Wendy van Dijk sluit overstap naar SBS niet uit

Wendy van Dijk sluit niet uit dat ze overstapt naar het SBS van John de Mol als eind 2019 haar contract afloopt bij RTL 4. Ze weet nog niet wat ze daarna gaat doen. Dat heeft de presentatrice gezegd op Radio 538. De Mol wil in september 2019 pas écht gaan knallen met SBS 6; er komt dan een latenightshow en hij haalt mogelijk zijn zus Linda de Mol binnen. Gaat Van Dijk ook? “Ik zit voorlopig contractueel lekker vast bij RTL en daar zit ik helemaal prima. Daarna? Geen idee.

Van Dijk heeft warme gevoelens voor SBS. “Ik heb SBS altijd een warm hart toegedragen. Ik heb daar tien jaar gezeten en Hart in Actie gemaakt, maar op een gegeven moment kon ik daar niet verder. Ik kon niet acteren, er waren geen series. Ik kon ook geen grote liveshows doen.”

Daarom ging ze naar RTL, waar ze haar huidige man Erland Galjaard ontmoette. Over hem gaat al een tijdje het gerucht dat hij overstapt naar John de Mols SBS/Talpa TV.

Zelf ontkent Galjaard dat. “Ik wacht daar nog even mee. Voorlopig niet.

Foto: RTL

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen