RTL 4 wil College Tour gaan uitzenden

Er is over gesproken om Twan Huys op termijn ook College Tour te laten presenteren op RTL 4. Dat zegt oud-RTL-baas Erland Galjaard, die de presentator naar RTL haalde, in de Volkskrant. Galjaard heeft Huys in huis gehaald voor de presentatie van RTL Late Night, maar ziet hem ook nog wel College Tour presenteren. “De NTR heeft veel in het programma geïnvesteerd, maar Twan heeft het zelf bedacht en zonder hem kan het eigenlijk niet blijven bestaan“, zo laat de oud-tv-baas weten.

Het lijkt niet voor de hand liggend dat College Tour doorgaat met een nieuwe presentator: “Dus het zou goed kunnen dat hij het mee mag nemen naar RTL.

Hoe denkt Huys er zelf over? In het AD: “Dat zit in mijn dna, dus het komt er vast een keer aan. Ik concentreer me voorlopig hierop. Ik zou het niet logisch vinden als het bij de publieke omroep terugkeert, omdat het programma heel erg aan mij hangt en ik bij de totstandkoming van elke aflevering zeer nauw betrokken was. Ik vind dat ook heel leuk, zelf gasten regelen.

Een woordvoerder van de NTR laat weten dat er nog geen beslissing is genomen over de toekomst van College Tour.

Foto: NTR, Roy Borghouts

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Begrijpt u dat Maxime Meiland niet echt geliefd is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen