SBS 6 verhuist Undercover per direct terug naar zondag

SBS 6 verhuist de show Undercover in Nederland van Alberto Stegeman per direct terug van de vrijdagavond naar de zondagavond. Vanavond om half tien wordt de aflevering van vrijdag herhaald, daarna volgen elke week nieuwe afleveringen. Dat heeft de zender laten weten. Stegeman verhuisde zijn vertrouwde zondaghits naar de vrijdag in de hoop om de kijkcijfers daar te zien groeien, maar tegenover The Voice is het lastig scoren. Dat ondervond Undercover in Nederland vrijdag.

De seizoenspremière van Undercover in Nederland kwam vrijdagavond niet verder dan een ongelooflijk magere 316.000 kijkers (5,6 procent). En dat terwijl Stegeman weer ergens een nepbom had geplaatst.

Nu verhuist Stegeman dus terug naar zondag. “Mooi nieuws! We gaan terug naar mijn favoriete avond, zondag om half 10! Eerst komt de aflevering over Defensie en daarna wekelijks nieuwe afleveringen op de vertrouwde plek :).

Luuk Ikink is blij voor Stegeman: “Dit is wel tof voor Alberto – hard gewerkt aan die afleveringen en dan is het jammer als er weinig mensen kijken, terwijl het potentieel op zondag veel groter is.

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Begrijpt u dat Maxime Meiland niet echt geliefd is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen