Boulevard-deskundige: ‘Linda de Mol liegt over cover’

Eric de Munck, showdeskundige bij RTL Boulevard, denkt dat Linda de Mol liegt over de nieuwste cover van de LINDA met daarop Michelle Obama. Dat laat hij weten op zijn website. Momenteel ligt de eerste Linda-loze LINDA in de winkel: een LINDA zonder boegbeeld Linda de Mol op de cover. Het tijdschrift won een pitch om Michelle Obama te mogen interviewen en daarom staat zij op de cover. Volgens De Mol was het éigenlijk de bedoeling om gezamenlijk te poseren op de voorzijde van haar blad.

De Mol beweert dat ze Obama in de steek moest laten, omdat ze opnames had van haar nieuwe polderfilm May, June and July. “Het is maar goed dat Linda dit verhaal niet aan de leugendetector heeft hoeven vertellen, ik geloof er namelijk helemaal geen snars van“, zegt De Munck.

De tv-koningin is ‘echt wel ijdel genoeg om alles opzij te schuiven voor een gesprek en een fotoshoot met Michelle fucking Obama’, meent hij. “Come on.”

De foto van Michelle Obama die nu op de LINDA-cover staat is niet eens genomen door de LINDA, maar is gewoon een exclusief geselecteerde coverfoto uit een al bestaande set. “Waarschijnlijk de enige afspraak en mogelijkheid die er was, geeft niets, maar zeg dat dan gewoon eerlijk.”

De Munck denkt dat het De Mol best een beetje steekt. “Het lukte talkshow- en tijdschriftenkoningin Oprah Winfrey namelijk ooit wél om Michelle te strikken voor een covershoot op haar eigen The Oprah Magazine.

Obama zal echt geen tijd inruimen voor een fotoshoot met De Mol, denkt De Munck. “En dat zet het media-imperium van Linda de Mol een klein beetje in perspectief.”

Het hele stuk van Eric de Munck kunt u lezen op zijn website.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Waar denkt u dat Rachel Hazes meer van houdt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen