Wendy wil met Linda de Mol, negeert Angela de Jong

Geplaatst op wo 23 jan 2019 om 11:00

Wendy van Dijk ziet het voorstel van tv-koningin Linda de Mol om samen een dramaserie te gaan maken wel zitten. Van AD-koningin Angela de Jong hoeft ze nog steeds helemaal niets te weten. Dat heeft ze dinsdag laten weten in respectievelijk RTL Boulevard en 6 Inside. De Mol heeft aangegeven dat een serie met Van Dijk een optie is. “Ja, dat zou ook leuk zijn. Ik las een uitspraak in de pers dat ze zei: ‘Misschien een dramaserie samen.’ Dat is natuurlijk heel erg interessant.

Voor Van Dijk zou een samenwerking met De Mol een opsteker zijn, aangezien de tv-koningin wél een heel goed imago heeft. “Het lijkt me héél leuk om iets met Linda te doen“, zei ze bij 6 Inside.

RTL Boulevard-reporter Olcay Gulsen vroeg Van Dijk naar haar mening over Angela de Jong, die heeft geschreven dat ze ‘op haar retour is’. “Ik lees de stukjes niet, want ik schiet er helemaal niks mee op. Het is een mening van één iemand.

Gulsen: “Die ze wel overal verkondigt.”

Van Dijk: “Dat is waar en ze krijgt ook veel podia om dat te verkondigen. Maar ja, ik lees het niet, dus voor mij bestaat het niet.”

En bij Koffietijd zei Van Dijk over De Jong: “Ik lees het niet. Het helpt echt. Als je het niet leest, bestaat het niet. En ik wil niet dat het bestaat voor mij. Waarom zou ik me laten raken door haar of door een verhaal? Het is maar een verhaal en een mening.

Tot slot ging het ook nog even over haar huwelijkscrisis met Erland Galjaard. “Ik voel me heel goed. We maken allemaal minder makkelijke tijden mee en makkelijke tijden. Ik zit al meer dan 25 jaar in het vak, dus ik heb wel echt geleerd hoe ik met de buitenwereld om moet gaan. Zolang we de binnenwereld klein houden, met de kids en elkaar, en daar alles helder is, dan probeer je die buitenwereld daar te laten en je niet mee te laten voeren door alle verhalen die gaan komen.

Foto: RTL
40 Reacties op “Wendy wil met Linda de Mol, negeert Angela de Jong”


 1. vanzelf

  Mag ik zeggen dat je toch een enorme narc.ist bent als je met een trui op televisie gaat zitten met je naam erop! sorry hoor maar dan ben je echt niet goed bij je hoofd, ver-schrik-kelijk mens! Een dramaserie is wel interessant voor haar, nou een dram wordt het zeker met haar kijkcijfers!

 2. vanzelf

  En ze zit al 25 jaar in het ‘vak’ hou op bedoeld ze dan ook als aangeefster van kadootjes op het eind van wie ben ik en over de rooie waar mensen hun schaamhaar moesten afknippen om onder hun neus te plakken? ga toch weg 25 jaar in het ‘vak’ hoe durf je het te zeggen!

 3. anonymous

  Is Wendy aan het dementeren dat ze haar naam op haar shirt heeft staan..
  .Weet ze zelf anders niet meer wie ze is?

 4. Rolf

  Wendy en Linda zaten toch al eerder bij dezelfde zender. Nu gaan ze opeens iets samen doen?

 5. Curryworst

  Presenteren is geen vak.

 6. Arie

  Paar fouten in dit MC stukje.
  de Jong is geen Ad koningin , maar een gewone opstel schrijfster, die ‘s-avonds op de bank tv ligt te kijken en daar dan over wil schrijven. Vak saai en niet intelligent.

  Vandaag lees ik haar stukje in het Ad en daarbij probeert ze Jinek te promoten met een woord dat zij van Jinek “leende” n.l.awkward.
  de Jong schrijft een woord in de krant waarvan zij de betekenis mist:
  Awkward means: naar, lastig, onaangenaam,storend,hinderlijk, onplezierig, moeilijk.

  En de Jong maar denken dat zij moeilijke woorden kent. Lachwekkende overschatte mevrouw.

 7. Paul

  Wendy ziet eruit als aangeschoten wild.
  Ze kan beter even een jaar uit de publiciteit blijven, totdat alles in weer wat rustiger vaarwater is.

 8. Paul

  @Arie – Alsof Jellinek het woord ‘awkward’ heeft invented.

 9. Pauline254

  Linda vond Wendy kennelijk niet de moeite waard om met haar samen te werken bij RTL, zal ze het nu wel doen bij SBS? Ik denk het niet haha

 10. Curryworst

  Herstel presenteren is een vak. Jan Versteegh is een voorberld van iemabd die dat vak niet beheerst. Net als de vloggers die op tv geknikkerd worden. Hobbiën op youtube is iets totaal anders dan het vakmanschap van tv maken.

 11. Curryworst

  Herstel presenteren is een vak. Jan Versteegh is een voorbeeldd van iemand die dat vak niet beheerst. Net als de vloggers die op tv geknik kerd worden. Hobbiën op youtube is iets totaal anders dan het vakmanschap van tv maken.

 12. Q

  Natuurlijk leest maffe Wendy de stukjes van Angela. Wendy is ook erg boos op Angela, maar omdat Wendy niet alleen een maffe oude enge magere vrouw is, is ze ook nog eens agressie geremd, dat soort mensen vind ik/zijn dodelijk.

 13. Joop55

  Wendy is een viswijf die net zo grote relevantie heeft als Emile Ratelband.

 14. Paul

  @Q – Nee, jij trekt volle zalen.

 15. Paul

  @Joop55 – M’n vorige bericht geldt ook voor jou.

 16. Fop

  Ik lees het niet, dus voor mij bestaat het niet? Wtf is dat voor onnozele klets?

  Ik hoor trouwens terwijl ik dit schrijf mijn koolmonoxide-alarm afgaan. Maar ik ruik het niet, dus voor mij bestaat het niet.

 17. Paul

  @Fop – M’n vorige bericht geldt ook voor jou.

 18. Professor Luier

  Heeft iemand nog gebruikte luiers over? Ik trek daar bouillon van. Kusjes.

 19. pip

  Linda niet doen dit kost je kijkers.

 20. Sip

  Wendy leest Angela niet; waarom reageert ze dan? Deze dame wil alleen maar aandacht, maar doet niet aan zelfreflectie.

 21. Bart

  Beter leest ze Angela wel en doet ze wat met de kritiek van haar en vele kijkers. Niet meer zo hysterisch doen en schreeuwen, niet meer meer zo belerend doen tegenover het volk (ik bepaal wel even wat goed is voor de mensen) en stoppen met gekke bekken (Ushi lip) trekken in de camera zoals hierboven op de foto. Zal ze doorhebben hoe vaak ze bovenstaande dingen doet? Misschien als ze hier mee stopt dat ze zichzelf opnieuw weet uit te vinden bij SBS.

 22. Bart

  @Arie Sowieso heel vervelend dat ineens heel veel mensen dat woord gebruiken en dat gaan na-apen van elkaar. Echt vreselijk als mensen dat doen.

  Het zelfde geld voor bingen (bingewatchen) zo irritant. Zeg gewoon achter elkaar kijken! Met name NPO3 en RTL hebben er een handje van het woord op te dringen en toen alsof een serie of een aantal delen van een film achter elkaar kijken een volkomen nieuw fenomeen is.

  Over Angela, Koningin van het AD is iets wat overdreven. Ze kijkt en schrijft columns over televisie en ze duid af en toe over de zelfde onderwerpen in programma’s. Dit doet eerlijk en kritisch en dus goed. De beste media recensent van dit moment. Haar mening doet er toe. Daar mag je het als Wendy en Gordon zijnde mee oneens zijn. Je kan ook denken waarom zegt ze dat, ishet echt zo en kan ik iets verbeteren aan mezelf i.p.v. doen alsof je het aan het negeren bent (Wendy) of gelijk te schreeuwen en te relnichten (Gordon)

 23. Trudy

  Dat geboer van Angela is niet om aan te horen..

 24. hiker

  lekker meeliften met Linda…

 25. Meneer Kaktus

  Idee voor zo’n serie: twee op retour zijnde presentatrices worden met grof geweld ontvoerd, gefolterd en gruwelijk verkracht. Er wordt losgeld gevraagd, maar niemand wil betalen.
  Na ZES afleveringen worden beide troelel’s gruwelijk vermoord.
  Gegarandeerde kijkcijferhit. Reality = kudo’s.

 26. de allergekste

  hahaha

 27. Mark

  Politie serie à la Spangen? Want Monique v/d Ven wil toch niet meer…

 28. gum

  Zou dom zijn van Linda.

 29. Sven L.

  Na 10 jaar bij dezelfde omroep gaat het bij de nieuwe ook niet gebeuren hoor

 30. Godefroy France

  Hoe BNNer kun je zijn als je een trui draagt die met koeienletters vertelt wie je bent, wat een verschrikkelijke golddiggende droeftoeter !!!

  Drama nieuwe serie drama voor, we hebben al genoeg drama op de rioolTV,

  BNNer”s zijn drama”s,,,,, hoe veel pleonasmen willen we ?!?!?!?!

 31. Xander

  Een drama wordt het zeker!!

 32. KINDERPARDON DRAMMER

  Wendy is vermeend vreselijk aan het dementeren.
  Ze moet een shirt aan met haar eigen naam erop om nog te weten wie ze is..
  Sterkte Wendy…. er zit ook wat goeds in dat je vergeet welk nepfiguur je op tv was.

 33. pip

  In godsnaam ga niet met Wendy in zee want dat kost kijkers.

 34. bastiaan

  Die Wendy lijkt wel een JUNK!

 35. liefkleinhertje

  Zou het niet leuk zijn als die Wendy een programma gaat maken met Chantal Jansen ?

 36. Stombo

  De geldpompen draaien op volle toeren bij SBS. lange, lange, zeer lange eentonige reclameblokken met af en toe een Gordon of verwendy tussendoor.

 37. Ben

  Wendy rot op met je oude vrouwen geleuter. Ga een bord pap eten en stop met snuiven.

 38. Ben

  Wendy r#t op met je oude vrouwen gel##uter. Ga een bord pap eten en stop met snuiven.

 39. Bas

  Wendy van Dijk, helemaal niets mee! Ik irriteer mij aan jaren aan haar presentatiekwalitieiten bij vooral de live shows van TVOH. Ik ben blij dat zij en Gordon naar SBS zijn vertrokken, voor Linda heb ik alleen maar respect, haar sporen ruimschoots verdiend en dat zij haar broer zou gaan helpen was een kwestie van tijd. Ik heb een paar dagen geleden een chat met Gordon gehad, zei dat hij op moest sodemieteren van tv en misschien beter weer op de Albert Cuyp kon gaan staan. Ik had niet verwacht dat hij zou reageren maar ik was in zijn ogen een lelijke kale vent, hij gebruikte daarna het K-woord en ging zijn geld en zegeningen tellen… Ik moest daar echt heel hard om lachen, heb het Angela de Jong ook verstuurd die verbluft was over die bewoordingen…

 40. Leo

  Bas de janker kijkt naar The Voice!!! Hahaha!

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.