Twan Huys onder vuur in media: ‘Dor, droog, saai!’

Twan Huys ligt vandaag behoorlijk onder vuur in de media nu hij met RTL Late Night niet langer genoeg kijkers trekt voor een plek in de kijkcijfer top 25. ‘Jaagt Twan Huys RTL4-kijker weg?’, kopt De Telegraaf bijvoorbeeld. De presentator is volgens de krant vooral ‘een meester in het laten wegzappen van kijkers’. Ze wijst erop dat RTL Late Night gisteren 366.000 kijkers trok, terwijl Ontvoerd er direct ervoor 824.000 had. “Het blijkt na anderhalve week exemplarisch voor Huys.”

Hetzelfde gebeurde op de Voice-avond, aldus De Telegraaf. “Van elke drie kijkers van The Voice Senior zapten er direct twee weg toen ze Twan Huys zagen. In totaal heeft de presentator op die manier sinds zijn start al 2,9 miljoen RTL4 -kijkers laten verdampen.

Ook het AD is niet bepaald mild over de prestaties van Huys. ‘RTL Late Night noteert weer laagterecord’, kopt de krant. “De presentator presteert niet veel beter dan zijn voorganger Humberto Tan.

De Metro maakt het nog bonter: ‘Niemand kijkt naar RTL Late Night met Twan Huys.’ “Wellicht zijn de mensen nog steeds ontstemd vanwege het ontbreken van de kaasstengels in de eerste week.

De Opzij ziet Huys als ‘de grote verliezer’. “Twan Huys is dor, droog, saai terwijl Margriet en Jeroen altijd ook garant staan voor een de nodige vrolijkheid, naast serieuze onderwerpen.

Het geld zal ongetwijfeld veel vergoeden maar zijn geloofwaardigheid staat onder druk. Twan Huys staat, zo lijkt het, in het verkeerde theater.

Opiniemaker Jan Roos op Twitter: “De enige manier om RTL Late Night te redden is een soort Jan Mulder aan tafel die ontregelt. Werkte bij Barend en Van Dorp ook. Twan Huys is droger dan een beschuitje pindakaas.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen