Wendy ziet Linda, Chantal en zichzelf als de tv-top

Wendy van Dijk begrijpt het wel als mensen Linda de Mol, Chantal Janzen en haarzelf als dé vrouwelijke top van de Nederlandse tv-wereld zien. Dat zegt de RTL-ster in de podcast 30 Minuten Rauw. Volgens presentator Ruud de Wild volgt er na Linda, Chantal en Wendy heel lang niets in het land van de vrouwelijke tv-sterren. “Ik denk wel dat wij de drie televisievrouwen zijn die echt behoorlijk lang al programma’s mogen maken, dus dat ben ik wel met je eens ja, dat is wel cool.”

Kent Van Dijk haar collega’s Chantal en Linda eigenlijk goed? “Ja.”

Hebben ze Linda-Chantal-en-Wendy-dagen met elkaar? “Nee, ik zie Chantal wel. Wij hebben natuurlijk Janzen & Van Dijk gemaakt met z’n tweetjes. Ik ken haar beter. Tussen ons voelt het super goed. We hebben heel veel lol gehad.

Van de drie dames heeft Van Dijk veruit de bekendste man: Erland Galjaard. “Hij wil dus helemaal niet in de schijnwerpers staan. Sorry schat, ik heb ervoor gezorgd dat hij in de schijnwerpers kwam te staan. Hij is helemáál geen man voor in de schijnwerpers. Hij vindt het eigenlijk verschrikkelijk. Hij is echt een man van achter de schermen.

Van Dijk vindt het leven met Galjaard heerlijk. Ze genieten vooral van samen eten. “Ik eet echt veel. Ik eet Erland onder de tafel. Ik eet echt veel. Het is een godswonder, ik weet het ook niet. Ik kan het allemaal hebben.”

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen