Wendy denkt dat ze over jaar nog steeds bij RTL zit

Wendy van Dijk denkt dat ze over een jaar van nu nog steeds werkzaam is voor RTL 4. “Ja, dat denk ik wel. Zoals het er nu voor staat wel”, heeft de presentatrice gezegd tegen Koos van Plateringen van Shownieuws. De uitspraak van Van Dijk is niet heel verwonderlijk, omdat ze nog tot en met december 2019 onder contract staat bij de zender. Wel wordt er veel gespeculeerd dat ze na afloop van haar contracttermijn, net als haar man Erland Galjaard, de overstap maakt naar het SBS-kamp.

Momenteel geniet Van Dijk even van de tv-loze periode van haar man. Voorheen ging het in hun vrije tijd áltijd over televisie. “Nou, nu niet meer, nu hij weg is bij RTL. Het ging altijd door, dat stop je niet. Zeker in zijn geval: hij was het middelpunt van álles echt.”

Geeft het het gezin meer rust dat RTL niet meer zo’n centrale rol speelt? “Nee, niet zozeer. Hijzelf als mens heeft wel meer rust. Dat is wel prettig eraan.”

Van Dijk voelt zich nog goed bij RTL. “Ik zit gewoon super lekker. Ik heb nu voor het eerst geen Moordvrouw, maar wel een nieuw programma: This Time Next Year. Dat vind ik wel heel spannend.”

Welke programma’s maakt ze over een jaar? “Ik denk niet eens zo heel veel meer als ik nu doe.”

Overigens maakte Van Dijk in het interview een vrij uitgebluste indruk. Van Plateringen sprak gedurende een hele autorit met Van Dijk, maar kennelijk hadden ze weinig te bespreken; er werden slechts enkele beelden gebruikt.

Lees ook: Wendy van Dijk sluit overstap naar SBS niet uit (18 juni)

Foto: SBS

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Begrijpt u dat Maxime Meiland niet echt geliefd is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen