Richard Groenendijk weigert flopformats John de Mol

Richard Groenendijk heeft afgelopen jaar twee formats van John de Mol geweigerd, omdat hij er niet in geloofde. Nu wordt hij niet meer door hem gebeld. Dat vertelde de komediant zondagavond in Ranking the Stars. Het gaat om Happy Hour en Drone Masters, allebei enorm grote flops. “Ik denk niet meer dat hij mij zo snel belt, want ik heb het afgelopen anderhalf jaar twee programma’s aangeboden gekregen die ik toch niet heb gedaan, dus ik denk dat hij een beetje bozig is of zo.

Groenendijk geloofde er totaal niet in. “Ik doe dit (Ranking the Stars, red.) wel, dus kun je nagaan hoe slecht die programma’s waren.

Zowel Happy Hour als Drone Masters zag hij niet zitten. “Het is een programma wat later Roué Verveer is gaan doen en twee keer van de buis is gehaald (Happy Hour, red.), dus dat had ik redelijk goed gezien, en iets met bekende Nederlanders die een drone kunnen besturen ofzo. Wat is dat nou weer voor flauwekul?

Ik denk dat hij me voorlopig niet meer belt.”

Happy Hour met Roué Verveer draaide om boeiende verhalen en aanstekelijke moppen van deelnemers aangevuld door hilarische videofragmenten. De show werd vroegtijdig van de buis gehaald.

Drone Masters begon vorige week ongelooflijk slecht op SBS 6. Deze show wordt gepresenteerd door Dennis van der Geest.

Lees ook:
SBS 6 staakt Happy Hour en Undercover Achter Tralies (november 2017)

Droneshow met BN’ers is regelrechte flop op SBS 6 (vorige week)

Foto: BNNVARA

Meer in Talpa

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Begrijpt u dat Maxime Meiland niet echt geliefd is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen