Chimène wordt Luv’-ster, stopt als broodpresentatrice

Chimène van Oosterhout stopt met haar werk als broodpresentatrice om aan de slag te gaan als lid van het meidentrio Luv’. Ze gaat samen optreden met José Hoebee en Marga Scheide. Dat maakt ze vandaag bekend op pagina Privé. Hoebee en Scheide liggen al jaren overhoop met hun vroegere collega Patty Brard, maar willen maar niet van het podium wijken. Daarom hebben de twee 64-jarige zangeressen nu de tien jaar jongere Van Oosterhout aangenomen voor hun groepje.

Scheide kent Van Oosterhout van Ibiza. “Vijftien jaar geleden, toen net mijn man Jacques was overleden, trok zij mij uit het dal en liet ze me weer lachen. We hebben op het strand samen nog liedjes van Luv’ zitten zingen.

Van Oosterhout vindt het heel leuk dat ze nu gaat optreden als zangeres. “Ik was ontzettend verrast toen Marga me belde. Het is me ook nogal een vraag, of je bij Luv’ wilt komen. Maar daar hoefde ik niet lang over na te denken.”

Toen ze Luv’ vroeger nadeed speelde ze ook altijd al Brard. “We moeten deze week nog wel flink oefenen op de pasjes, en de complete teksten moet ik even ophalen, maar het gaat zeker lukken voordat ik volgend weekend in het diepe word gegooid…”

Broodpresentatrice

Als presentatrice is Van Oosterhout nooit echt doorgebroken. Toen ze in 2013 op een gegeven moment allerlei lifestyleprogrammaatjes in de middaguren van het RTL-weekend presenteerde, kwam ze tot de conclusie een broodpresentatrice te zijn.

De vraag of ik een broodpresentatrice ben of een ideologische presentatrice, vind ik boeiend“, zei Van Oosterhout destijds. “Het is simpel: ik moet voorzien in mijn levensonderhoud en dat van mijn zoontje Lyam. In dat opzicht presenteer ik dus programma’s om er een salaris mee te verdienen.

Het artikel ‘CHIMÈNE nu LUV’-zangeres!’ kunt u lezen op Telegraaf.nl.

Foto: Yorin

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen