André, Janny en Robèrt in geestige teaser winter-HHB

Het gegeven dat Heel Holland Bakt dit jaar niet in de zomer maar in de winter wordt uitgezonden speelt de hoofdrol in de teaser van de eerste winterserie. Dat is te zien op YouTube. Normaal  is de kijkcijferhit van Omroep MAX altijd in zomerse sferen, maar dat is dit jaar wel anders. “Dit jaar is Heel Holland Bakt voor het eerst in de wintermaanden te zien. En wel vanaf zondag 9 december om 20.20 uur op NPO 1 bij MAX! Die memo had arme André alleen heel even gemist“, grapt de omroep.

André van Duin, Janny van der Heijden en Robèrt van Beckhoven mochten afgelopen zomer eindelijk een keer met vakantie. “Maar de presentator van Heel Holland Bakt reed afgelopen zomer nietsvermoedend naar de Heel Holland Bakt-tent.

Vervolgt: “Fris, fruitig en helemaal klaar voor een nieuw seizoen kwam hij aan op het terrein, maar daar wachtte een niet zo aangename verrassing.”

De beelden van de teaser ziet u onderstaand:

Foto: Omroep MAX

Meer in Omroep MAX

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Jandino Asporaat schept op over zijn BN'er-privileges. Onhandig of leuk voor hem?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen