Albert Verlinde maakt meer namen 6 Inside bekend

Geplaatst op vr 04 jan 2019 om 8:30

Naast Fiona Hering en Rob Goossens maken nog veel meer ‘insiders’ hun opwachting als deskundige in het nieuwe vooravondprogramma 6 Inside op SBS 6. Een aantal daarvan verklapte Albert Verlinde donderdagavond in Jinek. Dat was te zien in de uitzending op NPO 1. Verlinde is blij met de mensen die meewerken. “Ik kan vanavond een aantal mensen bekendmaken, waaronder Sébas Diekstra, de advocaat die hier ook wel eens zit, daar ben ik echt heel blij mee“, zegt hij.

De showkenner kwam met nog een aantal namen. “Mick van Wely, een misdaadjournalist van De Telegraaf. Hélène Hendriks ook en Fred van Leer voor lifestyle.

Gastvrouw Eva Jinek zette vraagtekens bij de komst van Telegraafs mediajournalist Rob Goossens, want is Verlinde niet veel beter ingevoerd? “Hij is beter in bepaalde omroeppolitieke dingen. Hij is vanuit De Telegraaf bezig om zowel aan de NPO als RTL kritische vragen te stellen.

Het is de bedoeling dat Verlinde in 6 Inside weer lekker kritisch allerlei zaken aan de kaak gaat stellen. Evert Santegoeds werd vorig jaar een tijdje op non-actief gezet toen hij een Talpa-nieuwtje had onthuld. Krijgt Verlinde wel carte blanche?

Verlinde: “Ja, anders kun je het niet doen. Kijk, John de Mol heeft mij gebeld of ik dit wilde doen en toen heb ik twee dingen gezegd: ik wil absolute onafhankelijkheid hebben, dat vind ik cruciaal, anders kan ik het niet doen. Ik wil het ook over SBS kunnen hebben als het niet goed gaat. Nou, zoals het nu gaat, kan ik er drie weken over doorpraten. Er mag ook geen afstand genomen worden van het programma, want dan ben je weg.

Lees ook: Fiona Hering wordt deskundige in 6 Inside (22 december)

Foto: KRO-NCRV
30 Reacties op “Albert Verlinde maakt meer namen 6 Inside bekend”


 1. Rik

  Zucht waarom Fred van Leer?! Word het weer zo’n programma?!

 2. ℙluk van de ℙetteflet Ⓟ

  Verklappen is volgens ons iets vertellen wat geheim had moeten blijven.
  Kwalbert is nu al twee weken bezig dat programmaatje van John te pushen in de media. Kan het misschien kwade opzet zijn dat Holland deze man ook een billboard
  lantaarnpalen ziet? Onze honden hebben er al tegenaan gezeken in elk geval.
  Wat een bak. Onbetaalbaar.

 3. Curryworst

  Dit programma heeft twee vreemde eenden in de bijt: Fred van Leer en Jan Versteegh.

 4. Derk

  Pfffff. Eenheidsworst. Weer roddelrubriek aan een desk.

 5. OMG

  @Derk

  Ze zitten aan een tafel :P

 6. Minder of Mirjam

  Ik snap de keus van Jan Versteegh niet helemaal, ik bedoel het is een lekker hapje maar niet echt een showbizz knul. Maar goed, misschien vergis ik me.

  Ben wel benieuwd hoe duidelijk je aan Albert kan zien hoe erg hij op Jan geilt.

 7. Ruud Koornstra

  Hopelijk wordt het wat, want de bruinkeesridders maken er meestal een relnichtenfeest van. John ide Mhol s zijn mojo al jaren kwijt.

 8. weethetbeter

  Heerlijk een vooravondprogramma zonder Peter R de Vries !!!!!

 9. Marq

  Ruud Koornstra….daar weet jij zeker alles van met je waardeloze reactie.waarom moet gelijk iemands geaardheid er weer bij gesleept worden?

 10. Andersom

  Hoe onafhankelijk kan Rob Goossens nog in de Telegraaf over Talpa schrijven? Hij maakt nu deel uit van die club.

 11. Erik

  Jan Versteegh komt niet bijster snugger over.
  Ik denk ook niet dat Jan snapt waar die is ingestapt. Albert Verlinde kent het klappen van de zweep en weet wat ie doet.
  Jan niet.
  Jan begrijpt nog niet dat als er straks iets in zijn leven gebeurt dat ie he le maal door de mangel gehaald gaat worden. En terecht. Simpel BNN “talent” nummer zoveel die nu collega’s en oud werkgevers gaat naaien. Niet slim. 1 foutje Jan en ze maken je kapot. Nogmaals: Terecht
  Jan mag hopen dat ie geen lijken in de kast heeft. Domme Jan

 12. Bep

  Ben benieuwd….

 13. Wyatt

  Gaaap een programma vol roddelende relnichten…

 14. Ron

  Wordt dus weer een foute roddelshow, zo’n Fred van Leer trekt gelijk het niveau, zo ver dat er kan zijn met al die Telegraf kopstukken, gelijk omlaag. Gaat hem niet worden dit….

 15. robin

  Weet iemand hier ook of hart van Nederland en shownieuws straks ook vanuit de nieuwe studio van 6 inside komt ?

 16. Meneer Kaktus

  Jan is errrrruuuuggggg lekkah hoor! Lekker bol reetje in dat strakke broekie van ‘m. Die mag z’n dampende dick wel eens hier parkeren! Ottenooien zeg!

 17. Sip

  Verlinde moet weer zo nodig. Ik verwacht er niet al teveel van.

 18. Bas Westerweel

  Jammer dat die Fred van Leer (RELNICHT) er dan weer aan toe word gevoegd als stylist.

 19. Britt Scholte Lover

  Vaarwel Boulevard, welkom 6 inside! Boulevard is nu definitief verleden tijd na maandag

 20. Jordytje

  Fred van Leer… Als iemand een dom schaap is is hij het wel. Die man ‘ahum’ is zogenaamd grappig met allerlei gejatte opmerkingen. Jammer dat dit personage dit programma naar beneden zal halen

 21. Einde tv

  ” kenners” en ” critici” zijn redelijk positief over 6 inside. De kijker zit echter in 2019 niet te wachten op een roddelprogramma om zes uur. Resultaat: tussen de 2 a 400.000 kijkers. Iets wat SBS al jaren.om dat tijdstip scoort.
  Vlees noch vis, zeker geen verschuivingen in medialand tot gevolg.

 22. Mark

  Albert was gelukkig wel kritisch over oudjaar 2018: Marc Marie was net een theekransje.

 23. Mandy

  Heb me gister kapot geërgerd aan dit sneue duo. Albert met zijn valse Joker-smoel en Janneman die gesprekken onderbreekt met zijn grappig bedoelde gedrein. ‘Kijk mij eens leutig zijn. O, o, wat maak ik toch gewaagde grapjes.’ Die Rob Goossens ken ik niet. Ze lieten een filmpje van hem zien waarin hij een poos aan het woord was, maar niks zei. Nee, veelbelovend allemaal. Zap!

 24. Ron

  @Britt Scholte Lover: dat kon nog wel eens een grote teleurstelling worden…En ze proberen zich nu al in te dekken met als het niet goed scoort krijgt het wel de tijd om te groeien, maar zo zit de wereld natuurlijk niet elkaar. Als het in het begin al niets scoort gaat het niet ‘ineens’ wel goed komen, dat is zelden gebeurd en zeker bij programma’s van 6.

 25. max

  6 inside wordt leuk verwacht ik! Beter dan dat vreselijke Boulevard.

 26. Wyatt

  En toch heeft Boulevard 900.000 kijkers iets waar SBS alleen maar van kan dromen. Alsof RTL4 kijkers opeens naar SBS6 gaan kijken alleen om Albert die al richting pensioen leeftijd gaat.

 27. gaat mislukken

  wordt een FLOP, Verlinde is echt passe en die gymleraar heef het gewoon echt niet – zie echt ook al zijn flops. Fiona H en Fred van L er ook weer bij?? dan heeft Boulevard het echt veel beter voor elkaar.
  alweer een SBS FLOP 100%

 28. Albert

  Rick Evers royalty.. ik hoor Albert nog zeggen … onze insiders zijn nieuwe gezichten haha

 29. Tim20 MJ

  Charlotte Nijs (van HVNL) wordt politiek insider.

 30. Kees Twist

  Fred hard Leers wat een blamage om dit figuur bij het programma te halen.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.