RTL 4 haalt Twan Huys nog niet van de buis

Geplaatst op Wed 12 Sep 2018 om 12:20

RTL 4 haalt Twan Huys ondanks zijn slechte kijkcijfers nog niet van de buis. De tv-zender hoopt men alsnog te verleiden om naar het nieuwe RTL Late Night te kijken. Dat stelt RTL in een statement. Twan Huys scoort op de late avond van RTL 4 kijkcijfers waar zelfs Humberto Tan nog van zou schrikken. Ruim een week na de start is de presentator al niet meer te bekennen in de kijkcijfer top 25. Als men dan begint te roepen dat nieuwe programma’s tijd nodig hebben, dan weet je al hoe laat het is.

‘Geef het programma tijd’: het werd geroepen over de grootste flops in de tv-geschiedenis, denk aan De Spa, StartUp en De Zomer Draait Door. Het is een onzinkreet, zei oud-RTL-baas Fons van Westerloo dit weekend in de krant: “Vaak wordt gezegd: geef het een kans, geef het tijd, maar als je in de eerste week niet kan verbeteren met eyecatchers, dan wordt het heel moeilijk.

Huys kon vorige week tot ieders verbazing nauwelijks rekenen op aanvangsbelangstelling, ondanks spectaculaire gasten als Anne Lok en Stormy Daniels. De mensen die wél keken zijn nu al voor een groot deel afgehaakt.

Dat RTL 4 geduld heeft, is afgelopen seizoen gebleken met Humberto Tan. En ook nu wacht de zender rustig af. “We werken er met zijn allen hard aan en hebben er alle vertrouwen in dat we de kijker voor ons kunnen winnen“, luidt de verklaring.

Er wordt inmiddels al weer hard gespeculeerd over een eventuele opvolger van Twan Huys. Had RTL 4 er misschien niet beter aan gedaan om Eva Jinek weg te kopen bij de NPO? Of toch Beau van Erven Dorens in te zetten? Over één ding zijn de critici het eens: het mag wel iets amuserender.

Of RTL 4 dingen gaat aanpassen aan RTL Late Night, wil de zender niet zeggen.

Lees ook:
Bert en Fons vinden kijkcijfers Twan Huys zorgelijk (maandag)
Paniek bij RTL 4: Twan Huys valt uit kijkcijfer top 25 (vandaag)
Twan Huys onder vuur in media: ‘Dor, droog, saai!’ (vandaag)

Foto: RTL
98 Reacties op “RTL 4 haalt Twan Huys nog niet van de buis”


 1. Boris

  Als hij een voetbaltrainer was geweest, dan had je nu de zekerheid dat hij er na het weekend uit ligt. Hopen dat de wetten anders liggen in de televisiewereld.

 2. andre

  Het zijn ook de reclameblokken die de kijker niet meer pikt. Gisteren ontstond er enige spanning aan tafel maar toen kwam er een reclameblok. Men is op Netflix ook helemaal geen reclame meer gewend.

 3. Job

  Dit is wel zeldzaam pijnlijk…. Binnen een week is het al bekeken….

 4. BRK

  Wat een paniek hier op deze site. Zoals iemand anders op een eerder artikel al aangaf: RTL Late Night met Humberto Tan scoorde de eerste maand/twee maanden ook niet de pannen van het dak. Ik kon me nog uitzendingen herinneringen met Johan Cruyff als enige gast waar ook heel weinig mensen naar keken.

  Je mag programmamakers best de kans geven om aan het programma te sleutelen, zeker voor zo’n dagelijkse talkshow. Dat een dramaserie na teleurstellende eerste weken niet aanslaat, lijkt me ook vrij lastig. Maar bij een talkshow valt er nog genoeg aan te passen om te kijken wat wel en niet werkt.

  Van overhaaste beslissingen door nu meteen maar de stekker eruit te trekken, wordt echt helemaal niemand beter.

 5. René

  Eerst nog een afscheidsweek.

 6. Ron

  Eens met Fons van Westerloo.

  En dit: Dat RTL 4 geduld heeft, is afgelopen seizoen gebleken met Humberto Tan. En ook nu wacht de zender rustig af. “We werken er met zijn allen hard aan en hebben er alle vertrouwen in dat we de kijker voor ons kunnen winnen“, luidt de verklaring.

  Zeiden ze ook bij Tan en mocht niet bater, de rest is geschiedenis zoals we weten…Dit gaat niet lang zo door…

 7. Johan

  De vergelijking van programma’s de tijd geven met bv de Spa etc. gaat niet op. De Spa was bij de start zo goed als opgenomen. Daar valt naderhand niets meer in bij te schaven. Bij RTL Late Night moet het format nog worden verfijnd. Rubriekjes toevoegen, of weghalen, evt. sidekick toevoegen, Twan moet nog in zijn rol groeien (voor zover dat hem gaat lukken).

  Eva Jinek was toen ze begon ook niet zo goed als ze nu is. Toen Pauw alleen verder ging heeft het ook even geduurd voordat het programma begon te staan (zelfs na al zijn ervaring met P&W. Zelfs M begint inmiddels beter te worden en kijkcijfers trekken aan. Dus zo’n soort programma de tijd geven kan wel degelijk zin hebben.

  Dus hoop dat RTL nu het moment pakt het programma flink aan te pakken. Dan zijn ze wellicht nog op tijd.

 8. HalloJumbo

  GeenStijl doet ook gezellig mee.

  https://www.geenstijl.nl/5143842/huys-in-hemd/

 9. Ron

  @BRK: dat is niet te vergelijken met de situatie nu. Toen was er nog geen vergelijk en begon het sneller te scoren omdat er nog geen tegengeluid was voor Pauw en Jinek. Nu is dat wel geweest dus daarom wordt er nog, en terecht, kritischer naar gekeken en de kijker straft het af met lagere kijkcijfers…

 10. Ikke

  Volgende grote denkfout van RTL: Uitslag The Voice Senior in RTL Late Night. Zucht… Kijkers zijn niet dom; behandel kijkers als volwassenen. Deze truc is zo doorzichtig. Hier verliest RTL nog meer de sympathie van de kijkers mee. En sympathie is juist de kurk waar alles op drijft. Daar weet Twan Huys inmiddels alles van. Kijkers vinden hem helaas niet sympathiek genoeg. En dus haken er steeds meer kijkers af.

 11. Robert

  Twan kan een jongen als die motorcrosser gewoon niet interviewen, allemaal zo gekunsteld, daar is hij niet geschikt voor. Is geen man van beetje improviseren.
  Zal ook dure grap worden als ze hem nu al aan de kant zetten.

 12. Ron

  Snap ook niet waarom The Voice Senior niet gewoon een live finale heeft zoals bij alle andere edities wel het geval is.

 13. sadf

  Alsof je een talkshow na 7 afleveringen van de buis haalt…. MC snapt er echt niks van he

 14. HalloJumbo

  Nu we ook op Twan Huys tour zijn. Veronica Inside mag ook wel aangepakt worden.

 15. peter

  Het probleem met dit programma is grotendeels die storende reclame. Zit je er net lekker in, wordt het weer onderbroken. Dat heb je dus bij Pauw niet. Een talkshow onderbreken door reclame is volgens mij funest. Daar heb je als kijken helemaal geen zin in.
  En ook de presentator is niet goed, hij heeft heel veel kennis en kan ontzettend goed interviewen, maar je valt gewoon bij die man in slaap. Je kan zeggen wat je wil over Humberto, maar hij had wel charisma en als persoon keek je graag naar hem, die gunfactor heeft Twan Huys totaal niet. Hij had beter bij Nieuwsuur kunnen blijven. Hij zal als presentator er nooit een schwung aan kunnen geven, wat voor gasten je ook hebt.

 16. anonymous.

  De reclameblokken zijn inmiddels meer dan de helft van de uitzending, ik kijk geen commercieel meer.

 17. chris

  Eva Jinek wegkopen. Hallo, die is niet gek. Zit prima op haar huidige plaats.

  Kwaliteitsjournalisten moeten niet in zee gaan met RTL, Twan zal er nu al spijt van hebben, alhoewel vanwege gezichtsverlies niet vanwege te derven inkomsten. Daar voor zit hij 3 jaar goed. Toch een beetje het spijkerman effect.

 18. Winston Kanooknikswitch

  Laatste kunstje van Galjaard waarmee hij met het binnenhalen van Twan weer eens een keer liet zien er toch geen gevoel te hebben van wat de kijker wil. teveel poeder en het gel*l van zijn Wendy hebben geen goed gedaan. Hoogmoed komt namelijk altijd voor de val!

 19. Tv junkie xl

  @Peter, Humberto heeft al jaren de gunfactor niet meer. En daar heeft hij het zelf natuurlijk naar gemaakt. Het is jammer dat Twan nu de schade dieTan heeft aangericht nu helemaal weer op moet bouwen.

 20. BRAAK

  Twan heeft te hoog gegrepen, alleen maar naar de poen gekeken. Ik heb zijn ondergang al vanaf het begin aan zien komen. Hij heeft uitstraling van een kikker met maagproblemen.

 21. HalloJumbo

  Winnaar The Voice Senior bekendgemaakt in RTL Late Night.

  ~Telegraaf

  (lol)

 22. Job de echte

  Ron heeft er ook geen verstand van.
  De show van Tan heeft bijna 4 jaar gedraaid waarvan een groot deel succesvol. Ook met Pauw er half tegenover. Laatste anderhalve seizoen kakte het helemaal in en hoopte men tegen beter weten in dat het tij weer zou keren.
  Twan is een nieuw programma al is de titel hetzelfde gebleven. Denk eerder dat dat de fout is geweest. Door de titel verwachte de kijkers toch hetzelfde als bij Humberto.

 23. Mike

  Geef die man een kans.

 24. Remi

  … Tja … het heeft iets ongekend treurigs …

  https://www.nu.nl/entertainment/5458475/finalisten-the-voice-senior-vrijdag-gast-in-rtl-late-night.html

  … Je hebt midden jaren ’80 de School voor Journalistiek doorlopen
  en nu dit …

 25. marc

  Mediacourant, de Story van de mediawereld.

 26. RIANNE

  Heb eigenlijk wel beetje te doen met Twan. Hij heeft ook gewoon de gunfactor niet. De vaste fans van Tan , en dat waren er toch steeds nog wel rond de 400.000, zijn sowieso afgehaakt . Zou misschien anders zijn geweest als Tan zelf was gestopt met Late Nicht. Maar de manier waarop hij eruit werd gegooid heeft veel kwaad bloed gezet. En die kijkers kondigden toen al aan nooit meer te kijken en lachen zich rot nu. Daar moet Twan nu ook tegen vechten. Raar wereldje…..

 27. RIANNE

  Nicht is night uiteraard….😮😂

 28. Elvis

  Er is een hetze tegen Twan bezig, wat een gezeur allemaal.

 29. Eindbaas

  Ach arme Twan.
  Ik heb een beetje met hem te doen.
  Het is zoń oprechte, erudiete gozer.

  EN NOU OPROTTEN LOM-JONGEN!

 30. Dorus

  Twan heeft geen RTL-bloed. Hij past totaal niet bij deze zender. Jammer..

 31. niet thuis

  dat accent van die man, dat kan echt niet…

 32. Britt Scholte Lover

  Dus met een andere presentator en dezelfde soort nieuwsuur achtige gasten gaat het wel lukken?

 33. Ron

  @Job de echte: waar maar weer uit blijkt dat jij er ook niet veel verstand van hebt, en dat is nog maar zacht uitgedrukt…

 34. Eindbaas

  Heel Nederlands KOTST van Twan Huys!

 35. S

  Waar is men toch mee bezig. Men zoekt iets dat niet bestaat. De mens is geen robot!

 36. A.Zijn

  @BRK Volledig mee eens! Op deze manier kun je er beter bij voorbaat al mee stoppen. Ieder nieuw project op de late avond is zo kansloos. Misschien moeten al die negatievelingen uberhaupt maar eens stoppen met tv kijken. Lijkt me niet goed voor de gezondheid ;)

 37. joop

  Eindbaas, 13:43, dat valt nog wel wat mee. Waar ik b.v. van walg en van over mijn nek ga zijn berichten zoals die van jou!

 38. K

  Schandalig hoe Twan word neergesabeld. ..nu is Twan de pineut…alles heeft te maken met iemand iets gunnen.

 39. A.M.

  De mensen houden er gewoon van om iemand onderuit te halen en altijd maar negatief te reageren. Laat Twan gewoon even zijn draai vinden! Zo slecht is het echt niet hoor.

 40. Mink Vaillant

  Jan Slagter heeft trouwens gelijk: ze hadden dit programma direct een andere naam moeten geven. Waarom doorgaan met een uitgewoonde en afgezeken naam? Twan is de nieuwe Humberto?

 41. Eindbaas

  Als ik de TV aanzet A.M. dan wil ik, als kijker, niet kijken naar iemand die zijn draai nog moet vinden.

  Dan zap ik weg!

  Huys moet gewoon van de Buys (en kan hij thuis mooi oefenen met zijn nep-balerina. Als hij het kan mag hij het nog eens proberen).

 42. gertjan

  Huys is niks en wordt niks.

  linkse journalisten genoeg op tv.

  Niet interessant meer.

 43. dendirk

  Na zijn affaire met die nare man Tommie Wieringa ( de mislukte schrijver`) waarbij de aanslag op het gebouw van de Telegraaf lachend werd afgedaan, had ik het wel gehad met deze Twan `huys.

  Zijn mislukte rol in de promotie van geldfonds verzamelaarster `Hillery Clinton, zijn mislukt geschreven en onjuiste boekje over haar, het aanschuiven bij Jinek om de hele avond ons lastig vallen over Trump, geeft rapportcijfer 0 .

  Twan Huys moet van de buis z.s.m.

 44. theacan

  hij mist de gunfactor en onderschat dat niet.

 45. Zomaar

  Kleine voorspelling.
  Paul de Leeuw neemt het stokje over.

 46. L. Rozen-Water

  Om 22.00 uur starten.

 47. @mieke

  Waarom ze voor Twan hebben gekozen en niet voor Art Rooijakkers die ze ook van de NPO hebben weggekocht snap ik niet. Heeft toch meer entertainment aan zijn reet hangen.

 48. Er

  Ik denk dat het allemaal op de radio moet dat gebabbel. Het is niet fantasierijk meer. Teveel gepraat allemaal dat ook prima op een radio kan. Verdieping is wat moet, vaak op RTL Z te zien met leuke docu’s.

 49. anonymous

  Tuurlijk niet, zo’n programma moet groeien..
  Zijn redactie noet betere gasten uitnodigen.

 50. Gerard Ek(streem)dom💩💨

  Nadia M. is de oplossing!

 51. Zonder Naam

  @Mieke – Een dagelijkse talkshow zou in combinatie met andere programma’s misschien een beetje veel worden. Art kan je voor 1001 soorten programma’s gebruiken, en ik kan me voorstellen dat RTL dat gaat benutten.

 52. Ikke

  Het DNA van Twan Huys en het DNA van RTL matchen niet met elkaar. En als je denkt dat je DNA in paar weken tijd kan veranderen, dan heb je verkeerd zelfbeeld en verkeerd beeld van de werkelijkheid. DNA verander je niet zomaar, daar gaan maanden/jaren overheen. In de tussentijd switchen kijkers naar 1 van de andere zenders. Omdat ze liever met een glimlach willen gaan slapen, dan met een serieuzer (journalistieker) gevoel.

 53. SOLANGE

  De reclame doet ook aan het programma af Twan is niet zo fake als die vleespet die mee danste en hard lachte waar je misselijk van werd….Twan is professioneel kan je van Tan niet zeggen sprak slecht Engels die narcist

 54. Dirk

  Met serieuse gasten kan het best boeiend zijn , maar ga niet de winnaar van dat onozele the voice bekend maken en probeer eens het programma een uur te laten duren en dan zonder die vreselijke reclame terreur .ik denk dat dat meer kans van slagen heeft .

 55. Robbie

  Umberto is afgerekend op een vermeende affaire. Twan wordt afgerekend omdat hij niet ingreep om een foute grap over de aanslag van de Telegraaf.

 56. 2voor12

  het is even doorbijten voor twan maar dan heb je ook wat…geen carriere meer maar wel een zak met poen, doel bereikt.

 57. Britt Scholte Lover

  Paul de leeuw, Beau van erven dorens, Wilfred Genee of Lieke van lexmond had ipv Twan Huys moeten zitten, die hebben wel talent.

 58. anoniem

  Het is dat ie wit is.. Maar anders! :-)

 59. hahahaBritt Scholte Lover

  Lieke van lexmond als vervanger van Twan is wel origineel bedacht.

 60. jroen

  Ik weet zeker dat 90% van de mensen met kritiek niet eens kijken.! Dan wordt er hier gezegd: ‘het mag wel iets amuserender.’ Terwijl dat juist elke keer het probleem was bij Tan. Iedereen klaagde erover dat Tan niet doorvroeg, en nu klaagt iedereen dat het te journalistiek is. Reden genoeg om de klagers niet serieus te nemen.

  Het probleem is nu dat de kijkers afhaken door al die negativiteit die er is. Het enige waar de redactie hard aan moet werken zijn de gasten. Het mag iets sterker, iets actueler. Gister avond een actrice over een speelfilm en een jonge man die in een RTL programma zit waar hij naakt gaat. Het is niet het nieuws van de dag! Het lijkt wel of de redactie het nieuws niet volgt. Dat moeten ze verbeteren, en dan verder kijken.

 61. Ingrid

  Het RTL4 publiek is ook de slimste niet en daarom zal intellectuelen daar nooit voet aan de grond krijgen…..
  Het RTL4 publiek houdt meer van “broodje Aap” snuifje Wendy van Dijk of de wapperende handen juffrouw met haar gestuntel, Daphne Bunskoek…..

 62. aldus

  Pauw had gisteren een RTLLN tafel. Twan kan dus Tan niet nadoen, want dat doet Pauw al. Je kan ook niet een ouderwetse NPO avond maken, want dat werkt niet meer. Gun hem even 2-3 maanden om te kijken of hij zijn draai kan vinden. Ik zie het ook somber in maar Tan had ook 2-3 maanden nodig en werd in het begin ook afgekraakt. In ieder geval hebben ze zo te zien aan de camera standpunten zitten sleutelen en de volgorde van de items.

 63. Bep

  Ik zie maar één oplossing! Beau van Erven Dorens.

 64. Tante Toos

  Hij vroeg aan Neelie Smit of ze ook naakt aan n dating programma mee zou doen. Dat past niet bij hem..het was zo gênant….als n ander het had gevraagd had het misschien gekund, maar hij moet dat niet gaan doen. Dat is jammer van zijn imago. Het is tenslotte n goede interviewer, en popi jopie gaan doen moet hij achterwege laten. Hij moet zichzelf blijven.

 65. Erica Verkerk-Terpstra

  Wie is Neelie Smit? Ik ken wel Neelie Kroes?

 66. Jeep

  Het gaat in dit geval niet om talent, daar ontbreekt het Twan zeer zeker niet aan. Maar hij had nooit bij de NPO weg moeten gaan. Ik snap dat geld trekt maar is echt niet zaligmakend. Twan is een goede journalist, heeft veel kennis en had boeiende journalistieke programma’s moeten blijven maken bij een publieke zender zonder storende reclameblokken. Het amusementsblok past totaal niet bij Twan, jammer….

 67. Wollter

  Huys zit z’n 3-jarig contract uit en heeft geen financiële zorgen meer. En of er nou een miljoen kijkers zijn of 100.000, z’n bankrekening wordt iedere maand bijgevuld, en dat is het enige dat telt!

 68. HanzWorsd

  Vreemd dat hij niets aan die pornoster vroeg over de vermeende clit botox.

 69. Doe

  Her bevesteging dat het niet aan Humberto lag.

  Gemiste kans om niet meer buitenlandse gasten te hebben met vertraging van een minuut.

 70. g

  Huys is iemand waar niemand naar wil kijken als hij zo centraal staat. Klaar.

 71. Tariq

  Twan Huys erft een RTL Late Night met veel problemen (redactioneel en qua imago). Geef hem nog een kans critici! Twan Huys is namelijk een hele goede presentator, misschien wel de beste van ons land op dit moment….

 72. L. Rozen-Water

  Onbegrijpelijk ook dat ze de naam van het programma niet hebben veranderd.

 73. Brian

  Heb een keer gekeken. Na 10 minuten al reclame. Weggezapt en daarna nooit meer gekeken.

 74. anoniem

  twan je bent nu al zo diep gevallen

  dat je omgeving zich schaamt voor jouw.

  twan schaam je je zelf niet.

  droog drol…….

  de ene zijn dood is de andere zijn brood, dacht jij, racist, je komt nooit meer boven water.

  twan je vond dat er te veel praat en avond programma’s waren

  en je hebt toch bewust gekozen, je ouders hebben je niet goed opgevoed…(t).

  geld of geen geld we gaan allemaal een keer DOOD!

 75. aammehoela

  Ook Beau zou het tij niet kunnen keren. Het is de reclame die het verknalt. Mensen zappen weg en komen niet terug. Het is jammer voor Huys. Soms denk ik dat de NPO-aanhangers het jammer vinden en de CO-boys dit eigenlijk wel prima vinden. Want tv moet bagger en giechelprogramma’s uitzenden.

 76. Peter

  Eerst maar eens een opvolger voor Galjaard en ligt niet het programma, maar de zender moet op de schop, denk dat je beter om 22 uur iets kan doen, beetje de schema’s op zijn kop gooien en duidelijke visie hebben. Ligt ook aan totaalbeeld, rtl in de jaren 90 bracht dagtelevisie, de ontbijtbulletins en vernieuwingen bracht in het nl medialandschap, etc waardoor verschillende doelgroepen aan haakten. Nu uiteraard meer on demand maar met kleine dingen door zowel online als Lineair overdag meer nieuwsbulletin, imago moet gewoon beter, meer zichtbaar. Ook de npo heeft een te grote machtspositie sinds alles op npo 1 werd gezet is het langzaamaan moeilijker geworden voor de commerciëlen, het is niet eerlijk dat er zoveel programma’s te zien zijn die op de commerciëlen ook kunnen. De reclameonderbrekingen moeten opgelost worden als je dat op een andere manier er in kan fietsen ben je een winnaar.

 77. ruben

  twan als je ballen hebt,

  schenk je salaris van rtl n aan een goede doel

  als je goed bent opgevoedt……

 78. Lies

  Gaat um niet worden. Niet spraakmakend genoeg. Geef het de tijd is een onzin argument.

 79. Ernst

  Twan is totaal ongeschikt voor deze pulp zender. En dat is een compliment

 80. HalloJumbo

  Weer matige gasten vanavond. Lekker man.

 81. klootzak

  En dan die idioten die denken dat dat ingebeelde verwende hoofd van ”Beau” beter zal vallen.

 82. Jan

  Lieve Tokkies hierboven. TV maken is een vak!!!!!
  De kijker is zeker niet de Media Courant reaguurder :)

  Maar blijf vooral doorgaan met jullie “reactie hobby”

 83. Deadly Viper

  Ze kunnen beter die Nadia wegkapen.

 84. StefanV

  Twan Huys zet een prima programma neer, dat niet of nauwelijks hoeft te groeien. Maar wellicht is de keuze voor een wat serieuzere benadering gewoon iets dat totaal niet bij RTL4 en het RTL4-publiek past.

  Huys heeft daarbij als handicap dat hij min of meer zit ingeklemd tussen Nieuwsuur en PAUW én dat zijn programma door reclameblokken wordt onderbroken.

 85. anonymous

  Het programma zal heus wel gaan groeien want het is niet slecht.
  Minpuntje is de redactie, die lukte het bij Humberto ook al niet om goede
  gasten te krijgen.
  Neem een nieuwe, frisse redactie en dan zal het al een stuk beter gaan.

 86. Edward

  Interviewen is een vak. Een vak dat Huys niet beheerst!
  Vraag van Huys aan Dafne Schippers: ”Welke medaille zou je liever winnen? WK-goud of Olympisch goud?”
  Hahahahaha!! Toine Huys!
  Met zijn Koffietijdtafel met jaren ’70 dansvloertje eronder.
  Die man is totaal ongeschikt voor een programma als RTL LN.

 87. gerard

  Lieve @Jan, je hebt geen idee waar je het over hebt. Ken je ons soms, en reageren hier is niemands hobby. Wens je ook morgen weer een fijne dag met de hele dag uit je neus vreten en denken dat je belangrijk bent. Slaap lekker.

 88. backbone

  Zul je nog zien dat ze die verrotte Beau met zijn ingebeelde belangrijkheid en zeer verwend drekhoofd ook nog gaan proberen.

 89. Totempaal

  TeuVeu maken is een Vak, Backbone, begrijp je dat wel ! Heu !

 90. Gommetje

  Ja, Beau ! Dan weten we zeker dat het mis gaat ! Uitgescheten drol.

 91. Dooie Hannie

  Het was weer een dooie boel bij RTLLN vanavond. Nog voor het eerste reclameblok hield ik het voor gezien. Saaie entourage, doodsaaie gasten en die dooie linkse nieuwslezer als host. Helemaal niks.

 92. MuloMan

  Wedden dat die LOM-jongen weer de top-25 heeft gemist?

  Huys van de Buys!

 93. Annette

  Twan bakt er niks van!

 94. Johann

  @dooie Hannie…een linkse nieuwslezer?? Mijn hemel Hannie, wat erg voor je, echt! Waar gaat het heen met de wereld, waarom niet veel meer rechtse journalisten aan tafel, van die VVD types. Je weet wel, die minst integere partij al jaren. Je hebt gelijk Hannie hoor. Integriteit en nuances is voor watjes

 95. Wollter

  Nr.18….484.000 kijkers…

 96. NW8

  @ JOHAN jij weet toch war RECHTS ons gebracht heeft!!
  en met de VVD is de burger heel slecht af !

 97. jhhuibers

  een praat programma is denk ik genoeg
  en reikclame is ook waardeloos tussen door
  de opzet van Tan vond ik beter maar dat is persoonlijke smaak

 98. Grace321

  Gister was het ok

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.