René Froger zegt nee tegen jurystoel The Voice

Geplaatst op Thu 13 Sep 2018 om 10:06

Zanger René Froger, bekend van de tv-reclames van Aááááááilufff, is benaderd om coach te worden in kijkcijferkanon The Voice. Hij heeft dat naast zich neergelegd vanwege een te drukke agenda. Dat zegt hij in de Story. The Voice is voor zangers en zangeressen een prestigieuze tv-klus vanwege het hoge aantal kijkers. Ook Froger is wel eens gevraagd. “Dat is al een lange tijd geleden, maar ik heb daar ‘nee’ tegen gezegd. Niet omdat ik het niet wilde, maar ik kon er geen tijd voor maken.”

Froger verkiest zijn zangcarrière boven een tv-carrière. “De ene keer zat ik midden in de voorbereidingen van De Toppers en de andere keer stond mijn theatertournee op die data gepland. Dan geef ik mijn zangcarrière voorrang. Vorig jaar zat ik wel in de jury van het SBS6-programma Topper Gezocht. Heel leuk, dat zou ik nog wel een keer willen doen.

Zijn zoon Danny Froger, de nieuwe Enrique Iglesias, zou zich kunnen aanmelden om als kandidaat mee te doen, maar dat ziet hij niet zitten. “Het is niet eens besproken en ik denk dat Danny met zijn manier van werken veel gelukkiger is.”

Het is een kwestie van veel optreden en op een gegeven moment loopt hij tegen een hit aan. Net zoals dat bij mij gebeurde.”

Het Story-interview met René Froger kunt u lezen via Blendle.

Foto: Aááááááilufff
11 Reacties op “René Froger zegt nee tegen jurystoel The Voice”


 1. Hijgje Huigstra

  Zuipt ie nog steeds zo, dat drankorgel van een Frogie?
  Oh nee……was allemaal niet waar….Die plofkop krijgt ie van het hardlopen natuurlijk.

 2. Anton.

  Ieder jaar iedere keer weer hetzelfde gezeik, jaar in jaar uit. Zo goedkoop allemaal die shit.

 3. robb

  Het is echt een artiest dat is wat voor te zeggen een van de oude stempel ,dat zouden meer moeten doen dan ons lastig vallen als een slechte presentator of acteur.

 4. mark2

  ik zeg : méééééluf!!!! gelukkig heeft ie afgezegd! mooi!

 5. Vraagje van Af

  Maar, maar… Danny Froger kan ECHT NIET zingen. Daar was iedereen het al eerder over eens…

 6. Ron

  Heb hem een keer gezien in een jury van een andere talentshow maar dat was niet wat hoor…wist niets toe te voegen. Goed dat hij geen coach wordt dus.

 7. SOLANGE

  Hij loopt aan alle kanten binnen die zuiplap … zag hem eens optreden toen moest hij zich aan de microfoon vasthouden om niet om te vallen zo dronken was hij…gewoon genant voor woorden!

 8. Fox Mulder

  Met andere woorden hij wil nu wel.

 9. Poenwasi

  Drukke agenda???? Zeker met zuipen. Nee, deze vent is vergane glorie en hij heeft niets toentertijd voegen. Stel dat een beginnent artiesten zou kiezen, moet je niet aan denken. Voegt totaal niets toe. Houden zo

 10. Sven L.

  Hij schnabbelt lekker bij hoor, die Froger. Niks mis mee. Logisch dat je geen tijd hebt voor the Voice.

 11. Flits Bom

  HIj lijkt met de dag meer op bolle Jan.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.