‘Wilfred Genee krijgt middagshow Radio Veronica’

Wilfred Genee gaat de middagspits-show presenteren op Radio Veronica. Hij neemt het tijdslot over van Niek van der Bruggen. Dat hardnekkige gerucht onthulde Luuk Ikink dinsdagavond in RTL Boulevard. Ikink is behoorlijk stellig over dit gerucht. “Ik heb zelf nog wel een aardig nieuwtje over Wilfred Genee, want ik hoorde in de wandelgangen dat hij naar Radio Veronica zou gaan om daar de middagshow te presenteren. Het zou mij niks verbazen, het zou een goede keuze zijn“, zegt hij.

Wat zegt Genee er zelf over? “Ik heb Wilfred net geappt en hij zegt: ‘Vooralsnog is daar geen sprake van.’ Maar ze zijn wel aan het ‘inventariseren’ wat hij gaat doen de komende periode. Maar goed, het zijn hardnekkige geruchten.”

Ikink ziet het helemaal zitten. Hij vult aan op Twitter: “Zou wel leuk zijn, misschien met Evers-sidekicks Rick en Niels ernaast als zij na 1 januari vrij zijn. Rick en Niels kunnen zo’n middagshow next-level maken. En met Genee heb je wat anders dan anderen.

Genee zou een behoorlijk drukke agenda krijgen als hij de middagspits-show van Radio Veronica gaat doen. Hij presenteert elke maandag en vrijdag Veronica Inside en doet ook nog één keer per week de Champions League.

Naast zijn tv-werk presenteert Genee nu al elke vrijdag het programma The Friday Move tijdens de middagspits op BNR Nieuwsradio. Nu is hij ook al twee keer te horen in de middagshow van Radio Veronica met een voetbalrubriek.

Voor Radio Veronica, net als Veronica eigendom van John de Mol, zou de komst van Genee een opsteker zijn. De zender zit, ondanks de komst van ochtendjock Giel Beelen, in zwaar weer.

Foto: RTL

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen