Soundos, Sanne Hans en Johnny in muzikale 6-show

SBS 6 komt met een nieuwe muzikale spelshow waarin drie duo’s van bekende Nederlanders het tegen elkaar opnemen: Thank You For The Music. Teamcaptains Soundos el Ahmadi, Sanne Hans en Johnny de Mol hebben elke week een andere ster naast zich. Dat heeft de zender laten weten. Thank You For The Music, dat een nieuwe zaterdagavond gaat vormen met de Nicolette van Dam-show Dance as One, zal worden gehost door de onvermijdelijke Kim-Lian van der Meij.

Van der Meij: “Het is een nieuwe, vrolijke, gezellige, muzikale spelshow. De muziekkennis wordt getest, maar er zijn ook fysieke onderdelen, weet je, dat ze echt iets moeten gaan doen: puzzelen, herkennen. We hebben net een kickoffmeeting gehad en we hebben echt zitten lachen met z’n allen.

El Ahmadi: “Je hebt een spelelement waarin je zuivere tonen moet halen. Dan haalt één van de teamcaptains iemand uit het publiek waarvan die denkt dat hij of zij heel goed kan zingen, maar dat is puur op uiterlijk gebaseerd.”

Sanne Hans: “Het is gewoon zaterdagavond en ik wil dat iedereen zich fijn voelt thuis, met een biertje op de bank lekker kijken.”

Thank You For The Music, een idee van Talpa, begint op zaterdag 27 oktober om 21.30 uur, direct na Dance as One. NPO 1 zendt dan Beste Zangers en Ik Vertrek uit, RTL 4 All You Need Is Love.

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Wendy van Dijk in het echt een sympathieke vrouw is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen