Jan Kooijman inderdaad aan de slag voor SBS 6

Jan Kooijman gaat inderdaad aan de slag voor SBS 6. Hij wordt jurylid in de nieuwe dansshow Dance As One. Dat heeft de tv-zender vandaag bevestigd. Het gerucht dat Kooijman gaat werken voor SBS 6 ging al even, maar is nu bevestigd. Hij neemt plaats in de jury naast Timor Steffens en de Vlaamse Laurien Decibel, maar wordt geen vast gezicht van de familiezender. “Vooralsnog is het alleen een samenwerking voor het nieuwe SBS6-programma Dance As One.

Het door Nicolette van Dam en de Vlaamse Niels Destadsbader gepresenteerde programma is een zoektocht naar de allerbeste dansgroep van Nederland en België, in een van de moeilijkste disciplines die er is, maar een van de leukste om naar te kijken: synchroon dansen.

Het doel bij elk optreden is altijd hetzelfde: zo synchroon mogelijk dansen. Elke fout is voor iedereen direct zichtbaar en doet af aan het effect. Er is zelfs een super slowmotion camera die de jury kan raadplegen en die elke oneffenheid in het synchroon dansen genadeloos aan het licht brengt…

De eerste aflevering van deze Talpa-show is op zaterdag 27 oktober om 20.00 uur.

KRO-NCRV heeft nog niet gereageerd op de vraag of Kooijman vertrekt bij de omroep.

Foto: KRO-NCRV

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen