Robert Jensen vindt Saskia Noort verschrikkelijk wijf

Geplaatst op Wed 14 Nov 2018 om 11:15

Robert Jensen vindt schrijfster Saskia Noort een verschrikkelijk wijf. Dat heeft de RTL 5-ster dinsdagavond gezegd in zijn talkshow. Noort heeft een kritische column geschreven over het nieuwe programma van Jensen met de kop ‘Voor de bange, witte mannen van Nederland, is er Jensen’. Een zuur stuk, vindt de presentator. “Ik krijg zo ongelooflijk veel reacties op dit programma. Het ontlokt zo veel emoties bij iedereen: positief, negatief. Ik vind het echt fantastisch“, begon hij zijn relaas.

Hij vervolgde: “Wat ik ook ineens veel hoor is dat ik een boze, witte man zou zijn. Echt waar, er worden columns over geschreven. Dit zegt namelijk columniste Saskia Noort. Zij is columniste, schrijfster, Amsterdamse grachtengordelpedaalemmerjournalist van het AD.

De broer van Boulevard-ster Frank Dane lacht om de column. “Zij zegt dat ik een boze, bange, witte man ben. Ik ben helemaal niet boos. Ik word niet eens boos als ze me een boze, witte man noemen! Het maakt me helemaal niet uit, helemaal goed. Saskia Noort verwijt mij boos te zijn, maar moet je eens kijken hoe zij uit haar ogen kijkt. Verschrikkelijk wijf. Het is zo.

Je hoort het tegenwoordig vaker dat je als blanke constant op je huidkleur wordt aangesproken, maar ik ben ook maar geboren met deze kleur.”

Lees ook: Saskia Noort breekt met neef Jan Roos (23 oktober)

Foto: RTL
55 Reacties op “Robert Jensen vindt Saskia Noort verschrikkelijk wijf”


 1. Bears’den

  Bij dat Jensen er weer is!
  Kijkt lekker weg en voor alle haters, hij heeft nooit gezegd dat ie kritisch zou zijn tegen zijn gasten, het is vooral amusement en vooral lekker nuchter!

  Hopelijk hierna nog een seizoen!

 2. lki

  Als Saskia Noort een rimpel ziet dan gaat ze eerst naar de botoxboer en vervolgens naar de psycholoog. Ze moest laatst gereanimeerd worden toen ze haar leeftijd in haar paspoort zag. Echt, een vrouw zonder angsten.

 3. H.Versteeg

  Ja, dat verhaal van de ”boze witte man” wordt gewoon steeds van stal gehaald als iemand kritiek op de kritiekloze media durft te hebben. En dat durft Jensen, dus moet hij kapot en daarvoor gebruikt men dan weer de geijkte technieken. Bij deze.

 4. Wo!iter

  Sasjia Noort is een graftak

 5. Wo!iter

  Saskia Noort is een zure graftak

 6. Rubicon

  Ik zou als ik Jensen was eerst maar eens kijken hoe zijn programma te verbeteren. Dit is een niemendalletje op weg naar afgrond. Waarom lukt het niet om het rechtse geluid in een goed programma te laten doorklinken?. Ben het niet altijd met ze eens maar respecteer en waardeer de meningen van bijv. Veelo, Hoogland, Nijman, Naucia Marbe etc. Zou daar eens wat mee doen als zender.

 7. kampie

  Saskia Noort is een enge zure linkse graftak

 8. Zero

  Jensen wordt elke show beter, Baudet heeft zijn verhaal goed kunnen doen, wat verder nergens mogelijk is, daar heeft hij ook over verteld, hoe dat gaat. De show wordt elke week beter, dus het gaat goed komen. Zet hem op Jensen !

 9. oijij9opji

  Opmerkelijker vond ik dat uitgerekend Jensen grappen maakte over het lichaamsgewicht van Angela de Jong. Hij kijkt zelf waarschijnlijk nooit in de spiegel.

 10. Pjotter

  Eat your Snickers

 11. Joop55

  Noort is een verstandig en integer mens.

 12. Nick

  Saskia Noort behoort tot het groepje die tegen seksisme en racisme zeggen te zijn maar vervolgens ‘witte’ mannen constant aanspreken op hun huidskleur en geslacht. Het is gewoon lachwekkend.

 13. November

  Zet hem op Jensen: het begint nu echt goed te worden.

 14. Derk

  Noort is lekker, Jensen moet niet zeiken.

 15. Boris

  De terugkeer van Jensen op tv is nog een grotere teleurstelling dan de comeback van Johnny Heitinga bij Ajax. Dit moet niemand willen.

 16. Reneetje van der Gijp

  Boze zure witte vrouw

 17. Bart

  Als mensen het niet met meneer Jensen eens zijn, gaat meneer Jensen meteen schelden. Trumpiaans gedrag. Probeer eerst eens in de spiegel te kijken en wat aan je fatsoensnormen te doen.

 18. Geronimo

  Saskia Noort heeft nul schrijvestalent, maar heeft me wel van mijn slapeloosheid afgeholpen. Dat dan weer wel.

 19. soepzooi

  Ach meneer ”Bart”, jensen scheldt helemaal niet. Hij durft meer te zeggen wat hij vindt dan de rest van het laffe journaille. Rust vooral verder lekker uit vandaag, zeur.

 20. Joran

  Jensen is een van de weinige programma’s die ik nog kijk.
  Gisteren als toetje mij nog even vermaakt met de jensen podcast van 1 uur lang, zeer interessante man met goed onderbouwde verhalen.
  Gelukkig zit ie op dinsdag, anders krijg VI het nog moeilijk!

 21. Jantje

  Nou op een Joran zitten we als Jensen fans niet te wachten eerlijk gezegd, scheer je weg.

 22. Pakalu Papito

  Ja want die vetklep van een jensen trekt volle zalen whahaha :D

 23. anti Pakalu Papito

  @Pakalu Papito, nee, met zo’n naam ben je populair. Hahahaha ! Jensen gaat het helemaal worden, wacht maar .

 24. 10 E

  Die vetklep. Sja.

 25. 2xvt1

  Jensen zei gisteren ook nog wat dingen over Angela de Jong…

 26. boris

  Jensen is een varken

 27. Sjaak13

  In die column stelt Saskia Noort dat Jensen er is VOOR de boze blanke man is, niet dat HIJZELF een boze blanke man is. Hij lijkt me veel te vrolijk voor een boze man inderdaad, maar dat was haar punt ook niet.

  Weet iemand of hij ook inhoudelijk op haar gereageerd heeft ?
  vast niet. even een Ad Hominem ertegenaan en klaar.

 28. Geronimo

  Iedereen die het niet eens is met de gang van zaken is een boze blanke witte man is lekker inhoudelijk. Toch Sjakie?
  Trouwens in de mainstream media zie ik nergens iets terug over de ontmaskering van een van de Sorosferrylijnen. Maar daar moeten we niks achter zoeken, hoor

 29. Tess

  Vette vette. Je bent wat je vreet. Bahh

 30. Joke

  Saskia Noort is een mal bang oud wijf met teveel botox in dat expressieloze malle oude hoofd. Zij is een boze witte oude botoxheks. I

 31. Joke

  En Jensen vind ik geweldig leuk.

 32. Bart

  @Soepzooi hoezo scheldt helemaal niet? “Verschrikkelijk wijf” is weldegelijk schelden. Erg zwak, en op basis waarvan? omdat Saskia Noort kritiek heeft? Hij zou juist iets met die kritiek moeten doen. Maar mensen die graag uitdelen kunnen zelf weinig incasseren. Net als Trump en Johan Derksen.

 33. zorro

  En Jensen is een vette plofkop.

 34. Pakalu Papito

  Jensen gaat het helemaal worden? Tuurlijk. En E.T. is een Palestijn :D

 35. Ano Nymous

  Misschien lukt het Jensen in het land van zijn grootouders…
  Hier zal het niet meer lukken.

 36. Wo!iter

  De eerste keer dat er over het Marrakesh-pact gesproken werd. De linkse praatprogramma’s hoor je er niet over!

 37. Sjaak13

  @Geronimo: zij geeft er een omschrijving bij, dus dat maakt het wat inhoudelijker.

  wat versta je trouwens onder mainstream media ? toch niet die paar publieke kanalen ? je hebt heel internet tot je beschikking om mensen te bereiken.

  kun je me een linkje geven naar informatie over die sorosferrylijnen, ik weet niet wat dat zijn. Je manier van formuleren suggereert dat er een complot achter moet zitten. verklaar je nader ?

 38. J.van Bokkelen

  Go Jensen go for it. Laat die laffe wegkijkende haters maar kletsen.

 39. Geronimo

  Soros ferrylijnen zijn een bijnaam voor de pendeldiensten van NGO’s migranten de EU in te loodsen en worden veelal gefinancierd door de Open Borders Society van Soros. Ook bekend van de ellende in Oekraïne etc etc. In dit geval gaat het om asieladvocaten die gesponsord worden door enkele eliteuniversiteiten uit Engeland, die migranten helemaal tot en na instrueren over hoe ze de autoriteiten kunnen belazeren om de EU binnen te komen. Dit is door Laura Southern vastgelegd en kun je op Facebook vinden. Hier is te zien hoe de directrice van die toko de totale smerigheid gewoon toegeeft. Voor de VN is het belangrijk genoeg om het te agenderen. Voor de Nederlandse media in ieder geval niet.
  Mainstream of niet is een kwestie van definitie. Ik beschouw als niet mainstream dat deel van de media dat moeilijk te beheersen en te censoren valt, maar dat is uiteraard ook maar een mening.

 40. Zus van Saskia

  Robert, ben je al bij de dokter geweest voor je veels te hoge bloeddruk?

 41. Cafeine

  Ja en vrouwen vinden Jensen een vieze vadsige vette vent. Doe eens wat aan je uiterlijk!

 42. SOLANGE

  JENSEN is een geweldige host en Sasakia Noort is een Botox zeikwijf die niet kan schrijven niveau dokterromannetjes…………………..

 43. Gerard

  Dankzij held Geert Wilders spreken we in dit land nog Nederlands en zijn de kerken nog open.
  Zodra de moslims het voor het zeggen krijgen, worden alle kerken platgebrand, moeten we allemaal Arabisch praten, moeten de vrouwen hoofddoekjes dragen en wordt de Bijbel verboden!

 44. Donald Dumb

  Meeste kerken sluiten hun deuren evenals bijbelwinkels, Gerard.
  Je leeft in het verleden..

 45. Pakalu Papito

  Greetje heeft nooit enige macht gehad. En toen hij de kans had wat macht te hebben, haakte hij af. Dus nee, Greetje is geen held. Hij heeft helemaal niks bereikt en dankzij Greet is er helemaal niks veranderd. Hij is een schreeuwlelijk.

 46. Donald Dumb

  Helemaal gelijk, Pakalu.
  Het enige wat Geert doet is de hele dag roeproeteren en twitteren.
  Maar ach die enge PVV adepten vinden alles wat hij doet al best…

 47. Gero

  Jensen forever. Niemand praat over dat Marrakech pact. Geen van de media ! goed gedaan Jensen !

 48. anoniem

  Heb 5 minuten een stukje Jensen op youtube gekeken.. Ik vraag me af of dit een complot is om uiterst rechtse denkbeelden voor schut te zetten? :-)

 49. Donald Dumb

  Ach Jensen haaltt de kerst toch niet.
  Waar maken we ons druk om?

 50. Heerlijk Programma

  Ook hier sloeg Jensen de spijker op haar kop!

 51. Prikkebeen

  @Heerlijk Programma, als je dan een spreekwoord fout wil gebruiken, zorg er dan voor dat in ieder geval het juiste geslacht wordt gebruik. Het is zijn kop i.p.v. haar kop. Beter zou zijn het geijkte de kop te gebruiken. M.a.w. interessant lopen doen, maakt soms een beetje dom.

 52. Pluk vd Petteflet

  Nou mensûh, je kan zeggen wat je wilt, maar het polariseert wél lekker met Jensen op de buis. Het was vroegah al een aardige avondshow, met die maffe sidekick van ‘m, die shows waren na verloop van tijd weer over.
  Hopelijk houdt ie het nu wat langer vol.
  En hopelijk wordt Frank Dane dan weer de broer van Jensen.
  Wij van de Petteflet houden niet zo van verandering.
  Top. Groetjes thuis weer. Was gezellig.

 53. Beluga Special

  Wat is het toch een klein mannetje. Wel uitdelen maar niet kunnen incasseren.

  https://www.show.nl/rubrieken/sterren/2018/jensen-maakt-dikke-domme-angela-de-jong-helemaal-af-podcast/

 54. 30

  Blij met Jensen. Hoop op een heel lange reeks shows. Dit is wat de meerderheid van de mensen denken en dat mag zg niet in de media. Zet hem op Jensen !!!!

 55. MB

  Jensen is Top! Gaat mijn niet om wie het programma presenteert, als het maar iemand is die dit durft. Eindelijk een beetje waarheid op de buis. Mensen die meteen het programma de grond in boren, zijn echt in de ban van de mainsteam media. Zo gemakkelijk als iedereen gewoon hier naar zou luisteren. Luister en volg op…..Dat moet toch onderhand een afgelopen zijn. Iedereen moet toch weten dat de grote events op aarde tot stand komen door geld en macht en niet door menswaardige besluiten.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.