Youp van ‘t Hek lacht Robert Jensen uit

Geplaatst op Tue 27 Nov 2018 om 13:15

Youp van ‘t Hek kan het beeld niet uit zijn hoofd krijgen van een Robert Jensen die samen met zijn familie om de kerstboom heen danst. Dat schrijft hij in zijn column in NRC. De broer van Jensen, Radio 538-dj Frank Dane, vertelde recentelijk in de Volkskrant dat ze in huize Jensen nog altijd op Deense wijze kerst vieren. Hun vader komt immers uit het Scandinavische land. “In Denemarken is het traditie om met kinderen te dansen om de kerstboom, hand in hand“, legde hij uit.

Dat doen ze in huize Jensen dus ook. “Dan zetten we Deense muziek op, of mijn vader speelt piano. Mijn neefjes en nichtjes vinden het leuk, ik ook.

Van ‘t Hek heeft het interview met plezier gelezen. “Frank Dane moest enigszins besmuikt toegeven dat Dane een schuilnaam is omdat hij een broer is van die rare Robert Jensen, onze frisse rechtsbuiten die zich sinds kort weer regelmatig voor een handjevol kijkers laat gelden.

Van hun familieband keek hij wel even op. “Met het hele gezin dansen ze hand in hand om de kerstboom. Frank en Robert doen daar graag aan mee. En dat beeld maakt dit jaar mijn kerst.

Het feit dat ik weet dat die bolle Robert Jensen hand in hand met zijn familie om de kerstboom loopt te hupsen maakt me zo intens gelukkig”, gniffelt hij.

Die honderdtwintig kilo hupsend om ie boom. Robert Jensen hand in hand met zijn papa en mama om de kerstboom. Ik kan niet wachten.

Foto: BNNVARA
78 Reacties op “Youp van ‘t Hek lacht Robert Jensen uit”


 1. BEUK DE BOOM

  Nou nou, HILARISCH zeg.

 2. Herman Hoogsteder

  Lachen hoor,Youp je bent een enge linkse domme arrogante ouwe zak.

 3. Gerard Ek(streem)dom 💩💨

  Maar Youperdepoep, who cares?? jij bent al helemaal niet meer relevant. “Baai baai maaan!!”

 4. Curryworst

  Heel fijn voor je Youp.
  Ga jij maar weer lekker brallen met je hockeyballenfamilie rond de dennenboom.

 5. yahoo

  Wie interesseert het nu wat Youp vindt. Nog een domme mening ook, omdat Jensen de enige is die de ballen heeft te zeggen wat HET HELE VOLK VINDT !

 6. Templar

  Youp is bang voor Jensen.

 7. gum

  Ach Youp, hartpatient die je bent. Jensen is jonger en sterker dan jij en zegt de waarheid. Jij niet.

 8. kerel

  Youp is zo 1980.

 9. Heer

  Ik lach Youp uit. Youp leert het nooit. Ook al tegen Fortuin. Deze man heeft geen enkele mening. Waait gewoon mee met de links politiek correcte wind.

 10. Zilver

  Nutteloze bijdrage, gum.

 11. Takke-tiefes-teering

  @yahoo

  Laat je domheid niet zo blijken.

 12. Infomedics

  Youp: hoe een mens ernaast kan zetten, he.

 13. Infomedics

  zitten

 14. Infomedics

  @takke-tiefes-teering, joh, je naam zegt al genoeg. Hoef er niets aan toe te voegen, slaap vooral lekker door. Vergeet niet je medicijntjes te nemen hoor. !

 15. @Yahoo

  @takke-tiefus-teering: au ! doet zeer, he ! – Dat iemand de waarheid zegt ! Dan gaan we meteen schelden, he ! Wie laat hier ”zijn domheid nu merken”? ! Ik dacht jij. Overigens klopt het als een bus, maar dat verdraag jij niet. Zielig !

 16. KlatsBoem

  he Joep, want zo heet je toch in het echt? niet zo zeuren, jij was tot je hart-gedoe, ook veel te dik.

 17. kaatje

  terecht

 18. rekenmachine

  @yahoo: JENSEN ZEGT WAT HET HELE VOLK VINDT ! JENSEN ZEGT WAT HET HELE VOLK VINDT ! JENSEN ZEGT WAT HET HELE VOLK VINDT ! JENSEN ZEGT WAT HET HELE VOLK VINDT !

  Zo is het dus echt. Of jij mensen nu voor dom gaat uitschelden of niet. Leuk geprobeerd knul. De waarheid doet pijn, blijkbaar.

 19. Freddie

  Allemaal even lachen om Youp!

 20. domme Youp

  God god wat is youp weer deugdzaam . Volgens de extreem linkse kerk dan.

 21. @takke-tiefus-tering

  Moeilijk he, als mensen de waarheid durven zeggen.

 22. Takke-tiefes-teering

  Yahoo, als echt het hele volk dit denkt, waarom zou de waarheid dan pijn doen? Ik zou dit dan immers ook denken. Je bewering dat het hele volk dit denkt is niet te rijmen met de opmerking dat dit pijn doet. Ergo, je laat je domheid blijken.

 23. M. Koning

  Komt zure Youp weer met oud en nieuw op NSO1 of wordt hij dit jaar weerovergeslagen?

 24. @takke-tiefus-tering

  Je kunt het maar niet verdragen, he ! Moeilijk he, dat mensen hun echte mening durven te zeggen. Heel veel sterkte, misbakseltje !

 25. anti-idioten

  @ takke tiefus etc. Dom ben je echt zelf. Je maakt echt de indruk er niet tegen te kunnen dat mensen zeggen dat Jensen zegt wat het hele volk vindt. Heel erg doorzichtig. Je gaat onmiddelijk schelden met dom etc. Dacht je nu echt dat dat niet opvalt, dat mensen JOU niet doorhebben?
  !

 26. Jericho

  Zou het ip nummer van takke-tiefus wel eens willen weten, hahaha.

 27. Wim

  Sjongejonge, takke tiefus tering, het valt wel zwaar wat yahoo zegt, he. Je scheldt maar raak, in je naam, en in je scheldtekstjes.

 28. Pim

  Domme reacties hier van Jensen zelf (en zijn paar fans).

 29. Pietje

  Welnee Wim, die Jensen heeft wel wat beters te doen dan op een forum te gaan zitten. Jij bent uiteraard dezelfde persoon als takke tiefus, – whats in a name. Dom zijn de reacties ook helemaal niet, dat mocht je allemaal wensen. Helaas.

 30. @wim

  Joh, de druiven zijn wel zuur, he, als mensen durven zeggen dan jensen zegt wat het volk vindt, sjongejonge zeg.

 31. youp is passe

  Youp is niet meer zo bij. Jammer dat hij zulke domme dingen zegt over Jensen.

 32. Takke-tiefes-teering

  @anti-idioten

  Je bedoelt waarschijnlijk dat ik die indruk wek. Een beetje dom dat jij “de indruk wekken” en “indruk maken” door elkaar haalt. Als jij werkelijk zo dom bent om te denken dat Jensen zegt wat het hele volk denkt, is met jou geen discussie mogelijk. Ik zou er overigens wel degelijk tegen kunnen als Jensen dat deed, hoor. Het probleem is echter dat het onmogelijk is dat ook maar iemand op de wereld zegt wat het hele volk denkt, dus er is niets om wel of niet tegen te kunnen. Ik verwacht overigens niet dat jij dit begrijpt

 33. Takke-tiefes-teering

  @Pietje

  Dus ene Wim, die hier niet eens reageert, is dezelfde als ik? De Jensen-fans laten goed zien hoe intelligent ze zijn.

 34. ojee

  Wie zegt dat mensen met jou willen discussieren, takke tiefus de scheldmeneer ? mensen, houdt maar op op hem te reageren, is een monomane gek, blijkbaar. En een Youp-fan. Een hele domme.

 35. type

  Niet meer op die scheldmeneer takke tiefus reageren, mensen. Is een gestoorde.

 36. U

  Youp is helemaal niet leuk. Klaar punt.

 37. ouwe lul

  Ik begrijp dit ook niet van Youp van het Hek. Hij is te links voor woorden.

 38. Takke-tiefes-teering

  Haha, ja hoor. Een Youp-fan. Ik heb de afgelopen weken alle afleveringen van Jensen gezien en heb nog nooit een voorstelling van Youp gezien, maar ik ben een Youp-fan. Het moet toch heerlijk zijn om zo simpel te denken als sommigen hier. Je stipt iets aan als onmogelijk en meteen weten ze precies wie en wat je bent, hoe je in het leven staat, wat je voorkeuren zijn… Het zal jullie nog verbazen. Veel plezier nog, ik ga weer werken.

 39. Curryworst

  @M. Koning
  Tue 27 Nov 2018 om 13:57
  Nee, dit jaar hebben ze dat ho mof iele piepkuiken M.M. Huijbregts weten te strikken.

 40. oude man

  Mensen, niet op takke tiefus reageren. Gaat niet om hem.

 41. Paardegbt

  Leve Youp, hij hoeft zich druk te maken over een z ielig stelletje rechtse nitwits.

 42. Spook

  Opvallend dat iedereen die het voor yahoo opneemt hetzelfde woordgebruik heeft (scheldmeneer?) en dezelfde taalfouten maakt. Onder andere een spatie vóór een uitroepteken/vraagteken. En twee alter ego’s die Pim verkeerd spellen als Wim?

 43. backspace

  Youp was ook al zo fel anti-fortuin. Nu moet Jensen er weer aan geloven. Heel voorspelbaar, he.

 44. november

  Youp is een oude man aan het worden. Hij snapt niets van Jensen.

 45. Vrede

  Hij herhaalt iets wat iemand zegt en zegt dan dat het grappig is. Is dat een column?
  En hij doet nog aan fat shaming ook.

 46. Roos

  Kijk even naar Youp van ‘t Hek en dan zie je een kleine, kale, lelijke, niet fris ruikende, dikke, opgebrande, verzuurde, impotente k*tkabouter die zijn beste tijd al heel lang geleden heeft gehad.

  Jensen is leuk en van deze tijd.

 47. robb

  Roos :Van een grappige clown naar een zure gek .

 48. StefanV

  En dit alles komt uit de mond van een cabaretier die zelf toegeeft dat hij vanwege z’n eigen veiligheid geen kritiek op de islam durft te uiten.

 49. Ron

  Top column weer!

 50. Godefroy France

  ooit was deze man leuk, up to date, maar dat is 40 jaren geleden, nog steeds is hij anti rode broek en werkenden die ruim hun brood verdienen, hij valt in herhaling na herhaling vloekt en tiert, grijpt nog steeds in zijn verzakkend kruis en verdient daar zakken geld mee.

  als weldenkend links gutmensch die helemaal halal is zal hij binnenkort GRATIS iftarren suikerfeesten, offerfeesten en schaap/geiten halsafsnijdende bezoeken, deze
  laffe NAR op de lijst van DENK is, hij wil het vege lijf redden ha ha ha ha zijn vrouw met kopvod, binnenkort in dit theater, gotspe van de eeuw ha ha ha

 51. Godefroy France

  ooit was deze man leuk, up to date, maar dat is 40 jaren geleden, nog steeds is hij anti rode broek en werkenden die ruim hun brood verdienen, hij valt in herhaling na herhaling vloekt en tiert, grijpt nog steeds in zijn verzakkend kruis en verdient daar zakken geld mee.

  als weldenkend links gutmensch helemaal “halal” zal hij binnenkort GRATIS iftarren suikerfeesten, offerfeesten en schaap/geiten halsafsnijdende feesten bezoeken, deze
  laffe NAR op de lijst van DENK, (hij wil het vege lijf redden) ha ha ha ha zijn vrouw met kopvod, binnenkort in dit theater, gotspe van de eeuw ha ha ha

 52. november

  @Godefroy France, goed gezegd.

 53. Dij Enkletser

  Ja,dat heet de Densenboom !

 54. Geronimo

  Westerse tradities lekker weghonen, maar de islam is een terrein dat het laffe sujet niet durft te betreden. Een dhimmi is deze kleine kobold. Meer niet

 55. Hans S.

  Youp is voorbij.

 56. Donald Dumb

  Kerst. Dat is toch dat hypocriete feest waar men zich decadent volvreet omdat men ooit is aangepraat dat er toen een hoofdfiguur uit een boek geboren is in een armoedig stalletje?

 57. erfgooier

  rekenmachine
  Tue 27 Nov 2018 om 13:49

  HET HELE VOLK?????? Rekenmachine het synoniem van onze koning Willem Alexander??

 58. erfgooier

  Ik vind Joep nog steeds geniaal en met mij ook nog velen. Maar…. niet het hele volk hoor!

 59. Lies

  Makkelijk scoren, deze column van Youp.
  Onder de gordel om ‘de broer van’ Frank Dane te betrekken bij de keuzes die Robert Jensen maakt.
  Ten tweede: iemand een bolle noemen, kijk ff zelf in de spiegel Youp, vraag het je cardioloog?
  Tenslotte: laat deze familie hun Deense traditie in ere houden, wat is daar mis mee?
  Youp, ga lekker zelf om de kerstboom dansen, en oordeel niet zo snel over mensen die je niet eens persoonlijk kent.
  Zo makkelijk om al je pijlen op Robert Jensen te richten. Schijnbaar heb je er last van? Ga dan bij hem op de bank zitten en deal with it, personally?

 60. Donald Dumb

  Tradities uit andere landen moet je in eigen land vieren, toch?
  Achterlijk rond een kerstboom huppelen doet Jensen maar lekker in Denemarken…

 61. Shaniquilia vd Put

  Dumb is weer inhoudelijk , positief opbouwend en constructief aan het reageren.

 62. Herrie

  Youp lacht mensen uit en dat is GEEN leuke humor.Het zegt iets over de onzekerheid van de man zelf.

 63. Joop55

  Sowieso al een trieste constatering dat Bolle Robert waarschijnlijk kerst alleen zit te vieren, daar heb ik een goede oplossing voor bedacht: ze huren voor 1 dag het terrein van Utopia af, dan kan hij daar met al zijns schare rechtse Trump-fanaten een diner houden met 1 groot hek erom heen en afgesloten van de rest van de samenleving, dat is mijn ideale kerstgedachte, fijne decemberdagen toegewenst!

 64. Dij Enkletser

  Je hebt Loepzuiver en Youpzuiver:

  In Cabarettenland betekent Youpzuiver:
  Je neemt alles op de hak ,behalve ……

 65. blooper

  Ach, een aantal mensen hier probeert critici van Youp weg te schuiven, en dat valt niet op, hoor, helemaaaaal niet.
  Youp is totaal niet leuk (meer).

 66. Zee

  Goh .. vrij erg rechts

 67. Zee

  Je kan hier namelijk gruwelijk racistische & homofobische idioterie uiten zonder dat iemand ingrijpt .. ‘t Is wat.., wat overblijft is een anti NPO anti logica anti veel wat zinnig is .. Als U denkt , wat blaat die gast kijk eens naar boven..

 68. Pakalu Papito

  Ik doe niet eens moeite. En MC laat het allemaal toe, zegt meer dan genoeg over deze website, de mensen achter deze website en het belang van deze website. De afvoerput der afvoerputjes.

  Dat gezegd hebbende, het idee van die dansende vetklep van een jensen rondom een kerstboom geeft me spontane oogaids. Laat hij eerst maar eens 25 jaar Sonja Bakkeren voordat hij weer het recht heeft te bewegen :D

 69. Lies

  Off topic: Mark de Koster was al bloed irritant bij Goedemorgen NL, maar dit slaat alles…. gl

 70. Zee

  Haha .. yup..

 71. blooper

  @zee, wat zit je nu vaag te kletsen en niets te zeggen . Blijf dan weg.

 72. Robert jensen - van het hek

  Een irrelevant stuk blabla over 2 totale hasbeens.
  Jenen is een lopende klots sperma van 200 kilo. En van het Hek was in 1983 voor het laatst grappig.

  Het nieuws is op. Ik had heter aan mijn pik kunnen trekken dan deze onzin te lezen.

 73. Kwaaie aap

  Youp is tot Buckler verworden. Een halfleeg glas. Laf en lauw.

 74. Youp

  Dit zijn twee plofkoppen.

 75. B klein

  Hoe wanhopig ben je als je je tandartsassistente neukt en dit op tv ontkent. Want dat is precies de “inhoud” van joeppie.
  De echte en grote humoristen maken nooit misbruik van de rug van mensen. Net als veel link(s)e mensen zo rechts als de neten.
  Zwaar overgewaardeerde en gefrustreerde engerd.
  En zo zal hij ook herinnerd worden. Net als freekie. Ook zo’n link(s)e rakker. En zakkenvuller onderzoek de financiële weg van deze lieden. Als je joeppie, freekie en paultje bij elkaar optelt dan kom je nog niet in de buurt van de timing en de humor die bv Andre in zijn pinknagel heeft. Die heeft namelijk wel humor.

 76. kotsmissselijk

  Ja Ja die Joep. Een incompetente vetzak met een hartverzakking. Ligt aan het levensinfuus, is eigenlijk al op en probeert nog eens wat. Maar helaas van het Hek is al jaren passé. De smerige graftak heeft altijd commentaar op anderen maar zelf zo goor -uit-de-drek als-de-pest. Een misselijk makende schele puspuist van 1,50 meter die slist, en met meer dan overmatige consumptie uit zijn muil spreekt. De stank van ongewassen zelfingenomenheid om zich heen dragend. Links als de eerste de beste rioolrat maar vooral rechts vullen. Woont ook niet onder de (echte) mensen. Heeft geen asielzoeker in huis. Maar andere terechtwijzen kan deze mislukking als de beste. Vreemdganger, bucklerlul, ondergezeken grafzerk. Termen die heel goed passen bij deze gnoom. En dan te bedenken dat er nog een vrouw opklimt.. brrrr Vooral ook omdat deze vrouw voor heel Nederland voor schut is gegaan.

 77. danielle

  Ik zie youp ook om de boom dansen, achter zijn eega aan die al jaren een andere vent heeft. Niet zo gek met die engnek youp, ik zie alleen maar zijn gebit op het eiken nachtkastje van hem liggen. Ik vind m zo vies!

 78. danielle

  En verder eigenlijk alles wat KOTSMISSELIJK zegt. H U L D E !!!!!!!!!!

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.