Paul de Leeuw strikt Anouk voor RTL-Sinterklaasshow

Sinterklaas is dit jaar anders dan anders voor Paul de Leeuw, want hij maakt zijn traditionele pakjesavondshow ditmaal niet zoals voorheen bij BNNVARA op NPO 1, maar bij zijn nieuwe thuishonk RTL 4. En om dat te vieren heeft hij een bijzondere artiest weten te strikken: Anouk, van wie bekend is dat ze niet gek is op optreden. Ze wordt ten tonele gebracht om een liedje te gaan zingen voor de goedheiligman. “Grote surprise voor Sinterklaas zelf is een live optreden van Anouk.

NPO 1 komt dit jaar met een opvolger van De Leeuws Sint-show en RTL 4 gaat daar niet recht tegenover staan. Daarom begint De Leeuw deze pakjesavond pas om 21.30 uur.

Wat staat de kijker te wachten? “Paul de Leeuw en Sinterklaas pakken groots uit met hun bonte Sinterklaasfeest voor het eerst op RTL 4. Mensen worden blij verrast en er worden surprises uitgedeeld in ‘Sint & Paul Pakken Uit!’.”

Uit talloze inzendingen zijn de meest ontroerende en grappige wensen geselecteerd die De Leeuw en Sint ‘op hilarische en originele wijze vervullen.’ “Met natuurlijk weer veel bekende gasten en een spectaculaire entree van de Sint. Dat alles onder muzikale begeleiding van de Miguel Wiels Live Band.”

Sint & Paul Pakken Uit! wordt geproduceerd door MediaLane en is op woensdag 5 december om 21.30 uur te zien op RTL 4.

Foto: Amy van Leiden, RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Jandino Asporaat schept op over zijn BN'er-privileges. Onhandig of leuk voor hem?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen