‘Gerard Ekdom breekt met omstreden manager’

Gerard Ekdom heeft zijn omstreden manager Berber Keur aan de kant gezet na het artikel dat Quote in de herfst publiceerde over haar werkwijze. Dat meldt het zakenblad vandaag. Nog geen zes maanden na de oprichting is hun gezamenlijke BV uitgeschreven wegens ‘geen bekende baten meer aanwezig bij rechtspersoon’. Na de Quote-publicatie kondigde hij al met haar te willen praten over hun toekomst. “Met het opheffen van de gezamenlijke BV lijkt de uitkomst van dat overleg duidelijk.

Zelf wil Ekdom er niet te veel over kwijt. “We hebben een project gedaan en dat is afgelopen, dus hebben we besloten de BV maar op te heffen. Misschien dat we in de toekomst nog wat gaan doen“, is het enige dat hij zegt.

Een vreemde uitleg, aangezien hij het bij zijn verhuizing van NPO Radio 2 naar Talpa Radio nog had over ‘mijn partner in crime met wie ik zakelijk de toekomst in ga’.

Die toekomst duurde dus niet lang. “Op de vraag waarom ze de gezamenlijke BV liquideren als ze net een driejarig contract met Radio 10 hebben gesloten waarin ze zich onder meer committeren aan het ontwikkelen van – liefst multimediale – formats, blijft Ekdoms antwoord hetzelfde“, aldus Quote.

Lees ook: ‘Naïeve Gerard Ekdom slachtoffer van nieuwe manager’ (3 september 2018)

Foto: Radio 10

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen