Bijna-vliegramp komt dichtbij voor Jan de Hoop

De bijna-vliegramp in het luchtruim van India is voor Jan de Hoop wel heel dichtbij gekomen. Dat vertelt de ster van het RTL Ontbijtnieuws op Twitter. Volgens Indiase media zijn op zondag 23 december drie passagiersvliegtuigen bijna op elkaar gebotst boven India, één van KLM, één van National Airlines (VS) en één van EVA Air (Taiwan). De toestellen van National en EVA naderden elkaar op ongeveer dezelfde hoogte. De Hoop was hier naar eigen zeggen bijna bij betrokken.

De Hoop vloog op 18 december, vijf dagen voor het incident, namelijk ook met EVA Air. “Lieve help. Wij zijn onlangs met EVA air over India heen van Bangkok naar huis gevlogen“, twittert hij.

Als de nieuwslezer van RTL vijf dagen later het vliegtuig had gepakt en niet van Bangkok naar Amsterdam maar van Amsterdam naar Bangkok was gevlogen met EVA Air, dan was hij betrokken geweest bij de bijna-vliegramp.

De presentator was in Thailand om vakantie te vieren met zijn echtgenoot. Hij deelde vele gezellige vakantiefoto’s, bijvoorbeeld van het zonnebaden en het uit een kokosnoot drinken. Toevallig prijkten op de achtergrond steeds net de namen van de peperdure hotels waar hij verbleef.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Ziet u André Hazes jr. ook graag met Gordon mee emigreren naar Dubai?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen