Ron Brandsteder spreekt Patty Brard toe

Patty Brard kreeg maandag in Tijd voor MAX een videoboodschap van haar ex-man Ron Brandsteder voorgeschoteld. Hij reageerde hierin op haar speech bij het Gouden Televizier-Ring Gala. Dat was te zien in de uitzending op NPO 1. Brard hield een geestige speech waarin ze opsomde wat je allemaal moet doen om een ster te worden. Zo moet je in bed hebben geleden met Brandsteder, grapte ze over haar ex, die ze afgelopen zomer nog in verband bracht met poepseksgeruchten.

Brandsteder tegen Brard: “Ja, Patty, ik heb ook zitten kijken, want ik was weer niet genomineerd en dat zal ook wel niet meer gebeuren, maar ik was verrast toen jij in beeld kwam en die schitterende speech hield met een vaart, een elan en staccato.”

Ik was helemaal verrast toen ik aan het einde van de speech zelf nog lachend in beeld kwam. Alleen ik heb het nog drie keer teruggekeken, want ik was niet helemaal zeker of je mij nou een soort hindernis vond of dat je mij meer als een opstapje zag. Zou je dat nog een keer kunnen uitleggen voor de kijkers en voor mij?

Daarop reageerde Brard kort en bondig: “Nou, het was een opstap met vele hindernissen. Laat ik het daar op houden. Ha ha ha ha.”

Foto: Omroep MAX

Meer in Omroep MAX

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen