‘Auto lospeuteren bij Fiat slim van Marieke Elsinga’

Marieke Elsinga heeft het lospeuteren van een sponsorauto slim gespeeld. Het is een vindingrijke actie. Dat vindt Martijn Koning, die haar opvolgde bij RTL Late Night, zegt hij in Nieuwe Revu. Elsinga riep haar volgers in juli op om mee te denken over de aanschaf van een nieuwe auto en gaf vervolgens aan dat een Fiat haar wel wat lijkt. Dat was natuurlijk een verkapte oproep aan autobedrijven om haar een sponsordeal aan te bieden. Ze slaagde erin: Fiat kwam over de brug met het 500X-model.

Koning: “Dat van die auto, dat heeft ze ook handig en slim gedaan. Of mij al een auto is aangeboden? Nee, ik heb geen rijbewijs. Misschien kan ik ergens een fiets lospeuteren.

Zelf ziet Koning zich overigens helemaal niet als de opvolger van Elsinga bij RTL Late Night. “Iedereen noemt me haar opvolger bij RTL Late Night, maar ik heb dat maar vier weken gedaan.”

Hij kijkt niet met trots terug op zijn tijd bij de talkshow. “Ik wilde een soort satirisch nieuwsblokje maken, in die opzet ben ik niet echt geslaagd vind ik zelf, dus ik kijk er ook niet heel trots op terug of zo. Ik had beter gewone filmpjes kunnen laten zien.”

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Groeit Jan Versteegh ooit uit tot een A-ster?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen