Annet Malherbe kijkt naar masturberende automobilist

Annet Malherbe heeft nooit een #MeToo-geval meegemaakt, maar is wel eens verrast door een mannelijke automobilist die naast haar begon te masturberen. Dat vertelt de Gooische Vrouwen-actrice in de Vrouw. Malherbe vond het maar een merkwaardige gebeurtenis. “Ik stond ooit bij een stoplicht naast een auto waarin de bestuurder aan het masturberen was. Wat zou zo’n man dan denken, vraag je je af. Dat ik er gezellig bij kom zitten? Ik heb hem alleen maar aangekeken“, zo legt ze uit.

Waar keek ze precies naar? “Ik keek zo van: ik laat me door jou niet intimideren. Want dat is wat zo’n man wil: je bang maken. Wat is dat toch in het brein van sommige mannen? Soms zijn het echt idioten.

De actrice heeft nog een keer zoiets raars meegemaakt. “Ooit kwam ik met mijn oudste zoon van een speelveld. Ik had aan mijn ene hand mijn kind en in de andere een basketbal. Naderde een man me op de fiets en greep me van achteren tussen mijn benen. Ik was woest. ‘Hé!’ riep ik. Hij keek om en ik gooide zo die bal in zijn gezicht. Viel hij van zijn fiets.

Op werkgebied viel het allemaal wel mee, aldus Malherbe. “Weet je dat ik nooit zoiets heb meegemaakt? In al mijn jaren op de toneelschool heb ik niks meegekregen van relaties tussen studenten en docenten. Ook daarna niet echt.

Het Vrouw-interview met Annet Malherbe kunt u lezen via Blendle.

Foto: BNNVARA, Pamela Mooij

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen