Erik Mouthaan ondanks vrieskou gewoon op de fiets

Erik Mouthaan is woensdagavond gewoon op de fiets naar huis gesprongen, ondanks de vrieskou in zijn standplaats New York. Dat zegt de correspondent van RTL Nieuws op Twitter. Waar ons land al op zijn kop staat als het 0 graden is (of -1 volgens Gerrit Hiemstra), kampt Mouthaan aan de andere kant van de oceanen met temperaturen van -12. “Toch gewoon 3 km uit de kroeg naar huis gefietst want ja je kan de Nederlander wel naar New York verplaatsen maar het blijft een Nederlander.”

Volgens Mouthaan is het in Chicago zelfs -25 graden. Daar is men in de Verenigde Staten behoorlijk mee bezig. “President: het is koud dus ik ontken opwarming van ons klimaat. Wetenschap: ongebruikelijke weerpatronen, zoals het omlaag zakken van poolkou, kunnen juist gevolg zijn van veranderend klimaat.

Mouthaan heeft op Twitter een filmpje gedeeld, waarop te zien is hoe zich door de sneeuw begeeft. De beelden kunt u onderstaand bekijken.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Martien Meiland klaagt voortdurend over de fans die hem miljonair hebben gemaakt. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen