Jamai Loman krijgt jeuk van Bénédicte Ficq in DWDD

Jamai Loman wordt helemaal dol van de vele talkshowoptredens van topadvocate Bénédicte Ficq. Hij vindt haar geen prettige verschijning op televisie. Dat laat de RTL 4-presentator weten op Twitter. Ficq zat donderdagavond in De Wereld Draait Door om te praten over haar mislukte strafzaak tegen de tabakindustrie. “Deze vrouw 😡. Ik krijg jeuk van haar, ze kan nooit mensen uit laten praten en is blijkbaar de enige op de wereld die de waarheid in pacht heeft“, aldus Loman.

De entertainer vindt het echt verschrikkelijk. “Met zo’n vrouw valt niet te discussiëren, laat staan samenwerken. #armoe #tabak.

Ficq trekt al tweeënhalf jaar ten strijde tegen de tabaksindustrie, maar tafelheer Tim Hofman zette daar zijn kanttekeningen bij. “De laatste keer dat ik een geschiedenisboek las, over de drooglegging of de drugsindustrie, leerde ik dat alles wat je verbood voor nog meer stront zorgde. Dus is het een goed idee om sigaretten te verbieden? Volgens mij krijg je er dan een criminele industrie bij in Amsterdam.

Daarop zei Ficq: “Dit product moet natuurlijk gewoon echt helemaal de wereld uit.”

Hofman: “Ja, maar dat kan niet. Dat willen we van coke ook.”

Ficq: “Ja, dat kan wel. Dit is een legale industrie die hun waar op elke straathoek kan aanbieden.”

Foto: BNNVARA

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen