Wendy wil met Linda de Mol, negeert Angela de Jong

Wendy van Dijk ziet het voorstel van tv-koningin Linda de Mol om samen een dramaserie te gaan maken wel zitten. Van AD-koningin Angela de Jong hoeft ze nog steeds helemaal niets te weten. Dat heeft ze dinsdag laten weten in respectievelijk RTL Boulevard en 6 Inside. De Mol heeft aangegeven dat een serie met Van Dijk een optie is. “Ja, dat zou ook leuk zijn. Ik las een uitspraak in de pers dat ze zei: ‘Misschien een dramaserie samen.’ Dat is natuurlijk heel erg interessant.

Voor Van Dijk zou een samenwerking met De Mol een opsteker zijn, aangezien de tv-koningin wél een heel goed imago heeft. “Het lijkt me héél leuk om iets met Linda te doen“, zei ze bij 6 Inside.

RTL Boulevard-reporter Olcay Gulsen vroeg Van Dijk naar haar mening over Angela de Jong, die heeft geschreven dat ze ‘op haar retour is’. “Ik lees de stukjes niet, want ik schiet er helemaal niks mee op. Het is een mening van één iemand.

Gulsen: “Die ze wel overal verkondigt.”

Van Dijk: “Dat is waar en ze krijgt ook veel podia om dat te verkondigen. Maar ja, ik lees het niet, dus voor mij bestaat het niet.”

En bij Koffietijd zei Van Dijk over De Jong: “Ik lees het niet. Het helpt echt. Als je het niet leest, bestaat het niet. En ik wil niet dat het bestaat voor mij. Waarom zou ik me laten raken door haar of door een verhaal? Het is maar een verhaal en een mening.

Tot slot ging het ook nog even over haar huwelijkscrisis met Erland Galjaard. “Ik voel me heel goed. We maken allemaal minder makkelijke tijden mee en makkelijke tijden. Ik zit al meer dan 25 jaar in het vak, dus ik heb wel echt geleerd hoe ik met de buitenwereld om moet gaan. Zolang we de binnenwereld klein houden, met de kids en elkaar, en daar alles helder is, dan probeer je die buitenwereld daar te laten en je niet mee te laten voeren door alle verhalen die gaan komen.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen