‘SBS 6 strikt Tjitske en Youp voor Facing the Classroom’

SBS 6 werkt aan een Nederlandse versie van de Franse hitshow Au Tableau!, dat internationaal verkocht wordt als Facing the Classroom. Er zijn al twee BN’ers gestrikt: Tjitske Reidinga en Youp van ’t Hek. Dat melden bronnen bij de zender. Facing the Classroom lijkt een beetje op College Tour, maar in deze show worden de vragen niet gesteld door studenten maar door basisschoolleerlingen. Bovendien is er ook geen centrale presentator die aan de zijde van de geïnterviewde gast staat.

De basisschoolleerlingen vragen politici, sterren, entrepreneurs en sporters in een klaslokaal – een kleine setting dus – het hemd van het lijf. SBS 6 zou momenteel in gesprek zijn met meerdere bekende namen.

In Frankrijk waren al veel beroemde namen te gast in het programma, zoals president Emannuel Macron en steracteur Omar Sy.

Het programma is door distributeur Vivendi Entertainment ook verkocht aan Italië, Nieuw-Zeeland, België en Libanon. Een promo van de televisieshow kunt u hier bekijken.

SBS 6 werkt er hard aan om de kijkcijfers op te krikken. Meerdere sterren hebben al de overstap gemaakt naar de zender. Naar verluidt komt ook Jan Kooijman het presentatieteam versterken.

Foto: Vivindi

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Jandino Asporaat schept op over zijn BN'er-privileges. Onhandig of leuk voor hem?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen