Mooie start voor veelgeprezen Beter Laat Dan Nooit

Het nieuwe programma Beter Laat Dan Nooit met tv-senioren Willibrord Frequin, Gerard Cox, Peter Faber en Barrie Stevens is dinsdagavond met mooie cijfers van start gegaan. Er keken om half negen 878.000 mensen (17 procent) naar de première op RTL 4. Dat blijkt uit cijfers van Stichting KijkOnderzoek. Het is tegenwoordig een hele prestatie om op RTL 4 de miljoengrens te benaderen op een doordeweekse avond, maar de vier mannen weten behoorlijk in de buurt te komen.

Volgens het AD en RTL Boulevard hebben kijkers enthousiast gereageerd op deze tv-show met presentatrice Olcay Gulsen, die last minute is ingevallen voor de zieke Jamai Loman. ‘Kijkers smelten weg bij verliefde Willibrord Frequin’, kopt Boulevard.

En het AD: ‘Kijkers lyrisch over nieuwe RTL-show Beter Laat Dan Nooit’. “Op sociale media wordt dolenthousiast gereageerd op het gloednieuwe reisprogramma met de vier Nederlandse senioren.

Wat een geweldig programma, ik lach me rot”, is een van de aangehaalde reacties. En iemand anders: “Het allerbeste programma van het laatste decennia. Prachtig, briljant, hilarisch, humor, gemopper, gezeur maar alles met een dikke knipoog. Heerlijk!

Jan de Hoop: “Wat een geweldig programma is Beter laat dan nooit op RTL 4. Ik ben in het begin ook gevraagd maar was nog te jong :-) #lievehelp #beterlaatdannooit #wateenknaller.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen