Huid Marieke Elsinga knapt op door Vichy’s Minéral 89

Marieke Elsinga heeft haar huid flink zien opknappen door het gebruik van het product Minéral 89 van Vichy, een unieke combinatie van 89 procent mineraliserend thermaal water van Vichy en hyaluronzuur. Dat meldt de presentatrice van RTL Boulevard op Instagram. Elsinga is dolenthousiast over het product. “Mijn huid is niet altijd op z’n best – dikke lagen tv make-up is gewoon niet ideaal – en ik zit soms echt te tobben met wat te gebruiken“, aldus de 32-jarige tv-ster uit Gouda.

Vichy bleek haar redder in nood. “Een tijdje geleden vroeg Vichy of ik hun product Minéral 89 voor ze wilde testen. Ze hebben een booster op de markt gebracht dat dus een boost aan je huid geeft.

Aanvankelijk was Elsinga sceptisch. “Ik denk dan: ‘Eerst zien dan geloven!’, maar was stiekem ook vereerd dat ik – naast de Doutzen Kroezen en Anouken Smulders van deze wereld – ook eens werd benaderd voor een samenwerking met een huidverzorgingsmerk 😂.

Dus ik heb het toegevoegd aan mijn dagelijkse ritueel en guess what: VET BLIJ!! Op naar een modellencarrière, ik heb er in elk geval de huid voor 😜.

De hashtag #ad onderaan het bericht maakt alles duidelijk: Elsinga heeft dikbetaald gekregen om wat leuks te schrijven over het product.

Een beetje cheap, vindt RTL-collega Renske Holwerda, regisseur bij RTL Nieuws. “Met een salaris van Q en RTL blijft het buffelen“, zegt ze. “Het is haar van harte gegund hoor, maar het voelt een beetje eh… goedkoop?

 

Het is niet de eerste keer dat Elsinga haar bekendheid inzet om gratis cadeautjes te incasseren. In oktober peuterde ze nog een crèmekleurige 500X los bij autofabrikant Fiat.

Lees ook:
Marieke Elsinga krijgt geen Tesla van Qmusic (17 juli)
Marieke Elsinga peutert gesponsorde auto los bij Fiat (9 oktober)
‘Auto lospeuteren bij Fiat slim van Marieke Elsinga’ (23 oktober)

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen