‘Manager stond klaar om Anouk uit DWDD te trekken’

Geplaatst op Sun 21 Oct 2018 om 10:30

De manager van Anouk stond twee weken geleden klaar om haar uit haar stoel te trekken toen ze geëmotioneerd raakte in De Wereld Draait Door. Dat vertelt de zangeres, die sinds kort weer twee gouden tanden heeft, in het AD. Anouk heeft een vrij plat Nederlandstalig album opgenomen en gastheer Matthijs van Nieuwkerk las er een tekstje uit voor, waarna ze moest huilen. “Dat heb ik nog nooit gehad. Ik was overmand door emoties. Daar verbaasde ik mezelf ook over. Heel vreemd.”

Ze weet nog steeds niet hoe het kwam. “Als ik dit bij anderen zie, geloof ik het vaak niet. Een dag later zei Harrie Jekkers bij DWDD precies hoe het zat; het was de manier waarop Matthijs de tekst aan me voorlas. Zonder zang, zonder toeters en bellen. Direct. Confronterend.”

Anouk moest zichzelf naar eigen zeggen herpakken en dacht alleen maar aan ademhalen. Die ruimte kreeg ze, want Van Nieuwkerk vroeg niet echt door. “Godzijdank. Hij had het ook kunnen uitbuiten, maar dat heeft hij niet gedaan. Daar heb ik hem voor bedankt.

Als hij had doorgevraagd, had ik me niet kunnen herpakken en dan had mijn manager me daar waarschijnlijk weggehaald. Die stond al klaar om me van mijn stoel te halen.”

Het AD-interview met Anouk kunt u lezen via Blendle.

Lees ook: Britt Dekker tegen Anouk: ‘Ben je al lang ziek?’ (5 oktober)

Foto: BNNVARA
50 Reacties op “‘Manager stond klaar om Anouk uit DWDD te trekken’”


 1. Peter R de Mies

  Ze moeten stoppen met die VRESEKIJKE Britt Dekker

 2. bonetdrie

  Britt was juist geniaal, Peter!

 3. Gerard Ek(streem)dom 💩💨

  Britt Pritt-stift is verschrikkelijk. Waardeloos stuk vreten. Te dom om te kakken. Weg houden van de tv, radio en media.

 4. Hennie

  Britt is ontwapenend en die Anouk is steeds moeilijker te peilen.

 5. Remi

  Britt was gewéldig in die uitzending.

 6. me

  britt is oke

 7. Pluk vd Petteflet

  Goedemorgen Wakker Nederland!
  Wij vinden Anouk top en haar nieuwe album is leuk als je van luisterliedjes houdt. Mooie stem, Anouk doet ‘t al 100 jaar erg goed.
  En Britt is grappig.
  Als je er een hekel aan hebt dan kijk je toch lekker niet? Er zit een knop op je afstandsbediening, daar heb je zó een andere zender mee…

 8. HanzWorsd

  Hele domme mensen zijn nooit ontwapenend maar vooral heel erg dom.

 9. Hillie

  Eindelijk wordt het hardop gezegd. “Een vrij plat Nederlandstalig album.” En dat klinkt vreselijk. Plat Nederlands is toch heel wat anders dan een dialect.

 10. she

  Arme HanzWorsd, hij weet niet wat ontwapenend betekent.

 11. Mario

  Britt is een verademing.
  Je hebt dom en dom. En Britt is totaal niet dom.

 12. Pluk vd Petteflet

  Goedemorgen Wakker Nederland!
  Wij vinden Anouk top en haar nieuwe album is leuk als je van luisterliedjes houdt. Mooie stem, Anouk doet ‘t al 100 jaar erg goed.
  En Britt is grappig.
  Als je er een hekel aan hebt dan kijk je toch lekker niet? Er zit een knop op je afstandsbediening, daar heb je zó een andere zender mee…

 13. T

  Britt zegt wat iedereen denkt.

 14. Peter

  Ik zat daar in t publiek. Brit is heel leuk zegt wat iedereen denkt maar niet durft te zeggen. En ja dan het profficiele manier van Mathijs is dat hij weet hoe ver hij kan gaan en was t door de emoties van Anouk met t liedje kippenvel.

 15. Sjaak

  Britt mag echt wel vaker aanschuiven als tafeldame bij DWDD
  Het is een verfrissende spontane verschijning.
  Dat ze er af en toe wat uitflapt is alleen maar leuk, in ieder geval duizend keer leuker dan al die gasten die 20x cursussen mediatraining hebben gehad en in elke talkshow hetzelfde ingestudeerde verhaaltje opdreunen.

 16. Momo

  Anouk is gewoon een ordinaire drugsverslaafde.

 17. Remi

  Anouk … het heeft zich laten steriliseren lees ik net vanochtend.
  Beter laat dan nooit zeg ik dan maar.

 18. weethetbeter

  Jammer van die gouden tanden bij Anouk ,het maakt haar minder mooi !!
  En ik schrok ook van Anouk ze is zo mager geworden , het stalende is weg .
  Maar ik blijf haar grootste fan ze is fantastisch !!!!!!

 19. Hengst

  Britt speelt dom, dat is wat anders.

 20. Douwe

  @Hillie

  Donder op, zuigwijf! MC loopt weer te zeiken en jij trapt erin. MC noemt het alleen plat omdat het in het Nederlands is, terwijl je hetzelfde soort teksten krijgt als je ‘geweldige’ Engelse hits vertaalt. Dat komt niet omdat het plat is, maar omdat de Nederlander te dom is om zijn taal te waarderen.

 21. Hillie

  Nee Douwe, dat heb je verkeerd. Ze zingt op een platte manier. Haar uitspraak is plat. Geen jij maar jai etc. Het spijt me dat het jou niet aanstaat maar het is een feit. Daar doet jouw scheldpartij niets aan af.

 22. Derkjan

  Er zat een vrouw die net een operatie achter de rug had en ze voelde dwars door haar lijf wat ze had geschreven …maar ja ze mag alleen een grote mond hebben en heen emoties

 23. Douwe

  Ja, maar dat is niet wat MC bedoelt, slimmerd.

 24. Japie

  Aldus de huilende broedmachine.

 25. Hillie

  Douwe, leg me jouw interpretatie van MC dan even uit. Misschien kan de redactie van MC uitsluitsel geven.

 26. Hans S.

  Britt is mens.

 27. Wauter

  Wat een treurigheid op dit forum! Schandalig MC dat dit soort teksten worden toegelaten.

 28. Hermien..

  Heeft Noukie ook een maagbandje??? Raar mens. Lijkt wel een junk…

 29. K

  Anouk is een toppertje 👍

 30. Annemiek

  Bart, zielig ventje! Duidelijk nog fantaseren want in het echt lukt het niet hè! Ranzig ben jij! Trouwens, Brit is echt leuk.

 31. Televisiebezitter

  Geëmotioneerd raken van een Nederlandstalige tekst die je zelf hebt geschreven…
  Ja mensen, dat is nou het gevolg van de Engelse ziekte, die ziekte waardoor het Nederlandse volk zich de afgelopen decennia massaal heeft afgewend van de eigen taal, ten gunste van het Engels. Engels is niet onze moedertaal, dus als wij ons uitdrukken in die taal worden de emoties afgevlakt, afgestompt. Anouk is daar 1 van de vele slachtoffers van, heeft haar emoties al die jaren proberen uit te drukken in een vreemde taal, en als ze het dan éindelijk doet in haar moedertaal, ja, dan komen ineens de traantjes, zoals bij de verloren dochter die na vele jaren haar moeder weer eens bezoekt…

 32. P Pap

  Britt is inderdaad verfrissend een verademing vergeleken bij al die nepfiguren,en Anouk is dus een van de slechtste zangeressen van Nederland die overal een podium krijgt onverdiend er zijn zoveel goede zangeressen die nooit op tv komen,en de radiozenders zijn ook waardeloos met altijd maar weer diezelfde liedjes,een aanfluiting.gelukkig zijn er in België en Duitsland leukere zenders.

 33. Lies

  Dan heb je een goede manager, als hij of zij precies weet wanneer in te grijpen als je je emoties even niet meer kan beheersen.
  Prachtig album.
  Knap dat zij haar emoties zo weet te vertalen.

 34. Douwe

  Wat Televisiebezitter zegt. Het is ook altijd zo grappig dat Nederlanders het Engels allerlei positieve eigenschappen toedichten wanneer ze aan willen geven waarom die taal zoveel beter is dan hun moedertaal. Als je ze dan onderbouwd uitlegt dat het Nederlands die eigenschappen ook heeft, staan ze te kijken of ze water zien branden.

 35. Lies

  @Douwe: wat maakt het uit in welke taal?

 36. Sebastiaan

  Anouk stond stijf van de dope..met der gefriemel. . ..ps..Bart,gefrustreerde rukker. .moeten we een crowdfundings actie starten zodat je van je maagdelijke frustraties afkomt…10 euro bij tandeloze Agnes ..de buurt crackhoer lijkt mij genoeg voor jou.

 37. Ben

  @Lies

  Verbaast me niks dat jij fan bent van Anouk. Net zo’n Zwarte Pieten-hater die steeds maar Engelse termen rondgooit en niet weet hoe ze haar kinderen moet opvoeden.

  Hé, moeten apen nou ook afgeschaft worden, omdat zwarte mensen daar nog vaker voor worden uitgescholden???

 38. Douwe

  @Lies 16.00

  Ik begrijp je vraag niet.

 39. Petrick

  Anouk gebruikt coke., wie nou niet?

 40. Mandy

  BRITT is een heerlijk spontaan wijfie, Anouk, zo rusteloos, leek een ADHD achtige junk!!!!!

 41. Mandy

  En kunnen,we ff normaal reageren heren???? Fijn he, zukke taal lekker anoniem!!! Thuis niks te vertellen , noemen ze dat toch?

 42. Darius

  Boter op je hoofd, Mandy? Check je eigen bericht van 18:32, aso.

 43. Darius

  *19:32

 44. Tim Klensman

  Bart, lazer op met je sek suele getinte berichten hier op dit forum, daar zijn andere sites voor. Kinderen kunnen dit ook lezen.

  Mvg Tim Klensman

 45. Nelis

  Jez us Bart, start pornhub effe op en ga effe kloppen man:-)

 46. Oppe

  Ze zag er niet uit. “Slecht geslapen” of zo.

 47. anonymous

  Anouk zag er uit alsof ze ernstig ziek is en niet lang meer heeft.

 48. anonymous

  Britt is niet verfrissend en ontwapenend maar gewoon heel erg dom.

 49. Lies

  @Ben: 1. Ben geen fan van Anouk 2. Ook geen zwarte pieten hater. 3. Mijn bericht was in gewoon het NL 4. Jouw moeder weet niet hoe je kinderen moet opvoeden 5. Niemand snapt je vergelijking met apen, je racistische standpunt helaas wel.
  6.Ter informatie:
  Een vooroordeel is een oordeel dat voorafgaat aan de feitelijke waarneming. Vooroordelen berusten meestal op een gebrek aan kennis. Daarnaast spelen emoties een belangrijke rol. Hierdoor is het niet eenvoudig om vooroordelen te veranderen.
  7. Good luck with that.

 50. Darius

  Hé Lies Pies, leg je onduidelijke bericht van 16:00 eens uit.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.