Patty durfde geen nee te zeggen tegen Brandsteder

Patty Brard en Ron Brandsteder behoren tot de bekendste zestigers van Nederland. Veel mensen weten niet dat ze eind jaren zeventig met elkaar trouwden. Het huwelijk was echter van zeer korte duur. In de Vrouw blikt de televisiediva terug op dat flitshuwelijk van toen, want waarom trouwden ze eigenlijk? “Toen met Ron was een grote vergissing. Dat wist ik van tevoren, maar ik was nog zo jong. Ik wist niet hoe ik er onderuit moest komen“, legt de presentatrice uit in de krant.

Vlak voordat Brard ging trouwen wist ze zeker dat ze niet wilde. “Ik herinner me dat ik op de ochtend van mijn huwelijk een lippenstift ging kopen bij de drogist en alleen maar dacht: kan ik hier niet blijven wonen? Dat ik niet meer terug hoef naar dat huis vol mensen om ‘ja’ te zeggen tegen een man die hem niet is?

Brard durfde het niet aan. “Ik heb een enorme bewondering voor Wendy van Dijk die dat wel heeft gedaan vlak voor haar huwelijk met Xander. Ik durfde niet.

Verder is ze ook nog getrouwd met een man die haar financieel uitbuitte, de vader van haar dochter (Carlo Nasi) en haar huidige man Antoine.

Het Vrouw-interview met Patty Brard kunt u lezen via Blendle.

Foto: NTR, Lilian van Rooij

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen