SBS 6 zet Kim-Lian op Mag Ik Jullie Oma Zijn

SBS 6 is nog steeds niet uitgekeken op Kim-Lian van der Meij. De presentatrice is uitgekozen om het nieuwe programma Mag Ik Jullie Oma Zijn? te gaan presenteren. Dat heeft de zender laten weten. Mag Ik Jullie Oma Zijn? draait om bejaarden die geen kleinkinderen hebben en graag de rol van opa of oma vervullen in een gezin dat juist geen opa of oma meer heeft. “Hallo lieve mensen. Ik ga een bijzonder nieuw programma maken“, laat de presentatrice weten in een oproep.

Van der Meij: “Daarvoor ben ik op zoek naar gezinnen die geen opa of oma meer hebben, maar heel graag een nieuwe grootouder zou willen opnemen in de familie. Er zijn namelijk heel veel ouderen in Nederland die behoefte hebben aan gezelschap en die heel graag de rol van opa of oma zouden willen vervullen.”

Ze vervolgt: “Dus: bent of kent u een gezin dat zo’n nieuwe grootouder zou willen verwelkomen in de familie? Of kent u misschien een ouder iemand die een ontzettende leuke opa of oma zou kunnen zijn? Meldt u dan aan via onderstaand adres en help ons om verschillende generaties met elkaar te verbinden.

Lees ook: SBS 6 koppelt oma’s aan omaloze gezinnen (1 oktober)

Foto: SBS, Wessel de Groot

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen