Linda de Mol ontkent te liegen over Obama-cover

Linda de Mol heeft helemaal niet gelogen over de totstandkoming van de LINDA-cover met Michelle Obama, de eerste cover waar ze niet zelf op staat. Dat laat haar redactie weten in reactie op uitspraken van Boulevard-gezicht Eric de Munck. Het is volgens De Munck niet bepaald realistisch dat Obama tijd vrij zou willen maken voor een fotoshoot met De Mol, maar onze tv-koningin beweert dat een gezamenlijke cover alleen niet door is gegaan omdat ze zelf te druk was met filmopnames.

De foto waarmee Obama nu op de cover van de LINDA staat is niet eens genomen door het tijdschrift zelf, maar gewoon aangeleverd door het management van de voormalig first lady. Het lijkt er dus op dat een gezamenlijke shoot er sowieso niet in had gezeten, aldus De Munck.

De LINDA is not amused en heeft de Boulevard-deskundige direct aan zijn jasje getrokken. “Het management van Linda de Mol laat vandaag aan me weten dat het absoluut niet mogelijk was om de opnamedag voor de film April, May, June te verplaatsen omdat er daarbij allerlei andere aspecten meespelen“, zegt hij nu.

Uiteindelijk is dan de agenda van Michelle Obama leidend en is er besloten om Antoinnette Scheulderman te sturen voor het interview. De conclusie dat Linda niet op de foto kon of mocht met Michelle is dan ook onterecht getrokken, waarvoor mijn excuses.

Lees ook: Boulevard-deskundige: ‘Linda de Mol liegt over cover’ (gisteren)

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen