Albert Verlinde vindt dat Giel Beelen erg mager wordt

Albert Verlinde vindt dat Giel Beelen nu wel heel erg mager aan het worden is. Dat heeft de SBS 6-ster gezegd in 6 Inside. De showrubriek van Verlinde had maandag een item waarin Beelen zijn zegje deed. Na afloop van het item waren de presentatoren van 6 Inside zichtbaar verrast over het nieuwe uiterlijk van de Radio Veronica-dj. “Je ziet wel dat Giel veel aan het sporten is“, zei Jan Versteegh. En Verlinde: “Ja, hij wordt een beetje mager, hoor. Een beetje pap eten af en toe, Giel.”

Beelen ging medio december de uitdaging aan om in vijftig dagen een sixpack te hebben. Dat doen radio-dj’s wel vaker. Zo gingen onder meer Domien Verschuuren en Mattie Valk hem voor.

Tijdens een recent radio-interview met Wendy van Dijk vertelde Beelen haar al dat hij zich zo goed voelt sinds hij zo intensief sport. Daarop moedigde de eveneens sportieve Van Dijk hem aan om vooral door te gaan.

Het leidt er volgens Verlinde wel toe dat Beelen nu heel magertjes aan het worden is. Onderstaand ziet u de nieuwe Giel Beelen op bewegend beeld:

Foto: SBS

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen