Youp van ’t Hek inderdaad in klaslokaalshow SBS 6

SBS 6 heeft een topgast gestrikt voor zijn nieuwe tv-formule Saved by the Bell. De zender bevestigt drie maanden na het uitlekken ervan eindelijk dat Youp van ’t Hek meedoet. Dat heeft de zender laten weten. De eerder uitgelekte namen Ali B en Peter R. de Vries worden eveneens als gasten bevestigd en daarnaast maakt de zender ook nog drie niet uitgelekte gasten bekend: Dafne Schippers, Marco Borsato en Freek Vonk. Hierna volgen er nóg tien bekende Nederlanders die als gast meedoen.

In het nieuwe feelgood-interviewprogramma Saved by the Bell vragen kritische kinderen in een klaslokaal alles aan de BN’ers wat ze willen weten. In elke aflevering staan twee BN’ers centraal.

De BN’ers hoeven geen huiswerk te maken en niets voor te bereiden voordat ze de klas in gaan. “Het enige wat ze moeten doen, is zo eerlijk mogelijk antwoorden op alle vragen en zo goed mogelijk de opdrachten uitvoeren!

Saved by the Bell is een succesformat van Frans mediaconglomeraat Vivendi Entertainment. Het format is inmiddels verkocht aan tv-zenders in Brazilië, Mexico, België, Frankrijk, Nieuw Zeeland, Libanon, Polen en Italië en aan diverse landen in het Midden-Oosten.

Binnenkort wordt bekendgemaakt welke andere BN’ers hun opwachting maken.

Lees ook:
‘SBS 6 strikt Tjitske en Youp voor Facing the Classroom’ (30 augustus)
SBS 6 noemt Facing the Classroom ‘Saved by the Bell’ (26 oktober)
‘Ook Ali B en Peter R. De Vries in Saved by the Bell’ (28 oktober)

Foto: BNNVARA

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen