Lucille Werner zonder make-up in 5 Uur Live

Geplaatst op di 27 mrt 2018 om 10:00

Dat was even schrikken voor de kijkers van 5 Uur Live: tv-ster Lucille Werner besloot in de uitzending van maandag in beeld te verschijnen zonder make-up. Geen foundation, geen mascara, geen BB-cream: helemaal niks. Daardoor leek het net alsof de presentatrice zojuist een rode bal had getrokken. Gelukkig gaat het in het leven niet om de buitenkant, maar om de binnenkant, en die wist Werner op zijn voordeligst te etaleren. Ze had namelijk een lieve boodschap voor Peter van der Vorst.

Van der Vorst zat in de uitzending en werd toegesproken door Werner. “Lieve Peter, je weet hoe ontzettend veel ik van je hou. Daarom voel ik me geroepen om als beste vriendin jou de gelegenheid te geven je diepste wens in vervulling te laten gaan: het spelen in een musical. Je hebt mij al zo vaak laten zien hoe goed jij bent in zingen en dansen tegelijk. Kom op, pak de camera en betover ons.”

Kennelijk was Werner hem een beetje aan het plagen, want daar had de presentator totaal geen zin in: “Het is echt geen wens, totaal niet! Ik heb haar ook net nog gezien, hè.”

Ik heb trouwens wel eens auditie gedaan. Ik had een goede vriend die een musical produceerde (mogelijk doelt hij op Albert Verlinde, red.) en die zei: ‘Moet je ook doen.’ Toen heb ik in een soort ganzenpas een rondje moeten lopen. Het leek wel Bananasplit. Maar ik ben niet muzikaal, al zing ik wel.

Foto: RTL
19 Reacties op “Lucille Werner zonder make-up in 5 Uur Live”


 1. Mink Vaillant

  “alsof ze net de rode bal had getrokken” – LOL

 2. Papegaaitje leef je nog

  Ik word altijd een beetje misselijk als ik Peter van der Vorst zie. Mag ik even een bakje.

 3. Peter

  M C heeft weer een nieuw dieptepunt bereikt!

 4. Pam

  Zit ze een harde keutel uit te poepen? Wat een foto…

 5. Peter

  Hulde aan Lucille!

 6. Bob

  Nog steeds lekker wijf waarom zou het niet kunnen

 7. Bob

  Mooie vrouw dan! Moderator.

 8. Floddero Flunk

  Jullie weten ook wel de juiste screenshot uit te zoeken he? Zo kan ik het ook. Kom maar op met beelden van jullie ochtendrituelen MC-redacteuren, gaan we lachen :D

 9. :)

  @Floddero Flunk

  Standaardwerkwijze hier. Evenals de te slechte ‘grappen’. Zelfs mijn dooie buurvrouw kan betere bedenken. Gelukkig is de kinderhand van Mink Vaillant hierboven snel gevuld.

 10. JanJaap

  Een literair hoogstandje…. hulde.

 11. Hijgje Huigstra

  Lelijke wijven, zijn ze allemaal zonder make up rotzooi op die grafkoppen

 12. Hijgje Huigstra

  Ze schijnt zonder make up trouwens wel beter te lopen.

 13. anonymous

  Mijn god, met makeup is ze al lelijk laat staan zonder…

 14. BRAAK

  De vrouwelijke manke Nelis.

 15. Britt Scholte Lover

  Lelijk wijf is dat met of zonder make-up

 16. critikast

  Ik zag geen verschil .

 17. Nadia

  Het is wel heel makkelijk en veilig om achter de computer zeer negatief over iemands uiterlijk uit te laten. Echter zegt het meer iets over hen als over lucille.

  Helaas is er geen make up voor lelijke ego’s. Sommige mensen hebben het namelijk hard nodig. Hoewel ze het zelf niet eens in de gaten hebben. Ze denken namelijk hoe harder we blaffen hoe kleiner de kans is dat hun eigen kleine onzekete egotje aangetast wordt. Heel even voelen ze zich stoer en de man, maar daarachter schuilt grote onzekerheid die ze op deze manier proberen te maskeren. Deze dame heeft lef en zij die hard blaffen laten zichzelf gewoon erg kennen. Lieten jullie maar echt je echte zelf zien. Niet het harde geblaf, maar jullie eigen onzekerheden die jullie vast en zeker hebben. Iemand die zeker is, vind het niet nodig om onzinnig te gaan blaffen naar anderen. Fijne dag nog!

 18. joop

  Ik ken Britt.Scholte Lover, en dat is absoluut ook niet moeders mooiste en dat is nooit weg te krijgen met of zonder make-up.

 19. joop

  Het is absoluut niet kies om over iemands handicap grappen te maken of vervelende opmerkingen te plaatsen en ik verzoek de redactie dan ook om deze haatdragende berichten te verwijderen.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.