Wendy van Dijk sluit overstap naar SBS niet uit

Geplaatst op Mon 18 Jun 2018 om 15:00

Wendy van Dijk sluit niet uit dat ze overstapt naar het SBS van John de Mol als eind 2019 haar contract afloopt bij RTL 4. Ze weet nog niet wat ze daarna gaat doen. Dat heeft de presentatrice gezegd op Radio 538. De Mol wil in september 2019 pas écht gaan knallen met SBS 6; er komt dan een latenightshow en hij haalt mogelijk zijn zus Linda de Mol binnen. Gaat Van Dijk ook? “Ik zit voorlopig contractueel lekker vast bij RTL en daar zit ik helemaal prima. Daarna? Geen idee.

Van Dijk heeft warme gevoelens voor SBS. “Ik heb SBS altijd een warm hart toegedragen. Ik heb daar tien jaar gezeten en Hart in Actie gemaakt, maar op een gegeven moment kon ik daar niet verder. Ik kon niet acteren, er waren geen series. Ik kon ook geen grote liveshows doen.”

Daarom ging ze naar RTL, waar ze haar huidige man Erland Galjaard ontmoette. Over hem gaat al een tijdje het gerucht dat hij overstapt naar John de Mols SBS/Talpa TV.

Zelf ontkent Galjaard dat. “Ik wacht daar nog even mee. Voorlopig niet.

Foto: RTL
35 Reacties op “Wendy van Dijk sluit overstap naar SBS niet uit”


 1. Robert

  Je kan nog steeds niet acteren Wendy.

 2. SBS

  dat is geloof ik bij SBS heel anders gegaan mevrouw Van Dijk.

 3. Flip de Beer

  Hart van Nederland met Wendy.
  M is leuker!

 4. Raaf

  Tsja
  Als John de Mol doorgaat met alleen wrakhout binnen te sluizen (met de exceptie van de mannen van de VI) dan kun je er donder opzeggen dat SBS gaat falen.

  Durf toch eens iets nieuws te doen ?
  Bv een actualiteiten programma of babbelshow waar ditmaal niet alleen saaie, talentloze BN’rs zichzelf in de etalage mogen zetten en waar ook ruimte is voor een ander geluid.
  Een babbelshow waar niet alleen de luidruchtige policor mening van de linkse Grachtengordel dominant is.

 5. Kees Jan

  Vergeten ze dat juweeltje ‘Over de roooie’ te vermelden dat Wendy met een ander RTL baasje voor SBS6 maakte! Op d’r Engelstalige wiki is dit programma helemaal niet te vinden en op de Nederlandstalige wiki wordt het terloops genoemd. Bagger van de bovenste plank: https://www.youtube.com/watch?v=H8UgqMwDu3o

 6. Wendy's dealertje

  wendy is zo zwaar overschat, ongelooflijk. neem aan dat JdM er niet eens over na gaat denken

 7. albert

  zou alleen te maken kunnen hebben als the voice naar sbs6 gaat…

 8. mark2

  “ik kon niet acteren”?? nog steeds niet!! dat is toch drama!! blijf lekker bij RTL, maarja.. ze kan nu niet meer programmas afdwingen door naar bed te gaan met de baas natuurlijk.. (of toch proberen? ;-)

 9. SOLANGE

  Wendy kan niet acteren en moet lekker de programmas als >>Wie ben ik. blijven doen is ook van toepassing op haar dagelijks leven whaaa

 10. Patty

  Heeft die “RAAF “niets beters te doen dan kritiek te leveren op mensen die WEL werken voor hun geld

 11. Raaf

  Beste Patty

  Ik heb genoeg dingen te doen maar maak speciaal voor U tijd vrij om U bij te scholen. Dit doe ik op vrijwillige basis maar wilt U een donatie doen dan mag dat natuurlijk. Ik heb de centjes niet nodig maar misschien kan ik er een goede fles wijn van kopen.

  Hopende licht in de duisternis geschapen te hebben
  Verblijf ik,
  Raaf
  (milde filantroop van professie)

 12. Max

  En ja hoor gaan we weer.. negatief, negatief en nog eens negatief.

 13. ali

  Als John de Mol goed opgelet heeft , moet hij WENDY DE SNUIFJUNK LEKKER VERMIJDEN

 14. Bart

  @albert Mocht dat het geval zijn dan is het de gelegenheid om haar van het programma af te halen.

  Hier over wordt Over de Roooie er bij gehaald. Daar wil Wendy niet aan herinnerd worden.

 15. ycheweiz

  Totaal overschatte omhoog neukertje met poederneus

 16. Xander

  Kanniewaarzijn 😂😂

 17. Lies

  Wendy is done. Alsmede haar echtgenoot.
  Good luck met je tijdschrift.

 18. Joop55

  Dan zal manlief Galjaard inderdaad de scepter zwaaien, het is knijterdom wat de Mol doet: Hij ziet dat half Nederland klaar is met RTL vanwege een kliek dat bestaat uit gepijp, geslijm en goedkope formats, waarom zou je dan helemaal vanaf vooraf aan beginnen bij SBS? Maar goed de herhaling als bij Talpa 10 is ook wel goed zichtbaar gezien de cijfers van de SBS zenders.

 19. Er ist wieder da

  Aldus de irritantste spitsmuis van Nederland…die nog steeds niet acteren kan,
  geen serie heeft…

 20. albert

  Eerste rtl4 programma voor Art Rooijakkers wordt Holland – België

  Holland – België is de succesvolle familie-entertainmentshow waarin de Lage Landen het in teams op hilarische wijze tegen elkaar opnemen.

  In diverse rondes worden de teams getest op topografie, taal, vooroordelen, tradities, eten, cultuur, gewoontes en nog veel meer verschillen tussen de twee landen. Van kaaskoppen tot Belgenmoppen; niets is te gek! De strijd tussen de buurlanden wordt geleid door super-Belg Jonas van Geel samen met de oer-Hollandse Art Rooijakkers.

 21. DJ King

  Wendy
  We kotsen je uit. Als je eens een week niet gebruikt snap je dat misschien. En een lijk acteert beter als jij.

 22. Jasper

  SBS6 binnenkort Zes/6?

 23. Frederik de Groot

  Misschien aan het eind van haar contract bij RTL gewoon helemaal uit beeld verdwijnen. Dat lijkt me het allerbeste voor alle zenders en programma’s

 24. Ernst

  Alle kneuzen van RTL naar SBS. Goed bezig die de Mol. Ik had hem hoger ingeschat. Ik maak een uitzondering voor Linda de Mol, haar vind ik geen kneus.

 25. Angela

  Eindelijk geeft ze toe dat ze niet kan acteren.

 26. Alex

  Wendy ga gewoon je over het paard getilde ventje lekker verwennen maar val ons op tv niet meer lastig. Je bent gewoon eng.

 27. Erik

  nog steeds niets bekend over een seizoen 8 van moordvrouw?

 28. tim

  het blijft inteelt of het nu RTL of SBS is

 29. JM

  Ik adviseer een overstap naar MAX.

 30. Sjoukefia Oosthavenkercken

  Hart in Aktie, zeer succesvol programma waarmee Van Dijk de Televizierring won

 31. Er ist wieder da

  Al draagt een aap een gouden ring…

 32. Van Dalen

  Wendy is heel goed in haar werk, talentvol, interessant, alleskunner, warme persoonlijkheid, lekker normaal gebleven, werkt keihard in dit zware vak en luistert naar haar kijkers. Dit allemaal vinden zij en Galjaard. En vrijwel niemand anders in dit land. Vraag maar eens om je heen.

 33. Enzo Voort

  Van mij mag ze naar SBS 13.

 34. Fred

  Ik ben geen fan van Wendy als presentatrice: Ze komt zeer gemaakt over, het is geforceerd en wat kinderlijk. Ik kijk ook eigenlijk nooit naar haar programma’s. Wat ze wel echt goed deed wat Ushi, het was komisch en ontzettend leuk gemaakt.

  En de overstap, ja…nu moet opeens iedereen over. Misschien wel goed want dan kan RTL eens kijken naar de inhoud en stoppen met de panelkwisjes en andere ellende waardoor ze nu in de problemen zijn gekomen.
  Ik hoop echt op actuelere programmering. Ik denk dat als Galjaard naar 6 gaat er een nederlandse RTL4 ontstaat maar dat is vaker geprobeerd met talpa/tien. Ik ben benieuwd.

 35. Mark

  Doe maar niet, dan krijg je hetzelfde als Irene Moors. En wat zou ze dan daar moeten doen? Hart In Actie weer? Daar zal ze zich wel te groot voor voelen. Voor shows ook te oud. Ushi kan niet meer tegenwoordig. Moordvrouw zou kunnen.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.