Job Gosschalk onderneemt geen stappen tegen media

Job Gosschalk is niet van plan om stappen te ondernemen tegen de media. De castingboef gaat niet in verweer over hoe hij wordt omschreven door de pers. Dat heeft zijn advocaat Gerard Spong laten weten aan journalist Frank Waals, die de Gosschalk-beerput vorig jaar opende. Toen Waals de beerput rondom Gosschalk en Kemna Casting opende, liet het castingbureau zijn advocaat allemaal dreigende brieven sturen. Eén daarvan werd live op tv verscheurd door Beau van Erven Dorens.

Is Gosschalk ook van plan om zo wild om zich heen te gaan slaan in het medialandschap? Nee, zegt Spong. “We zullen in ieder geval geen stappen ondernemen tegen de media. Geruchten daarover zijn een broodje aap verhaal.

Eind oktober werd bekend dat het Openbaar Ministerie heeft besloten om Gosschalk te gaan horen. Dat gaat dit jaar niet meer gebeuren.

Het gesprek gaat halverwege januari plaatsvinden, aldus Spong. “Het dossier over zijn zaak is nu in mijn bezit. Afhankelijk van het gesprek, zal er nog meer recherchewerk verricht worden, waarna het dossier naar de officier van justitie gaat. De vervolgingsbeslissing ligt bij hem.

Kemna Casting heet tegenwoordig Post Castelijn Casting. Daar komen jonge acteurs en actrices nog altijd terecht bij de vrienden van Gosschalk.

Foto: SBS

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen