RTL ontkent dat Art Rooijakkers op plek Huys komt

RTL ontkent dat er met Art Rooijakkers wordt gesproken over het vervangen van Twan Huys. Wel wordt met hem gepraat over een eigen talkshow. Dat heeft de zender laten weten via zijn rubriek RTL Boulevard. Rooijakkers heeft op Radio 538 min of meer bevestigd dat RTL hem graag op de plek van Huys wil zetten, als die presentator ziek is of op vakantie. Op die manier zou RTL natuurlijk gelijk een ander gezicht kunnen uitproberen op de late avond, aangezien Huys een grote flop is.

Volgens RTL wordt er nu echter nog niet gedacht aan de vervanging van Huys. Rooijakkers krijgt een eigen talkshow. “Bij de overstap van Art Rooijakkers naar RTL 4 is er gesproken over een eigen talkshow voor de kersverse presentator. Dat laat de zender vandaag aan ons weten“, aldus Luuk Ikink.

Ikink vervolgt: “Er gingen wat verhalen over dat Art in de running zou zijn om Twan Huys te vervangen als die op vakantie gaat, maar volgens RTL gaat het hier om een talkshow die losstaat van RTL Late Night.”

Toch heeft Huys wel degelijks vervanging nodig als hij een keer ziek is of op vakantie wil. “Daar is nog niet over gesproken. Er wordt wel gezegd dat Twan sowieso een keertje op vakantie gaat. De vervanger zou zomaar eens Art kúnnen zijn, maar dit gesprek ging echt over een eigen talkshow. We weten dus niet of dat dagelijks of wekelijks is. Dat moeten we afwachten.”

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen