Shownieuws kraakt huismedium Liesbeth van Dijk af

Shownieuws heeft er een handje van om zijn eigen interviewgasten te naaien. Na RTL Nieuws-verslaggever Daniël Verlaan, moet ook huismedium Liesbeth van Dijk er nu aan geloven. Dat was dinsdag te zien in de uitzending op SBS 6. Het spreekt voor zich dat Char ‘alfabet’ Margolis en al haar zusters charlatans zijn, maar het is niet echt chic om iemand te vragen voor een interview en hem of haar vervolgens in de uitzending volledig af te kraken. Dat had Van Dijk kennelijk niet aan zien komen.

Van Dijk wordt ieder jaar door Shownieuws gevraagd om uitgebreid haar voorspellingen voor het aankomende jaar te delen. Dat deed ze dinsdag ook. Zo zei ze over Twan Huys: “Twan Huys. Nee, ik heb het gevoel niet dat hij door blijft gaan. In goed overleg gaat hij zich toch terugtrekken.

Nadat ze over een hele serie BN’ers haar voorspellingen had gedaan, greep Weekend-baas Bart Ettekoven in. “Ho, stop! Ik heb ook nog even naar de rest van de voorspellingen gekeken die ze vorig jaar heeft gedaan…

Toen volgde een hele opsomming van alles wat Van Dijk fout heeft voorspeld. “Jeroen Pauw zou de Televizier-Ring gaan winnen. Nou, volgens mij windt hij heel veel vrouwen om zijn vinger, maar een ring heb ik nog nooit gezien. De ruzie tussen Rachel en André Hazes zou ook nooit meer goed komen volgens deze mevrouw. We moesten ook vooral geen huis kopen, want het zou crisis worden. Nou, volgens mij is de huizenmarkt nog nooit zo booming geweest als het afgelopen jaar.”

En Harry en Meghan zouden beslist niet gaan trouwen. Nou, om hun vingers heb ik wél een ring gezien. Ze had wel één ding gehad: het werd een prachtige zomer. Ze kan dus wel goed het weer voorspellen, dus als Piet Paulusma een keer ziek is…

Presentator Wietze de Jager: “We hebben nu vijf minuten televisie gezien, zitten er allemaal naar te kijken en dan zeg je erna pas dat het allemaal niet waar is?

Ettekoven: “Ja, eigenlijk wel ja.”

Het ligt niet voor de hand dat Liesbeth van Dijk zich nóg een keer laat lenen om voorspellingen te doen in Shownieuws.

Lees ook: Shownieuws zet RTL’s Daniël Verlaan neer als leugenaar (17 december 2018)

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen