Lucille Werner zonder make-up in 5 Uur Live

Dat was even schrikken voor de kijkers van 5 Uur Live: tv-ster Lucille Werner besloot in de uitzending van maandag in beeld te verschijnen zonder make-up. Geen foundation, geen mascara, geen BB-cream: helemaal niks. Daardoor leek het net alsof de presentatrice zojuist een rode bal had getrokken. Gelukkig gaat het in het leven niet om de buitenkant, maar om de binnenkant, en die wist Werner op zijn voordeligst te etaleren. Ze had namelijk een lieve boodschap voor Peter van der Vorst.

Van der Vorst zat in de uitzending en werd toegesproken door Werner. “Lieve Peter, je weet hoe ontzettend veel ik van je hou. Daarom voel ik me geroepen om als beste vriendin jou de gelegenheid te geven je diepste wens in vervulling te laten gaan: het spelen in een musical. Je hebt mij al zo vaak laten zien hoe goed jij bent in zingen en dansen tegelijk. Kom op, pak de camera en betover ons.”

Kennelijk was Werner hem een beetje aan het plagen, want daar had de presentator totaal geen zin in: “Het is echt geen wens, totaal niet! Ik heb haar ook net nog gezien, hè.”

Ik heb trouwens wel eens auditie gedaan. Ik had een goede vriend die een musical produceerde (mogelijk doelt hij op Albert Verlinde, red.) en die zei: ‘Moet je ook doen.’ Toen heb ik in een soort ganzenpas een rondje moeten lopen. Het leek wel Bananasplit. Maar ik ben niet muzikaal, al zing ik wel.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Heeft Matthijs van Nieuwkerk de piek van zijn carrière al bereikt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen