Airen Mylene na House Rules nu ook met Hotel Rules

Na vier seizoenen van House Rules NL komt Net5 in 2019 met de spin-off Hotel Rules, eveneens gepresenteerd door Airen Mylene. In dit nieuwe programma gaan vijf koppels elkaars hotel of bed & breakfast rigoureus verbouwen. Dat laat de zender weten. De koppels kennen elkaar niet en hebben niet meer dan een paar ‘hotelregels’ van de eigenaren als leidraad voor de verbouwing. “In elke aflevering overhandigt een stel hun hotelsleutels aan de vier andere rivaliserende duo’s.”

De enige invloed die de eigenaren hebben zijn de ‘hotelregels’: de do’s en don’ts zoals bepaalde stijlen, kleuren of materialen die wel of juist niet terug mogen komen in hun hotel of B&B.

Het is aan de overige koppels om deze regels zo goed mogelijk te interpreteren en onder hoge tijdsdruk verschillende ruimtes een complete make-over te geven. Dit doen ze onder toeziend oog van een vakjury. De hoofdprijs bestaat uit 25.000 euro.

Komende week is de finaleweek van het vierde seizoen van House Rules NL. “Na het succes van seizoen 1 (8 procent marktaandeel in de doelgroep 20-54 jaar), seizoen 2 (9,6 procent), seizoen 3 (10,1 procent) en seizoen 4 dat nu nog loopt, kon een spin-off niet uitblijven.

House Rules NL en Hotel Rules zijn producties van Skyhigh TV.

Foto: Wessel de Groot, SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen