NPO 1 onthult invulling Leeuw-loze Sinterklaasshow

Paul de Leeuw heeft de publieke omroep de rug toegekeerd voor een commercieel avontuur bij RTL en dat betekent dat zijn traditionele Sinterklaas-show op Pakjesavond niet op NPO 1, maar op RTL 4 te zien is. Toch komt BNNVARA ook dit jaar met een Sinterklaas-show, namelijk ‘Sinterklaas, wie kent hem niet?’ met presentatoren Dieuwertje Blok en Frank Evenblij. Dat was al bekend, maar nu is ook duidelijk welke sterren er onder hun leiding een heuse Sinterklaasstrijd met elkaar aangaan.

Richard Groenendijk, Sander Lantinga, Maan de Steenwinkel, Anita Witzier, Gregory Sedoc en Erik van Muiswinkel gaan, verdeeld over twee teams, de strijd met elkaar aan.

Pakjesavond was volgens de omroep ‘nog nooit zo gezellig’. “Als alle cadeaus in de huiskamers zijn uitgepakt nemen Dieuwertje en Frank de avond over met fragmenten, spelletjes, improvisaties en livemuziek onder leiding van Eric van Tijn. De enige échte Sinterklaas is aanwezig om de vragen uit te leggen en de kandidaten op gepaste wijze te straffen wanneer ze foute antwoorden geven.

Sinterklaas, wie kent hem niet? is op 5 december van 20.30 tot 21.30 uur te zien op NPO 1. De Paul de Leeuw-show Sint & Paul Pakken Uit is op dezelfde avond van 21.30 tot 23.00 uur op zender bij RTL 4.

Foto: BNNVARA

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen