René Froger zegt nee tegen jurystoel The Voice

Zanger René Froger, bekend van de tv-reclames van Aááááááilufff, is benaderd om coach te worden in kijkcijferkanon The Voice. Hij heeft dat naast zich neergelegd vanwege een te drukke agenda. Dat zegt hij in de Story. The Voice is voor zangers en zangeressen een prestigieuze tv-klus vanwege het hoge aantal kijkers. Ook Froger is wel eens gevraagd. “Dat is al een lange tijd geleden, maar ik heb daar ‘nee’ tegen gezegd. Niet omdat ik het niet wilde, maar ik kon er geen tijd voor maken.”

Froger verkiest zijn zangcarrière boven een tv-carrière. “De ene keer zat ik midden in de voorbereidingen van De Toppers en de andere keer stond mijn theatertournee op die data gepland. Dan geef ik mijn zangcarrière voorrang. Vorig jaar zat ik wel in de jury van het SBS6-programma Topper Gezocht. Heel leuk, dat zou ik nog wel een keer willen doen.

Zijn zoon Danny Froger, de nieuwe Enrique Iglesias, zou zich kunnen aanmelden om als kandidaat mee te doen, maar dat ziet hij niet zitten. “Het is niet eens besproken en ik denk dat Danny met zijn manier van werken veel gelukkiger is.”

Het is een kwestie van veel optreden en op een gegeven moment loopt hij tegen een hit aan. Net zoals dat bij mij gebeurde.”

Het Story-interview met René Froger kunt u lezen via Blendle.

Foto: Aááááááilufff

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen