgt in de peilingen en zijn rechtse geluid lijkt aan te slaan“, klonk het in de aankondiging.

Jan Versteegh merkte op dat Koblenko kennelijk veel moeite had met het item. “Hij heeft ook veel tegenstanders. Als ik alleen al zie met wat voor weerzin Victoria op hem reageert…”

Koblenko: “Ik ben wel eens met hem in debat geweest op de radio voor de vorige verkiezingen. Laten we wel wezen: ze halen altijd de pers en daarom vind ik ook dat we hier niet zo lang over moeten praten. Hij krijgt genoeg zendtijd.”

Verlinde: “Nee, dat vind ik onzin als we een reportageserie hebben. We hebben het ook over Lilian Marijnissen en dat zullen andere mensen weer niet leuk vinden. Het is geen democratie als we geen interviews met hem uitzenden.”

Koblenko: “Je moet ze allemaal evenveel zendtijd geven, maar wat wij doen is dat we zeggen dat hij piano speelt en sexy shots doet. Dan moet je ook laten zien wat voor oplossingen hij aandraagt.”

Politiek verslaggever Charlotte Nijs: “We maken een serie waarin we de persoon achter de politicus laten zien. Dat doen we bij iedereen, dus ook bij Baudet. Hij is misschien wat meer in de media dan anderen, maar dat betekent niet dat we het niet mogen laten zien.”

Koblenko: “Ik zou de zendtijd eerder willen gebruiken voor de oplossingen.”

Verlinde: “Je kunt toch niet een serie van lijsttrekkers doen en dan zeggen: ‘Die vindt Victoria niet leuk, dus die doen we niet.’ Dat is toch onzin?

Koblenko: “Dat zeg ik ook helemaal niet. Ik zeg dat het veel interessanter zou zijn om de politicus Thierry Baudet te toetsen. Niet over zijn privéleven.”

Verlinde: “Met Rob Jetten hebben we hetzelfde gedaan.”

Foto: SBS
60 Reacties op “Thierry Baudet zorgt voor ruzie in showrubriek 6 Inside”


 1. M.

  Mag dat wel van Angela de jong? Bonje hebben live op TV.

 2. Flexi

  De FVD heeft trouwens prima oplossingen, waar heeft die golddiggende Oostbloksnol het over??
  https://forumvoordemocratie.nl/standpunten

 3. Curryworst

  De nieuwe Albert Verlinde maakt alleen maar ruzie aan tafel lijkt het.
  De kijker heeft rond etenstijd toch geen behoefte aan confrontaties op de beeldbuis?
  De oude Albert Verlinde was ten tijden van RTL Boulevard iemand met humor, bracht showbizzroddels met een knipoog en kon geregeld vals uit de hoek komen.

 4. Tv junkie xl

  Victoria zullen we dus denk ik niet meer aan tafel zien. Want een tegenwoord is niet gewenst bij Dhr Verlinde

 5. Flexi

  Vrouwen en politiek is vaak geen gelukkige combinatie. Vrouwen denken te veel op de korte termijn en maken het te persoonlijk en te emotioneel. Lange termijn gedachten en het denken aan het algemeen belang zonder teveel emoties erbij te halen is toch meer een mannending.

 6. M.

  Victoria Koblenko is trouwens wel een aanwinst voor 6 Inside, Jan Versteegh openende gister de aflevering met een leuk grap over de lage kijkcijfers, stoer vond ik het… Niet opgeven hé jongens! ga door en durf op je bek te gaan, 6 Inside heeft potentie.

 7. Arie

  Ach, jeetje, wie is nou die gesjeesde artieste Koblenko ?
  Laat deze Oekrainse/Russiche mevrouw naar die landen gaan.
  Nederland is een democratisch land mevrouw, en de beste wint.
  Dat is bij jullie geheel anders.

 8. Zaterdag

  Een verschil van mening is geen ruzie.

  Victoria Koblenko had wel gelijk.

  Tijdens haar vaste rol in GTST studeerde ze tussen 1999 en 2005 aan de Universiteit Leiden. In 2008 stopte ze met haar masteropleiding Politicologie, maar ze behaalde wel een bachelordiploma. Haar studie Ruslandkunde aan dezelfde universiteit heeft ze niet afgemaakt.

 9. duiker64

  Victoria durft zich tenminste uit te spreken. En iemand die een studie politicologie heeft gedaan. En dan wil Albert het alleen over wat privézaken hebben. Het ontaardde zoals wel vaker bij 6 inside weer een een grote kibbelpartij waarbij iedereen door elkaar heen bleef kwaken. Onverstaanbaar en zwaar ergerlijk voor kijkers. Alleen de mening van Albert telt daar. de rest wordt geacht zijn mond te houden en te knikken

 10. Flexi

  Dus als je politicologie heb gestudeerd heb je altijd gelijk. Vreemde gedachtengang.

 11. Remi

  Ik weet waar dit vandaan komt …

  Juffrouw Koblenko werd hélemaal “afgemaakt” door Thierry in The Friday Move.
  Juffrouw Koblenko werd op alle fronten afgebluft.

  Het was bijna zielig … Victoria heeft daar blijkbaar nog steeds moeite mee ;)

 12. Johnny👀

  6inside is ten dode opgeschreven..Had er meer van verwacht maar het is gewoon een slap aftreksel van boulevard..

 13. duiker64

  @Flexi – zeg niet dat ze gelijk heeft. Zeg alleen dat ze vast meer over de man weet te vertellen dan dat hij naakt bij een zwembad heeft gelegen en piano speelt. Maar die kans kreeg ze niet omdat Opper Albert er met luide stem alleen zijn eigen mening doorheen wil tetteren.

 14. Zuid

  Hittepetitje Victoria zal gisteren alleen maar te raaskallen. Niet alleen bij dit items maar bijvoorbeeld ook bij de items over de spijbelaars, dieet en Geel Beelen. Verschrikkelijk wijf, begrijp niet waarom ze deze F-keuze zendtijd geven.

  Zo wordt het natuurlijk nooit wat met 6 inside.

 15. Marc

  Dit is inderdaad persoonlijke rancune van Mevrouw Koblenko.
  De heer Baudet maakte namelijk inhoudelijk gehakt van haar in the Friday Move, met de door haar gevraagde argumenten.

 16. Roelv

  Frusties stemmen FVD, verstandelijk gehandicapten kijken naar SBS.

 17. Danny

  die Koblenko wat heb ik een hekel aan die nietsnut. DAt gemaakte nepgezicht dat ze trekt wanneer een onderwerp haar niet aanstaat. Mens ga weg,echt.

 18. NatteNel

  Dom hok verdwijn van de tv en laat je aub ook nergens meer horen of zien.

 19. Peter

  Vreselijk wijf, zo kinderachtig reageert dus ‘links’ Nederland altijd als het hen niet aanstaat.

 20. Deadly Viper

  Als die Koblenko nou gewoon weer eens even optieft naar haar eigen land. Kan me geen hol schelen of ze hier is geboren ja of nee. Ga maar even lekker deugen in de Oekraïne, als je de ballen hebt..

 21. Ray

  Volgeverfde Victoria ziet er niet uit, en ze praat onzin. Mag ze weg?

 22. Danny

  Sommige vrouwen moeten hun plaats kennen. Van laag naar nog lager. Lieke van Lexmond,Marieke Elsinga ,Katja Schuurman. Heel ver daaronder komt Roxanne Hazes. Helemaal daaronder,ver in het afvoerputje daar zit die Koblenko te meuren.

 23. Tv junkie xl

  @ Danny het is trouwens Roxeanne Hazes, niet Roxanne

 24. Momo

  In dit geval heeft Verlinde gelijk en zet Koblenko zich gewoon voor schut.

 25. aammehoela

  Koblenko heeft volkomen gelijk. Baudet roept maar en brengt bewust een hoop leugens de wereld in. We moeten de sancties tegen de Russen opheffen, steunt Trump overal in en ziet in elk links persoon een gevaar. Neen, Baudet is zelf een gevaar zolang hij de Russen zo fanatiek blijft verdedigen. De Russen die de Krim bezetten en een gedeelte van de Oekraine. Maar Baudet zit daar niet mee. Hij roept en roept maar. Klimaat is ook zo’n onderwerp. Hij gelooft niet dat de mens hier verantwoordelijk voor is alhoewel 97% van de wetenschappers deze mening deelt. Neen, goedkoop scoren en hopen op de stemmers die enkel aan de korte termijn denken en dus geen geld voor het klimaat over hebben.

 26. frenk

  Roelv kijkt dus vast heel erg veel naar SBS.

 27. Joop55

  @aammehoela

  Je vergeet nog 1 belangrijk detail: de FvD berust op louter racisme.

  De contacten tussen Baudet en Jared Taylor liegen er niet om.

 28. Mike

  Victoria is intollerant. Dat gedrag zie je bij meer mensen. Vaak in de hoek van GroenLinks en D66.

 29. Kwakzeidekikker

  @zaterdag Koblenko had helemaal niet gelijk. Verlinde merkte terecht op dat het item nu eenmaal over de persoon achter de politicus gaat. Wat heeft Koblenko dan gelijk dat ze het over zijn oplossingen wil hebben? Je mag je best uitspreken over zijn standpunten, maar gisteren was ze gewoon zuur aan het doen. Totaal geen relevante opmerkingen ten opzichte van het item. Jammer.

 30. ABCtje

  Die 97% van de wetenschappers die het eens is, is al lang ontkracht. Tevens beweren veel mensen dat het IPCC een wetenschappelijk instituut is van de VN. Het is echter een politiek orgaan die ‘wetenschappelijke’ artikelen samenvat. En vervolgens met elkaar overleggen wat de ‘waarheid’ is. Zo werkt de wetenschap helemaal niet! Energie opwekken met zonnepanelen en waterkracht moeten we doen om de luchtkwaliteit in de stad te verbeteren, niet om opwarming tegen te gaan. Waterstof lijkt mij makkelijker (snel tanken) en schoner, dan de giftige en dure accu’s in stekkerauto’s. Hoe een energietransitie er uitziet, staat nog lang niet vast.

 31. Lieke van Lexmond Lover

  6 inside wil gewoon graag in het nieuws komen om meer kijkers te trekken en het programma bekend te maken

 32. Godefroy France

  Kan mij iemand uitleggen over welke deskundigheid beschikt dit kuiken, of te wel,,,,,, wat is de reden dat dit nietszeggend wezen haar nonsens mag uitventen en krijgt zij daar geld voor????
  Kan maar 3 redenen verzinnen;1. BNNer, 2. heeft tieten, 3. ze blowjobt Albert ?!?!?!

  Laatste vraag indien 1. waarom BNNer?

 33. Remco

  K#t wijf die Oekraïner.
  Baudet for President!’
  De PVV is een eenmansdictatuur.

 34. Midas

  @ABCtje

  97% is ontkracht inderdaad. Het is 98%.

 35. MARX

  @Remco Sat 02 Feb 2019 om 15:15
  Ik heb eens Martin Bosma verteld dat er in Saoedi-Arabië meer democratie is dan binnen de PVV. Hij glimlachte vriendelijk en liep zonder iets te zeggen weer weg.

 36. liefkleinhertje

  Die Koblenko moet gewoon weer effe politiek correct doen ,het enigste wat ze niet doet is bakfietsen want daar is ze te lui voor.

 37. Zomaar

  Jammer dat de commentaren zo worden vervuilt door een paar autisten die dwangmatig hier hun extreem rechtse tik neerplempen.

 38. liefkleinhertje

  Om die Baudet als extreem rechts neer te zetten is gewoon demoniseren.
  Deze jongeman praat gewoon niet mee met dat wijn slempende grachtengordel publiek dat graag voor sinterklaas speelt als ze er zelf maar geen last van hebben.
  Als je zelf in je witte dorpje woont en je rijd gewoon om de ellende heen dan heb je gewoon oogkleppen op.
  Als je de mensen die er wel last van hebben voor racist uitmaakt dan weiger je normaal na te denken

 39. Ron

  Helemaal eens met Vica in deze.

 40. Peter

  Ikhaik had niet verwacht Ron, linkse rukker. Zodra het over dit onderwerp gaat ben je er altijd als de kippen bij om je politieke uiting te ventileren.

 41. Ron

  @Peter: wat heeft dat nu weer met politieke voorkeur te maken gast?

 42. Dh

  Dit programma maakt zichzelf echt gewoon kapot haha

 43. tommie1000

  Alles doen voor wat kijkcijfers he

 44. Johnny de M.

  Geef zo’n voetbalsnol geen podium……. alleen truckers vinden haar interessant.

 45. Sven L.

  Haha.. wat een grap! Waarom zou je in hemelsnaam bij 6I de politiek gaan bespreken. De gemiddelde SBS-kijker weet niet eens hoe ze het woord verkiezingen moet spellen.

 46. Bo Vlijmscherp

  OK nu over de inhoud van dit programma, was de kapper van Koblenko op vakantie en hebben ze maar een hondentrimmer gestuurd tussen 2 koningspoedels in.

 47. kidminnesota

  Onverwacht goede actie van Albert, wat een teringwijf is die Victoria, had hier in Den Haag ook al een grote mond omdat iets haar niet beviel en is toen gelukkig naar 020 verhuisd. Graag een enkeltje Oekraïne, nooit meer terug. En inderdaad, Baudet for President. De enige man die normaal praat over het klimaat, namelijk allemaal overdreven geluiden, is niet veel aan de hand.

 48. kidminnesota

  Onverwacht goede actie van Albert, wat een eng wijf is die Victoria, had hier in Den Haag ook al een grote mond omdat iets in haar buurt niet beviel en is toen, gelukkig, naar 020 verhuisd. Graag een enkele reis Oekraïne voor haar, noot meer terug. En inderdaad, Baudet for President, de enige parlementariër die normaal praat over het klimaat in tegenstelling tot al die andere overdreven geluiden.

 49. Guttegut

  Ik vind Victoria zo vreselijk lekker wijf

 50. Peter

  Ron, heeft ALLES met politieke voorkeuren te maken. Jij geeft steeds af op rechtse politieke standpunten. En trouwens totaal niet belangrijk waar jij ergens wat van moet vinden.

 51. ox

  het is een roddelrubriekje Koblenko,je zit niet in nieuwsuur,gewoon weer de steenpuist van hazes bespreken

 52. aammehoela

  Baudet vind ik een dictator als hij de macht zou krijgen. Maar racist heb ik hem nooit verweten. Wel vind ik het eng zoals hij over de relatie met de Russen denkt.
  En uiteraard is groene stroom en beperking van CO2 ook mooi als het om de kwaliteit van schone lucht gaat. Momenteel is het zeer ernstig in Bangkok. De lucht is daar zo smerig dat er allerlei maatregelen genomen moeten worden. En ook weer extreem weer in Bolivia met alle gevolgen van dien. En ook in Queensland blijft het maar regenen en regenen. De Aussies beseffen wel degelijk dat het klimaat verandert. Maar is voor Baudet en consorten geen reden. Toch ver-weg-van-mijn-bed gebeuren.

 53. Wijze van Zion

  Dacht toch echt dat we enge vormen van samenwerking met de Oekraïne, en dat zonder inlegvellen/-kruisjes, per referendum hadden afgewezen….

 54. Claire

  Victoria Koblenko ga alsjeblieft terug naar waar je hoort en dat is niet in Nederland dat is in Vinnytsja, de Oekraïne. FvD heeft juist veel oplossingen maar die mini Russin want dat wordt ze al dat corrupt Oekraïne wordt overgenomen door Rusland. Ga daar maar lopen klagen en zuchten domme kleine Russin.

 55. anoniem

  Meer dan vijftig procent van de Hollanders is niet goed wijs. En dat zie je dus aan de verkiezingen en de progoses.. :-)

 56. anoniem

  Prognoses bedoel ik.. :-)

 57. BRAAK

  Triest programma is het.

 58. Huiskamer

  Pim ! Er is niets veranderd. Demoniseren is gebleven. Alleen Nazi heet nu Populisme. Nee, niet de Staatsomroep+RTL, maar “extreem-rechts” zoals dat door populisten wordt genoemd. O ja, en in een referendum hebben WIJ (dus de meerderheid in het referendum) gezegd dat we de samenwerking/binnenhalen van Oekranie niet willen. Je weet wel Pim, onze stem, als een sneltrein afgeschaft door DDR66, vvd en CDA. Gewoon omdat we te dom zijn.

 59. Nino

  Het Oekraïne referendum heeft zeker ook een rol gespeeld !! Achteraf had Baudet gelijk het blijkt een van de meest corrupte landen van de wereld te zijn. Die zich straks straks gewoon bij de EU gaan voegen, ondanks het inlegvelletje van Rutte. Er is nog steeds oorlog, met corrupte leiders die liegen en bedriegen. Misschien moet ze daar eens over nadenken, oplossingen voor haar eigen geboorteland !! De FVD heeft veel oplossingen alleen die bevallen Groen Links/D66 types niet. Mensen die hier roepen dat SBS voor zwakzinnige is, kijken wel massaal naar Veronica Inside. Over opleidingen gesproken Baudet heeft twee docteraals titels, ik denk dat zijn CV iets indrukwekkender is dan die van Victoria Koblenko . Nee vindt SBS ook niks maar een ieder mag kijken wat hij wil en stemmen op wie hij wil. Een bloedhekel aan die B BN’ers die zich steeds meer gaan bemoeien wat mensen moeten denken van/over iemand. Zelf wonen ze in dure wijken ver van de realiteit !

 60. Bart

  Heerlijk wijf die Koblenko.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.