Van Liemt toch niet op Wild FM, krijgt ander aanbod

Patricia van Liemt gaat maandag toch niet aan de slag voor de kleine hitzender Wild FM Radio. Ze heeft namelijk een aanbod gekregen van een landelijke zender. Dat meldt het station zojuist. Wild FM Radio maakte de komst van Van Liemt woensdag vol trots bekend. Ze zou vanaf maandag elke werkdag van 7 tot 9 uur de ochtendspitsshow gaan maken, maar dat gaat niet door. “Een dag na het persbericht kreeg ze een aanbod van een landelijk radiostation om daar te komen werken.

Jurgen Rijkers, die Van Liemts co-host zou worden bij Wild FM, zegt: “Natuurlijk vind ik het heel erg jammer dat Patricia toch niet mijn nieuwe radiovriendinnetje in de ochtend wordt. Donderdag nadat het persbericht bekend was en net voordat we bezig waren met de laatste voorbereidingen voor Wake Up Wild werd Patricia gebeld en kreeg ze de aanbieding van een landelijke zender.”

Ze vervolgt: “Patricia en ik hebben hier toen goed over gesproken en ik begrijp heel goed dat ze bij een landelijke zender aan de slag wil gaan. Ik weet zeker dat ze daar goed op haar plek zit en ik wens haar heel veel succes.

Wild FM laat weten dat ze het ‘echt geweldig’ vindt dat Van Liemts ultieme radiodroom hiermee uitkomt. Van Liemt zelf: “Soms lopen dingen anders dan je ze plant, maar moet je wel de kans grijpen als deze zich voordoet. Dat gebeurde echter deze week bij mij.”

Heel veel zin had ik om samen met Jurgen Rijkers de ochtendshow bij Wild FM te gaan maken. Echter kwam er een belletje uit onverwachte hoek. Een landelijke zender biedt mij een hele mooie kans aan. In de nabije toekomst zal blijken om welk radiostation het gaat.”

Van Liemt maakte in 2006 de overstap van Wild FM naar 100% NL, waar ze een aantal jaar de ochtendshow voor haar rekening nam. Later stapte ze over naar de middag van Qmusic, waar ze te horen was als de sidekick van Jeroen van Inkel tot ze emigreerde naar Zwitserland in 2013.

Update

Van Liemt gaat aan de slag voor 100% NL, waar ze de sidekick van Barry Paf wordt.

Foto: Wild FM Radio persbericht

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Wendy van Dijk in het echt een sympathieke vrouw is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen