Van Liemt toch niet op Wild FM, krijgt ander aanbod

Geplaatst op Fri 09 Nov 2018 om 16:11

Patricia van Liemt gaat maandag toch niet aan de slag voor de kleine hitzender Wild FM Radio. Ze heeft namelijk een aanbod gekregen van een landelijke zender. Dat meldt het station zojuist. Wild FM Radio maakte de komst van Van Liemt woensdag vol trots bekend. Ze zou vanaf maandag elke werkdag van 7 tot 9 uur de ochtendspitsshow gaan maken, maar dat gaat niet door. “Een dag na het persbericht kreeg ze een aanbod van een landelijk radiostation om daar te komen werken.

Jurgen Rijkers, die Van Liemts co-host zou worden bij Wild FM, zegt: “Natuurlijk vind ik het heel erg jammer dat Patricia toch niet mijn nieuwe radiovriendinnetje in de ochtend wordt. Donderdag nadat het persbericht bekend was en net voordat we bezig waren met de laatste voorbereidingen voor Wake Up Wild werd Patricia gebeld en kreeg ze de aanbieding van een landelijke zender.”

Ze vervolgt: “Patricia en ik hebben hier toen goed over gesproken en ik begrijp heel goed dat ze bij een landelijke zender aan de slag wil gaan. Ik weet zeker dat ze daar goed op haar plek zit en ik wens haar heel veel succes.

Wild FM laat weten dat ze het ‘echt geweldig’ vindt dat Van Liemts ultieme radiodroom hiermee uitkomt. Van Liemt zelf: “Soms lopen dingen anders dan je ze plant, maar moet je wel de kans grijpen als deze zich voordoet. Dat gebeurde echter deze week bij mij.”

Heel veel zin had ik om samen met Jurgen Rijkers de ochtendshow bij Wild FM te gaan maken. Echter kwam er een belletje uit onverwachte hoek. Een landelijke zender biedt mij een hele mooie kans aan. In de nabije toekomst zal blijken om welk radiostation het gaat.”

Van Liemt maakte in 2006 de overstap van Wild FM naar 100% NL, waar ze een aantal jaar de ochtendshow voor haar rekening nam. Later stapte ze over naar de middag van Qmusic, waar ze te horen was als de sidekick van Jeroen van Inkel tot ze emigreerde naar Zwitserland in 2013.

Update

Van Liemt gaat aan de slag voor 100% NL, waar ze de sidekick van Barry Paf wordt.

Foto: Wild FM Radio persbericht
11 Reacties op “Van Liemt toch niet op Wild FM, krijgt ander aanbod”


 1. Ron

  Wie gaat er nu ook naar dat totaal kansloze 538 wannabee station. Goed dat ze is gevraagd voor een landelijke zender. Daar hoort ze thuis. Wellicht wel weer 100%NL

 2. HanszWorsd

  Word steeds gekker, totaal onbekende zenders, totaal onbekende types.

 3. HalloJumbo

  Nooi van gehoord.

 4. Frenantius

  Van schrik wil ze een puppy. Vergeet ze voor het gemak dat het geen puppy blijft.

 5. Jim

  @Frenantius: wordt-ie te groot, bind je ‘m aan een boom

 6. Dave

  Ik vond de reactie van Kicken bij radio.nl op deze dubieuze gang van zaken een stuk amusanter :-) :

  Patrick Kicken, deejay bij Wild FM: “Ze zaten bij 100%NL waarschijnlijk te slapen en dachten hey, we missen nog een sidekick voor bij Barry Paf. Bij voorkeur iemand die zelf ook kan schuiven mocht Barry zich eens verslapen. Toen kwam het bericht dat Patricia bij ons aan de slag ging en hebben ze haar gauw een voorstel gedaan.

  Het is het oude liedje, programmaleiders bij landelijke stations zijn vooral druk met excelsheets en lelijke posters voor in bushokjes en pikken gemakshalve het idee van een kleiner station of jock. Zo is ‘De lach van 10’ gewoon regelrecht gestolen van DJ Jules van Hest, die het spelletje al jaren bij Veronica speelde.

  Of de Mysteryguest op vrijdagavond die ik had bij Veronica, klakkeloos door Frank Dane gekopieerd. Je moet zulke dingen maar opvatten als compliment. Toch geeft het aan wat voor creatieve armoe er bij de landelijke zenders heerst. Het is leuk voor Patricia, maar ik vraag me soms wel af waar deze arrogantie toe leidt.

  Je zou toch beter zelf eens met een team een weekendje gaan brainstormen dan gewoon het eerste de beste idee wat zich voordoet kopiëren. Wat wordt het volgende, gaat Barry dadelijk de broertjes De Boer imiteren of moppen voorlezen om kwart over acht, haha! Ik gun iedereen het beste en alle succes van de wereld, maar verzin toch zelf eens iets.”

 7. Ron

  Dat stations alles kopiëren is een feit maar dat gebeurd al sinds jaar en dag maar wat dit met Patricia en haar plotselinge move naar 100%NL te maken heeft ontgaat me in deze stelling volkomen…

 8. Dave

  Nou ze had eigenlijk al ja gezegd tegen een andere ochtendshow. Dus dachten ze bij 100pNL hey da’s een goed idee, Patricia terug in de ochtend. En zo geschiedde

 9. Pieter Kar

  wat een copieer gedrag Sidekicks.
  Omdat het uit de VS komt, is dat het ultieme radiogevoel brengen.

  Luisteren naar zogenaamd leuke grappen of toevoegingen.
  Wie zit daar nog op te wachten?
  Een radiomaker maakt en draagt zijn eigen show, daar heb je een g**l stemmetje niet bij nodig, anders kan je er niks van.

  Zal wel uit de Veronica school of Talpa komen.

 10. dr Ruth

  Het rommelt lekker daar bij 100% NL. Net als met de luistercijfers van die club. Lars Boele ontslagen. Patricia van Liemt erin die al elders getekend had en haar collega’s dus laat barsten. Zat de programmabaas van 100% NL te slapen?

 11. Joop55

  100% Pulp, een satellietbedrijfje van Talpa. Gaap…

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.