Britt Dekker tegen Anouk: ‘Ben je al lang ziek?’

Waar het bij The Voice of Holland soms passen en meten was om Anouk in haar jurystoel te krijgen, was ze gisterenavond in De Wereld Draait Door juist enorm slank. Tafeldame Britt Dekker herkende haar daardoor bijna niet voorafgaand aan de show. Dat vertelde ze in de uitzending op NPO 1. Het gesprek met Anouk begon wat eigenaardig. Normaal gesproken komt Matthijs van Nieuwkerk altijd met een introductie, maar nu zei hij tegen de zangeres: “Wat zeg je nou eigenlijk tegen me?

Kennelijk hadden de twee een klein gesprekje tijdens de instart. Anouk: “Jij zegt tegen mij: ‘Ben je er klaar voor, voel je je oké?’ Dus ik zeg: ‘Nee, ik voel me een beetje ziek. Volgens mij heb ik een beetje een buikgriepje overgenomen van thuis.’ Iedereen bij mij thuis is ziek.”

Britt Dekker: “Maar Matthijs, ik kwam aan en ik zocht Anouk, maar ik kon Anouk niet vinden, want je lijkt ineens zó mager. Ben je al heel lang ziek, of?

Daarop barstte het publiek in lachen uit. “Ha ha. Een hele goede“, zei Anouk, die geen antwoord gaf. “Maar iedereen had dus griep bij mij thuis.”

Van Nieuwkerk: “We kunnen er toch wel een leuke tien minuten van maken?


Anouk: “Nee, natuurlijk, ik ga mijn best doen, maar als je vraagt of ik oké ben…”

Later in het gesprek werd duidelijk waarom Anouk in de uitzending zat. Van Nieuwkerk: “Die Ziggo’s zijn vol. Als je er maar naar wijst, is het al uitverkocht.”

Anouk: “Nou, dat is niet helemaal waar, anders zat ik hier niet. Was het maar zo. Ha ha.”

Tijdens het gesprek raakte Anouk ook stevig geëmotioneerd toen Van Nieuwkerk haar eigen songtekst voorlas.

Foto: BNNVARA

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Vindt u ook dat Giel Beelen over het hoogtepunt van zijn roem heen is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen