‘Twan Huys zorgt voor gênantste tv-moment van 2018’

Geplaatst op Mon 31 Dec 2018 om 10:35

De Volkskrant vindt dat Twan Huys voor het gênantste tv-moment van het jaar heeft gezorgd door live op televisie zijn talkshowgast Jenny Douwes te naaien. Dat is vandaag te lezen in de krant. Tegen alle afspraken in confronteerde Huys zijn gast live op televisie met haar tegenstander Jerry Afriyie en dat leidde tot woede: niet alleen in het Douwes-kamp, maar ook in het Afriyie-kamp. Daarom staat ‘Jerry, Jenny, Twan en het grote Afsprakenfiasco’ met stip op één in de gênante top vijf.

Het was alleen al gênant dat RTL Late Night ermee akkoord ging dat Douwes niet aan één tafel wilde zitten met Afriyie en hij aanvankelijk vanaf de eerste rij moest toekijken, aldus de Volkskrant.

Daarna was het volgens de krant vooral gênant ‘omdat Twan Huys besloot de afspraak met Douwes overboord te gooien en Afriyie toch aan tafel te vragen’.

Andere tv-momenten in de gênante top vijf van de Volkskrant zijn Renate van der Gijp in VI en Rian van Rijbroek bij Nieuwsuur.

Het Volkskrant-artikel ‘Nu we toch allemaal lijstjes aan het maken zijn: hier zijn de vijf genantste tv-momenten van het jaar’ leest u hier.

Lees ook: Bizar: Twan Huys naait Jenny Douwes voor de kijkcijfers (13 oktober)

Foto: RTL
TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.