‘Twan Huys mag in elk geval door tot de zomer’

Angela de Jong vroeg zich lange tijd af of Twan Huys de kerst zou halen, haar AD heeft zijn mogelijke ontslagdatum nu bijgesteld tot de Pasen en De Telegraaf stelt nu dat hij waarschijnlijk door mag tot de zomer. Dat is te lezen in de kiosk. Het lijkt onvermijdelijk dat RTL Late Night met Twan Huys van de buis wordt gehaald, maar de vraag is wanneer dat precies gaat gebeuren. De Telegraaf denkt dat RTL genoeg geduld gaat opbrengen om het tot de zomer te proberen met de talkshowhost.

Huys maakt zijn talkshow avond aan avond voor anderhalve man en een paardenkop. Waar zijn concurrent Eva Jinek nu volop aan het knallen is, heeft Huys even lekker twee weken vrij genomen. Pas op 11 januari is hij er weer.

De Telegraaf denkt dat Huys er in elk geval van profiteert dat er nu niet meer zo veel negatieve publiciteit is. “RTL kan na de stroeve start van RTL late night met Twan Huys opgelucht ademhalen: de kijkcijfers zijn weliswaar nog steeds ondermaats, maar daar wordt nauwelijks nog over bericht.

Tot wanneer denkt de krant dat hij door mag? “Naar verwachting krijgt het programma tot in ieder geval de zomer om de weg naar boven te vinden.”

RTL 4 was vorig jaar rond deze tijd druk aan het onderhandelen met Twan Huys over de opvolging van Humberto Tan. Dat gebeurde zonder dat Tan het wist.

Het is niet duidelijk of RTL op dit moment ook stiekem aan het onderhandelen is met een opvolger.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen