Droneshow met BN’ers is regelrechte flop op SBS 6

De nieuwe BN’er-show Drone Masters is donderdagavond erg slecht van start gegaan op SBS 6. Het programma van Talpa Producties kwam om half tien niet verder dan 218.000 kijkers en 4,2 procent marktaandeel. Dat blijkt uit cijfers van Stichting KijkOnderzoek. Het is een uitermate slechte score voor een vlaggenschip van een zendergroep. SBS 6 werd tijdens Drone Masters aan alle kanten ingehaald. Slechts twee tv-zenders trokken nóg minder bekijks op dit uitzendtijdstip.

In het nieuwe tv-programma strijden zeven BN’ers tegen elkaar om wie de beste dronepiloot is. De deelnemers zijn Timor Steffens, Remy Bonjasky, Tim Haars, Rudolph van Veen, Fockeline Ouwerkerk, Tanja Jess en Bertie Steur.

Elke aflevering voeren zij onder leiding van presentator Dennis van der Geest drie verschillende opdrachten uit: een behendigheidsopdracht, een foto-opdracht en een video-opdracht.

De lead-in van Drone Masters was een herhaling en zelfs daar keken nog meer mensen naar. Mensenkennis wist 298.000 kijkers (5,6 procent) te noteren, overigens ook een beroerde score.

Al met al is SBS 6 het nieuwe tv-seizoen niet bepaald lekker begonnen.

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen