Rik Felderhof kan leven met Gordon als opvolger

Rik Felderhof kan er prima mee leven dat Gordon de wens heeft om een programma zoals Villa Felderhof te gaan maken. Dat vertelt de presentator in weekblad Story. Gordon, die in januari overstapt naar SBS 6, wil zijn show Huize Heuckeroth gaan noemen. “Een vreselijke titel. Dat moet hij als eerste veranderen. Meer iets als Op de veranda bij Gordon. Hij heeft me deze wens al maanden geleden verteld en gezegd dat John de Mol het goed vindt“, zegt de voormalig tv-ster.

Felderhof wordt door Gordon niet gepasseerd. “Hij wil ook dat ik zijn eerste gast ben. Ik merk dat Gordon steeds meer de programma’s maakt die ik ook heb gemaakt. Gordon in Wonderland lijkt wel heel erg veel op De Stoel. Maar ik gun het hem van harte.”

Hij vervolgt: “Wel heb ik hem gezegd dat hij acteur zou moeten worden. Ik ben ervan overtuigd dat hij dat heel goed kan. Ik heb hem verteld dat mocht mijn roman De Vliegenvanger verfilmd gaan worden, we zeker twee scènes samen gaan spelen.”

Het is Felderhofs grote wens om zijn trilogie verfilmd te krijgen. “Investeerders vinden het verhaal Netflix-waardig. En Netflix wil graag Europese content. Dus wie weet.”

Lees ook: Rik Felderhof baalt van minimumloon voor Afrikanen (oktober 2015)

Het Story-interview met Rik Felderhof kunt u lezen via Blendle.

Foto: KRO-NCRV

Meer in KRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Begrijpt u dat Maxime Meiland niet echt geliefd is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen