Chimène wordt Luv’-ster, stopt als broodpresentatrice

Geplaatst op Fri 04 Jan 2019 om 9:00

Chimène van Oosterhout stopt met haar werk als broodpresentatrice om aan de slag te gaan als lid van het meidentrio Luv’. Ze gaat samen optreden met José Hoebee en Marga Scheide. Dat maakt ze vandaag bekend op pagina Privé. Hoebee en Scheide liggen al jaren overhoop met hun vroegere collega Patty Brard, maar willen maar niet van het podium wijken. Daarom hebben de twee 64-jarige zangeressen nu de tien jaar jongere Van Oosterhout aangenomen voor hun groepje.

Scheide kent Van Oosterhout van Ibiza. “Vijftien jaar geleden, toen net mijn man Jacques was overleden, trok zij mij uit het dal en liet ze me weer lachen. We hebben op het strand samen nog liedjes van Luv’ zitten zingen.

Van Oosterhout vindt het heel leuk dat ze nu gaat optreden als zangeres. “Ik was ontzettend verrast toen Marga me belde. Het is me ook nogal een vraag, of je bij Luv’ wilt komen. Maar daar hoefde ik niet lang over na te denken.”

Toen ze Luv’ vroeger nadeed speelde ze ook altijd al Brard. “We moeten deze week nog wel flink oefenen op de pasjes, en de complete teksten moet ik even ophalen, maar het gaat zeker lukken voordat ik volgend weekend in het diepe word gegooid…”

Broodpresentatrice

Als presentatrice is Van Oosterhout nooit echt doorgebroken. Toen ze in 2013 op een gegeven moment allerlei lifestyleprogrammaatjes in de middaguren van het RTL-weekend presenteerde, kwam ze tot de conclusie een broodpresentatrice te zijn.

De vraag of ik een broodpresentatrice ben of een ideologische presentatrice, vind ik boeiend“, zei Van Oosterhout destijds. “Het is simpel: ik moet voorzien in mijn levensonderhoud en dat van mijn zoontje Lyam. In dat opzicht presenteer ik dus programma’s om er een salaris mee te verdienen.

Het artikel ‘CHIMÈNE nu LUV’-zangeres!’ kunt u lezen op Telegraaf.nl.

Foto: Yorin
15 Reacties op “Chimène wordt Luv’-ster, stopt als broodpresentatrice”


 1. Steven

  Na de eerste zin dacht ik dat ze enkel aan boord van een boot presentaties gaf. Dat had ik helemaal sneu gevonden. Gelukkig mocht ze onze nationale tv verrijken met schitterende RTL-programma’s.

 2. ℙluk van de ℙetteflet Ⓟ

  Dat vinden wij echt superleuk nieuws om te horen zo vlak voor het weekend.
  Uitstekende keuze om Chimène te vragen.
  Dat wordt weer een echt gezellige damesclub.
  Zo wordt het een makkie de donkere tijden met die negatieve Patsie te vergeten en gaat de zon weer schijnen. Top!

 3. René

  Broodpresentatrice of boordpresentatrice? Dan maar zangeres, begrijp ik.

 4. liefkleinhertje

  Het leuke en schattige van Luv’ was dat de lieve meisjes mekaar op hun bek sloegen en in de media elkaar met poep insmeerde of voor het gerecht sleepte net zoals bij Maywood .
  Als deze nieuwe trekpop dat doet word ze gelijk geruimd en dat is jammer.
  Maar het grootste verschil is dat meisje Oosterhoud geen nijlpaard is wel is zij oud en verlept.D
  Dit alles natuurlijk in schril contrast bij die andere 2 die meer weg hebben van een veenlijk en dan heb ik het maar niet over de geestelijke vermogens van Hoebee

 5. Curryworst

  Meidengroep?
  Bejaarde oma’s met verlepte jangtieten, botontkalking en platvoeten. En rauwe stemmen door jarenlang overmatige wijncosumpties.

 6. T. Muts

  Wat mensen niet al doen om met hun kop in de kijker te blijven. Hoe diep kun je zakken !

 7. Norvo

  Het meest schokkende? Chimène is blijkbaar al 54. Waar blijft de tijd?

 8. Jan

  Marga Scheide heeft die arme Ria Thiels gedumpt en Chimene neemt haar plaats in. Vriend en vijand is verbaasd want niemand wist dat ze zong. Nou succes meid met de danspasjes en de armbewegingen.

 9. Deadly Viper

  Die foto wat een nostalgie… toen Veronica nog een goede TV zender was met echte programma’s ipv alleen sport en films.

 10. Whitedog

  En een tijdje geleden zeiden ze dat Ria Thiels (ook een ex-lid) die derde positie weer terug had. Hmmm, bdaar zeker ook weer ruzie mee gemaakt.

 11. nokia 3310

  ach de centjes zijn bijna op vandaar

 12. Wolter

  Veronica de beste! Toen al baanbrekend met de Pin-up club, Van lichte zeden en Erotic dreams, en nu nog steeds de baanbrekende zender van Nederland. Veronica doet het beter!

 13. Sven L.

  Marga is een heks. Weet iedereen.

 14. Henk

  Mooi, aangezien met tegenwoordig tot 67 jaar moet doorwerken. Er is markt genoeg bij groeiende ouderen in de land. Reisbureaus verdienen er ook goed aan, tegenwoordig.

 15. Henk

  @nokia 3310, beter dit dan de hand ophouden, vindt je niet?

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.